• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eş . Kv.

sKsEsLsEsBsEsK

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2015
1.417
1.237
133
Merhaba bayanlar gene konu acıyorum canımı iyice sikan sorunlar yaşamaya başladım sizin önerileriniz en iyisi oluyor sanırım bana çünkü çevremdekiler sürekli evliliğim zede görmesin diye alttan al diyenle dolu ..
Ben doğum Yapalı 3 ay oldu KV arayıp sormadı bile ..( para istemek dışında)
Ben kesinlikle konuşmama kararı aldım çok tartışma yaşadık kendisiyle bu doğumdan öncede hepsini sineye çektim bir şekilde tartıştık ama çocuğumu görmeye gelmemesi çok zoruma gitti ve telafisi asla olmıcak ..
Çocuk doğmadan önce evime yerleşmek istedi kabul etmedim çünkü zaten anlaşamıyoruz sorun şu bu aralar eşimi sık sık arayıp saçma sapan duygu sömürüleri yapması eski konularından biliyorsunuzdur belki ..
Ailem eşim işsiz kaldığında destek çıktı ve hala öyle eşim amcamın yanında çalışıyor normalde alamıcağı maaşlar alıyor ( eşime asla söylemem yüzünede vurmam ) ama oda farkında .
Eşimin kardeşi cezaevinde kayınvalidem ona da destek çıkmamızı görüşmeye gitmesini istiyor eşimin bende eşime ozaman annene vericeğine bencede kardeşine ver en azından eşinin 2 çocuğu var rahatlar kız dedim yok kayınvalidem sömürücek insan arıyor resmen ( EE be kadın kocandan maaşın var babadan var bir tane oğlun var çalışan başında devletten destek alıyorsun ) napalım elimizde kalanıda sanamı verelim komple ..
Eşime neler demişse bayramda gidicekmiş yanlarına benide götürmek istedi gitmek istemiyorum bebeği görmeye gelmediler arayıp sormadılar göstermeyemi götürücem ..
Aileme yansıttı babamda sende üveylik varmı diye sordu eşimde yok diyince kızım senin gitmeene karşı çıkamaz ama sen kızımı zorlıyamazsın götürmeye dedi şimdi gece 2 saat bebeğe baktı dışarda işi var ama gün içerisinde herhangi bir saatte de yapabilir bebeğe bak kahvaltı edicem dedim o tokmuş dün birşeyler yapmıştım çok sevdiği için sabah yemiş tokmuş . illa çıkıcam diye tutturdu tam kahvaltılığı hazırlıyorum bebeği koydu içeri ağlıyor asla dayanamıyorum
Kızdım bütün kahvaltılıkları çöpe boşalttım ..
Ve kusura bakmıcaksın sende annen gibisin ne çoçuk diye bakarsınız ne umrunuzda olur dedim annenin yaptığı gibi yapamazsın çoçuğuma dedim üstüme gelince de yok iyilik yapıyoruz diyince kattım katıştırdım neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim annesini savununca 4 sene aynı mahallede oturduk madem çok yardım destek çıkıyordu niye buraya taşındık biz diye çıkıştım ( bu arada destek olabilicek güçte kayınvalidem)
Benim sınırlarımı zorlama artık gözümü karartırma herşeyi dilerim çok sevdiğin annenin yanına kalırsın dedim artık kafam kaldırmıyor tavırllarını bana tavsiye verinnn ..

Sakin gitme tavrini koru kendi gitsin o cocugu sen tek basina yapmadın oğlunun da çocuğu gelmesi gerekirdi valla kavga çıkıyor sorunlar oluyor tabi misal ben :)1.5 yıldır görüşmüyorum nerdeyse görüşmeyeceğim de.boylesi çok daha iyi.simdi burda beni topa tutanlar olacaktır ama esekten düşenin halini esekten dusen anlar.unutulmuyor olanlar.

Sakin gitme tavrini koru kendi gitsin o cocugu sen tek basina yapmadın oğlunun da çocuğu gelmesi gerekirdi valla kavga çıkıyor sorunlar oluyor tabi misal ben :)1.5 yıldır görüşmüyorum nerdeyse görüşmeyeceğim de.boylesi çok daha iyi.simdi burda beni topa tutanlar olacaktır ama esekten düşenin halini esekten dusen anlar.unutulmuyor olanlar.
2 senede görüşmedim ama benim KV olsada olmasada çok iyi oğlu aracılığıyla ortalık karıştırır.

Hmm yüzüne vurmanız etik olmamış ama bir bakalım hak etmiş mi? Evet hak etmiş. Ne münasebet hala annesine para veriyo ayol
Artık annesine her ay yolladığı 200.300 lirada değilim annesi doyumsuz baktı veriyor şimdide kardeşinede çık onu alamadım onuda al diğer kardeşinide yanına al yardım param kesiliyor diyor ( kabul etmedim) doyumsuz eşim asla dur demiyor.

Sen zaten söylemen gerekenleri söylemişsin. Tavrını göstermişsin. Biraz bekleyip eşinin neler yapıcağını bekle. Hal hareketlerine bir dikkat et bakalım.

Ama boşanmak istersen herhalde eşin ozaman dank edecektir.
Seninki gibi bir aile bulamayacağı için.
Ve annesi eminim kapıya koyar onu artık yolunacak bir kaz bulamayacağı için.

Sen zaten söylemen gerekenleri söylemişsin. Tavrını göstermişsin. Biraz bekleyip eşinin neler yapıcağını bekle. Hal hareketlerine bir dikkat et bakalım.

Ama boşanmak istersen herhalde eşin ozaman dank edecektir.
Seninki gibi bir aile bulamayacağı için.
Ve annesi eminim kapıya koyar onu artık yolunacak bir kaz bulamayacağı için.
1 haftadır anneme gitmek istediğimde ben gitmicem benim istediğim olsun gitmek istediğinde geliceksin benim istediğim olsun modunda .. Anlamadığım bir şekilde artık dayanamadım o parayı ailem senin annen kardeşlerin rahat etsin diye fazla fazla vermiyorlar sana dedim :110: ( annesi başında bir oğlu var onu bize yollamaya çalışıyor eşim boşandım veya küstük geldik dese kapıdan almaz )

neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim.

Burası çok ağır geldi bana yaa

neyin iyiliğini yapıyorsun sen bana diye şuaanda işsizdin alamıcağın maaşı alıyorsun vasıfsız olduğun halde ama şükür ediceğine sana sahip çıkmayan ailene dağıtma peşindesin ailem o parayı almanı sağladı çünkü kızları rahat etsin istiyorlar dedim.

Burası çok ağır geldi bana yaa
Evet olabilir sanırım ama artık tutamadım içimde ben zora düşüyorum yeri geliyor annesine yolladığı para kadar aileden borç alıyorum ( desemde asla geri verilmeyen borç) ve hala onlara verme peşinde bir tane bile kişi gelmedi aileden çoçuğu görmeye ve benim ailemde açık aramaya çalışıyor.. Arada da nankörlük yapıp arkalarından laf söyliyor .

Sizin konularinizi biliyorum , esiniz asla duzelmeyecek , siz de bu gudisle sinir hastasi olacaksiniz
Yerinizde olsam adami anasina temelli postalar , kendi ailemle mutlu mesut yasardim
Biraz iç dökmek gibi olucak ama hep şöyle dedim
- işi yok işsiz diye bırakılmaz işi olur
- içeri girdi olabilir insanlık hali bunun için olmaz düzelir .
- Annesine ben zordayken bile destek çıkıyor etle tırnak ayrılmaz annesine üzülüyor .
Ama artık bugün taştı o sabır ..

Biraz iç dökmek gibi olucak ama hep şöyle dedim
- işi yok işsiz diye bırakılmaz işi olur
- içeri girdi olabilir insanlık hali bunun için olmaz düzelir .
- Annesine ben zordayken bile destek çıkıyor etle tırnak ayrılmaz annesine üzülüyor .
Ama artık bugün taştı o sabır ..

Haklisiniz , sorun zaten esinizin issiz kalmasi vs degil , herkesin basina gelebilir bunlar
Ama eski konularinizi da hatirliyorum resmen annesine sizin babanizin bakmasini istedi , yani bunlara bir dur demedigi surece sizin iliskiniz yolunda gitmez

Haklisiniz , sorun zaten esinizin issiz kalmasi vs degil , herkesin basina gelebilir bunlar
Ama eski konularinizi da hatirliyorum resmen annesine sizin babanizin bakmasini istedi , yani bunlara bir dur demedigi surece sizin iliskiniz yolunda gitmez
Kesinlikle öyle dur demediği içinde sorunlar büyüyor artık konuşmak fayda getirmedi sanırım çünkü ben düzgün konuştukca anlamak istemiyor bende Delirdim bağır çağır anlattım ..

Sonuna kadar haklısın ağır da konuşmuşsun ama haketmiş. Arsız ailesine, kendi ailen sayesinde kazandığı parayı yedirmek zorunda değilsin o hele hiç değil. Tavrını belli et kendine gelsin. Ama şu da var herkesin anne babası ailesi vazgeçmesi zor.

Adam sadece dışarı çıkacak diye bu kadar saydırmanız hoş değil. Yüzüne vurmadım diyorsunuz da bir ufak kavgaya bakıyormuş demek ki yüzüne vurmanız. Sonuçta eşiniz boş durarak para almıyor bağış yapmıyorlar çalışıyor yani vasıfsızdın da alamayacağın maaşı alıyorsun çirkin şeyler eşinizin yerinde olsam çıkardım o işten. Kaynanan sizinle görüşmüyorsa evinize almayacağınızı biliyorsa nasıl gelip görsün bebeği? olan olmuş görüşmüyorsunuz sürekli deşmenin alemi yok

Back