Eş kişisiyle gelişmeler (!)

Aralarda yazdım zaten. İmkanlarımi hazırlıyorum şu an

Aralarda yazdım zaten. İmkanlarımi hazırlıyorum şu an

Kendini kandiriyorsun. Neyin imkanlari? Adam aldatsa, halen imkanlarimi hazirlayacaktin? Annenlere git, aç bosanma davani.

Ki bir bunu diyorsun, bir "acaba benmi aile ile geçinemiyorum" diyorsun, halen tereddüttesin. Yani bana pek bosanacaksin gibi gelmedi.

Donuna kadar almak mi,? Hakkımi olabileceğimden şüpheliyim. Onda kalanı ve maaşını da ailesi yer işte, canlarına minnet. Bu bahçe meselesinden sonra bile para istedi, arazi alıp ev yapıp birlikte oturalım dedi

Onlar senin hanimefendiligini saflik saniyor aranizda bu kadar seviye farki var. Onlar durusunu bozdugun icin ne aglamislardir ogullarina :)
Evet, bize hakaret etti demişler. Yemeği fazla yaptım eve götür de birlikte yiyin demiş anası. Bu da anası iyi ben kötüyüm sanıyor. Demiyor ki ailem rol yapıyor

Benim gidecek bir yerim yok işte, tek başıma yuklenecegim her şeyi. Keşke güvenli bir baba evim olsa, ailem yaralarımı sarsa, korkularımi giderse... Akrabalarım olsa falan. Çocuklari onlara bırakıp resmi işlerimi halketsem, gözüm arkada kalmadan ise gitsem... Ama bu aşiret ailesi biliyor tek olduğumu, o yüzden rahatça istediklerini yapıyorlar

Evet, bize hakaret etti demişler. Yemeği fazla yaptım eve götür de birlikte yiyin demiş anası. Bu da anası iyi ben kötüyüm sanıyor. Demiyor ki ailem rol yapıyor

Allah askina lutfen sunlarin gonderdigi seylerden yeme lutfen.

Bak insan ailesini secemez ailesi her turlu rezilligi de yapabilir ama esin bu yasa cok bos gelmis. Senin olgunlugun, toparlayiciligin olmasaydi coktan bosanmistiniz. Esinin akli basina falan gelmez uzgunum ama boyle gelmis boyle gidecek.

Yerler yerler de, kahrını kime çektirir?

Yemem yemem. Korkuyorum zaten. Tuvaletten çıkıp elini sabunlamadan eliyle yemek ikramı yapan bir kadin olmasını bir kenara bıraktım, evime getirdikleri o arapça yazılardan sonra hiç güvenilmez bunlara.

Onu bilmem. İlk zamanlar hıncını benden çıkarmaya çalışır tahminimce. Sonra ailesi, akrabaları ve arkadaşları yeni bir kurban bulurlar
O da yeni kurbanın sorunu. Gözünü açsın da olmasın kurban. Evlenmeden önce çok belli etmişler kendilerini sen görmemişsin. Ama artık bekar bir adam değil, boşanmış 2 çocuklu bir adam olacak. Şartlar aynı değil.

Evlenmeden önce değil, düğünden önce belli ettiler. Nikah kiyilana kadar her şey mükemmeldi.

Evlenmeden önce değil, düğünden önce belli ettiler. Nikah kiyilana kadar her şey mükemmeldi.
Adam sana evlensek de boşanırız demiş, bir ara ergen gibi boş mesajla trip atmıştı, alışveriş de üstüne yıkılmış zaten. Nikaha kadar çok da mükemmel bir gidişat olduğunu düşünmedim ama neyse.

Tayin için nikahi önceden kiymistik. Nisan vs sonradan oldu. Ailesiyle, iş arkadaşlarıyla tanistirmadi beni.

Sizin eşiniz çok sinir bozucu. Şöyle yani; sizinle büyük kavga etse, tartışsa dersiniz ki anlaşamıyoruz. O kadar acayip, dengesiz bir adam ki ailesi çekiyor oraya gidiyor, siz çekiyorsunuz size geliyor. Tapu meselesinde ailesi istediği için onlara evet dedi, siz isteyince size.
Kocanızın kendi aklı yokmuş gibi hareket ediyor. Bu yüzden sizi de arafta bırakıyor.

Birgün gerçekten evliliğinizin ve kocanızın artılarını, eksilerini yazın. Sonuç size belki biraz yardımcı olur.

Ailesiz çok zor, kabul ediyorum ancak kaderci olup sadece çekeceksen daha zor. Hani "sadece" mutsuz bir evlilik olsa bir nebze. Maddi anlamdada sömürülüyorsun. 50 yasina gelince hiçbirseyin olmayacak ve yine yük cocuklarinda olacak. Bu defa "annem gün yüzü görmedi, mecbur yardim edecem" diyerek yine onlar bu yükün altina girecek. Kah isteyerek, kah istemeyerek.

Ilk isin bir maasin olsun. Kpss'mi çalisiyorsun, kasiyere olarakmi çalisiyorsun fark etmiyor. Ve bu maasi kendi ayri hesabinda tutuyorsun. Gerekirse esine yalan söyle maasin hakkinda, az gibi. Eger yapabiliyorsan bir kurus verme. Ondan sonra para biriktir, avukat tut ve bu adami bosa.

O aile istesede herseyi alamaz. Halen kanun diye bisey var. Mecbur o adam herseyini eski esine vermeye. Burda sürekli konu açarak bir yere varamazsin. Gerçek plan yapmalisin. Yani simdi internet sitelerine gir is ilanlarina bak. Disariya çik marketlere git is imkani varmi bak. Eger bisey ögrendiysem bu son 1 yildir, totonun üzerine otararak biseyler olmuyor. Mecbur elini tasin altina koymak zorundasin. Zor ve yorucu ama degecek.

En son bahçeye karşılık oturduğunuz evin yarısını istiyordu eşiniz.Onu alabildi mi? Alamadıysa alsın diye uğraşacaktır.Ben eşinizin de ailesinin de tek düşündüğünün size mal kaptırmadan boşanmak olduğunu düşünüyorum maalesef.Yine Allah bilir ama bu saatten snra eşinizin ne düşündüğünden ziyade siz ne istiyorsunuz ne düşünüyorsunuz ona odaklanın derim.

Ben çekince bana gelmiyor. Tapuyu almak için iki ay siz de benimle mücadele ettiniz, biliyorsunuz süreci

Tayin için nikahi önceden kiymistik. Nisan vs sonradan oldu. Ailesiyle, iş arkadaşlarıyla tanistirmadi beni.
Ailesi sizi istemeye gelmedi mi? Çevresini, ailesini tanımadığınız bir insanla nasıl evlendiniz?

Neyse hatalar insanlara mahsus. Hepimiz geçmişe dönsek kim bilir neleri en baştan yapardık. Önemli olan bugünden sonrası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…