- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.480
- 448
- Konu Sahibi askitotomsu
-
Aralarda yazdım zaten. İmkanlarımi hazırlıyorum şu anBosanmamak niye? Gerçekten soruyorum, konuyu okurken bile çok belli bu adamdan bisey olmayacagi. Terapist ile var olan birsey tahamir etmeye gidilir. Ancak sizde olan biseyde yokmus, basindan beri.
Babanin vefat ettigi gün adam kuyumcuya gidiyor annesine yüzük almaya. Sorunun adamin seni degersiz görmesi degil, sen kendini degersiz görmen olman. Adamin her yaptigini yutuyorsun. Yani eger suçluysan, bu konuda suçlusun. Kendi hakkini aramiyorsun. Bosanmak için kendini yeterli kadar degerli görmüyorsun.
Terapiste gitmek biseye yaramaz. Bu adam seni sevmiyor ve bu evlilik yürümeyecek. Bu senin suçun degil. Herkesin sevilme, deger görülmeye ihtiyaci var. Bu adam bunu yapmiyor. Sevmiyor, degerde vermiyor. Bahane aramayi birak ve bosanmaya bak. Avukatlari arastir, parasal konularda onun banka hesaplarini arastir, kendi maasin yoksa, ise girmeye çalis,.. Bu evlilige artik çaba harcama. Kendine çaba harca.. bosanarak.
Aralarda yazdım zaten. İmkanlarımi hazırlıyorum şu an
Dalga geçme, ailelerine tapan insanlar için ağır gelmistir
Donuna kadar almak mi,? Hakkımi olabileceğimden şüpheliyim. Onda kalanı ve maaşını da ailesi yer işte, canlarına minnet. Bu bahçe meselesinden sonra bile para istedi, arazi alıp ev yapıp birlikte oturalım dediDalga geçmiyorum gerçek bu. Alacaklarını almışlar, daha ne alabilirler? Şimdi donuna kadar alıp boşasan bakarlar mı kocanın yüzüne? Kocan senden iyi biliyor başına geleceği, sıkı sıkı tutuyor ki seni, o tarafta da kıymetini koruyor.
Evet, bize hakaret etti demişler. Yemeği fazla yaptım eve götür de birlikte yiyin demiş anası. Bu da anası iyi ben kötüyüm sanıyor. Demiyor ki ailem rol yapıyorOnlar senin hanimefendiligini saflik saniyor aranizda bu kadar seviye farki var. Onlar durusunu bozdugun icin ne aglamislardir ogullarina :)
Benim gidecek bir yerim yok işte, tek başıma yuklenecegim her şeyi. Keşke güvenli bir baba evim olsa, ailem yaralarımı sarsa, korkularımi giderse... Akrabalarım olsa falan. Çocuklari onlara bırakıp resmi işlerimi halketsem, gözüm arkada kalmadan ise gitsem... Ama bu aşiret ailesi biliyor tek olduğumu, o yüzden rahatça istediklerini yapıyorlarKendini kandiriyorsun. Neyin imkanlari? Adam aldatsa, halen imkanlarimi hazirlayacaktin? Annenlere git, aç bosanma davani.
Ki bir bunu diyorsun, bir "acaba benmi aile ile geçinemiyorum" diyorsun, halen tereddüttesin. Yani bana pek bosanacaksin gibi gelmedi.
Evet, bize hakaret etti demişler. Yemeği fazla yaptım eve götür de birlikte yiyin demiş anası. Bu da anası iyi ben kötüyüm sanıyor. Demiyor ki ailem rol yapıyor
Yerler yerler de, kahrını kime çektirir?Donuna kadar almak mi,? Hakkımi olabileceğimden şüpheliyim. Onda kalanı ve maaşını da ailesi yer işte, canlarına minnet. Bu bahçe meselesinden sonra bile para istedi, arazi alıp ev yapıp birlikte oturalım dedi
Yemem yemem. Korkuyorum zaten. Tuvaletten çıkıp elini sabunlamadan eliyle yemek ikramı yapan bir kadin olmasını bir kenara bıraktım, evime getirdikleri o arapça yazılardan sonra hiç güvenilmez bunlara.Allah askina lutfen sunlarin gonderdigi seylerden yeme lutfen.
Bak insan ailesini secemez ailesi her turlu rezilligi de yapabilir ama esin bu yasa cok bos gelmis. Senin olgunlugun, toparlayiciligin olmasaydi coktan bosanmistiniz. Esinin akli basina falan gelmez uzgunum ama boyle gelmis boyle gidecek.
Onu bilmem. İlk zamanlar hıncını benden çıkarmaya çalışır tahminimce. Sonra ailesi, akrabaları ve arkadaşları yeni bir kurban bulurlarYerler yerler de, kahrını kime çektirir?
Evet aynen öyle. Kendimi paralasam ne degisecekEşinizle evliliğinizin son kullanma tarihi dolmuş
Nasıl bir beyin yapısı var çözemedim
Bırakın o zaman kök ailesiyle mutlu mesut paraları onlara saça saça yaşasın
O da yeni kurbanın sorunu. Gözünü açsın da olmasın kurban. Evlenmeden önce çok belli etmişler kendilerini sen görmemişsin. Ama artık bekar bir adam değil, boşanmış 2 çocuklu bir adam olacak. Şartlar aynı değil.Onu bilmem. İlk zamanlar hıncını benden çıkarmaya çalışır tahminimce. Sonra ailesi, akrabaları ve arkadaşları yeni bir kurban bulurlar
Evlenmeden önce değil, düğünden önce belli ettiler. Nikah kiyilana kadar her şey mükemmeldi.O da yeni kurbanın sorunu. Gözünü açsın da olmasın kurban. Evlenmeden önce çok belli etmişler kendilerini sen görmemişsin. Ama artık bekar bir adam değil, boşanmış 2 çocuklu bir adam olacak. Şartlar aynı değil.
Adam sana evlensek de boşanırız demiş, bir ara ergen gibi boş mesajla trip atmıştı, alışveriş de üstüne yıkılmış zaten. Nikaha kadar çok da mükemmel bir gidişat olduğunu düşünmedim ama neyse.Evlenmeden önce değil, düğünden önce belli ettiler. Nikah kiyilana kadar her şey mükemmeldi.
Tayin için nikahi önceden kiymistik. Nisan vs sonradan oldu. Ailesiyle, iş arkadaşlarıyla tanistirmadi beni.Adam sana evlensek de boşanırız demiş, bir ara ergen gibi boş mesajla trip atmıştı, alışveriş de üstüne yıkılmış zaten. Nikaha kadar çok da mükemmel bir gidişat olduğunu düşünmedim ama neyse.
Benim gidecek bir yerim yok işte, tek başıma yuklenecegim her şeyi. Keşke güvenli bir baba evim olsa, ailem yaralarımı sarsa, korkularımi giderse... Akrabalarım olsa falan. Çocuklari onlara bırakıp resmi işlerimi halketsem, gözüm arkada kalmadan ise gitsem... Ama bu aşiret ailesi biliyor tek olduğumu, o yüzden rahatça istediklerini yapıyorlar
Ben çekince bana gelmiyor. Tapuyu almak için iki ay siz de benimle mücadele ettiniz, biliyorsunuz süreciSizin eşiniz çok sinir bozucu. Şöyle yani; sizinle büyük kavga etse, tartışsa dersiniz ki anlaşamıyoruz. O kadar acayip, dengesiz bir adam ki ailesi çekiyor oraya gidiyor, siz çekiyorsunuz size geliyor. Tapu meselesinde ailesi istediği için onlara evet dedi, siz isteyince size.
Kocanızın kendi aklı yokmuş gibi hareket ediyor. Bu yüzden sizi de arafta bırakıyor.
Birgün gerçekten evliliğinizin ve kocanızın artılarını, eksilerini yazın. Sonuç size belki biraz yardımcı olur.
Ailesi sizi istemeye gelmedi mi? Çevresini, ailesini tanımadığınız bir insanla nasıl evlendiniz?Tayin için nikahi önceden kiymistik. Nisan vs sonradan oldu. Ailesiyle, iş arkadaşlarıyla tanistirmadi beni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?