eş kaynana eziyeti sonunda psikolojisi bozulan ablam

Sakın inanmayın, diyaloğu kesin gitsin
Bir daha dönerse ablanız, çok daha kötü şeyler yaşar

Konu sahibinin ablası için güzel şeyler demişsiniz. Ama mesajınızı okuyan ve belki zamanında hastanede yatmak zorunda olan bir insana hiç de hoş gelmeyen bir cümle kurmuşsunuz. Yani "kör" demek var "görme engelli" demek var. Ki bu bile tam karşılamıyor hatanızı. Neden deli kelimesini kullandınız ki? Konu sahibi için güzel şeyler demişsiniz halbuki. Bunun için başka insanları incitmeye değer mi?

Bilemiyorum Attraente, bir gün bir yerden öğrenirse çok kırılır bence.
Bu bilgiler gene baya iyi gizli kalmış kızdan. İnsan evlatlık olduğunu bile bir yerlerden duyuyor bir şekilde. Dilin kemiği yok.

ablanızı eşinden gerçekten koruyabilcekseniz ablanızın durumunu raporlatıp davaya başlayın ama önce araştırın kızını ablanıza verirler mi kız gelmek istiyor mu? oğlan naparsa yapsın daha düzelmez

Bilemiyorum Attraente, bir gün bir yerden öğrenirse çok kırılır bence.
Bu bilgiler gene baya iyi gizli kalmış kızdan. İnsan evlatlık olduğunu bile bir yerlerden duyuyor bir şekilde. Dilin kemiği yok.

Boşanmanın çok olduğu bir aileden geliyorum
Çok yaramız, çok incinmişliğimiz var
Kızımızı her şeyden uzak tuttuk, çok mutlu bir çocuk olarak büyüdü
Ablamda bende onu hiç bir kötülüğe bulaştırmadan bugüne getirdik
Herkesin gıptayla baktığı bir evlat oldu, okulunu birincilikle bitirdi, pırıl pırıl bir genç hanım oldu, karabiberim çok da güzel =))
Bu saatten sonra isterse kırılsın hiç önemli değil, önemli olan bebekliği, çocukluğu, ergenliği buhranlı zamanlarını sağlam atlatmasıydı, şimdiden sonra kızsın isterse, alnımızın akıyla, hasar görmeden meydana çıktı ya çok şükür.

Burayı kastediyor arkadaşlar.
Hastaneye yatan insanlar delidir demiş gibi olmuşsunuz. Onu kastediyorlar.
konu sahibi
ben tekrar tekrar diyrm lütfen artık kendinize göre yorumlamaktan vazgeçin arekadaşlar
doğru olabilir dediğiniz gibi kelime açık uçlu olmuş isteyen istediği yere çekebilir ve nihayetinde de çekmişler
benm amacım kimseyi kırmak incitmek değildi ama ben çok yanlış anlaşıldım ve çok incindim
herkes öyle bir davranıyor ki yazdıklarımı tekrar tekrar okuyorum sanki ben hastaneye yatan delidir
cümlesi yazmışım gibi davranıyor herkesi kırmışım üzmüşüm incitmişim hastaneye de yatabilir konu sahibi öyle anlatınca aile desteği olmadan hastaneye götürmeyin ona sanki çok kötü durumdaymış gibi davrnmayın demek istedim

TMM BENDEN PES ARKADAŞLAR KIRILAN İNCİNEN ÜZÜLEN DÖKÜLEN ÇATLAYAN HERKESTEN ÖZÜR DİLİYORUM
dışarıda ne kelimeler duyuyoruz açık açık hakaretler küfürler sokakta duyup arkasına dönen insanlar burda gereksizce vakit ayırıp hakaret edip hakka girdiler
burda 4 harfli kelime için sabahtan beri kendimi anlatıyorum
kimseye hastaneye yattı deli demedim artık bu kadar pislikten sonra
kadının kadından başka hayrı yok diye üye olduğum sitenin takibini de bırakıyorum
iğrendim gerçekten iğrendim bna şu denilse arkadaşım keşke o kelimeyi kurmasaydın derdimki özür dilerim
yanlış anlaşıldım ama öyle davranıldı ki iki dakikada sanki ben hastaneye yatan delidir gibi cümle kurmuşum gibi saldırdılar

Yok kırılacağı kızacağı nokta benim biricik anneme bu eziyetlerin yapılmasına sebep olan adamla konuşmama nasıl müsade edersiniz şeklinde. Yoksa her attığınız adım mükemmel olmuş. (babası ile görüştürülmesi hariç. O adamdan tiksindim resmen)

ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız

sanki ben hastaneye yatan delidir gibi cümle kurmuşum gibi

yani şöyle bir konuda semantik üzerine konuşmak istemiyorum ama siz "hastaneye yatmasına gerek yok deli değil ki" cümlesinden "hastaneye yatan delidir" cümlesi çıkmıyor diyorsanız, ya ben türkçe bilmiyorum ya siz.
Yanlış olmuş kusura bakmayın, eğer hastanede yatmış birini incittiysem o da kusura bakmasın demek çok zor olmasa gerek.

Biz tiksinsekte baba babadır
Dayağı olmamasına rağmen benim babamda pek hayırlı bir adam değildi
Lakin şu var ki, ben onu gasilhanede ayaklarına kapanarak sevdim, ölüsünü sevdim o kadar hasrettim, iyiliğinden mi asla ama ben onun sülmünden geldim, onun kızıyım, deli gibi kızgındım ama 40 a merdiven dayadığım günler hiç öyle hissetmiyorum, bilakis keşke ben peşine düşseydim düşüncem var, kızımızın bunları yaşamasını asla istemem, evlat anayı da babayı da inkar edemez, babasının sorunları bizimle. Aslında o da biliyor kusurların babasında olduğunu ama bir gün arkadaşıyla telefonla görüşürken gördüm yeğenimi, babamla maça gideceğiz derken gözleri gülüyordu, bu benim için her şeye değer. Konu sahibine ayıp ettik sanırım, sabote oldu konusu =)

Hem KV'yi hem eşini tek başına hastanelik mi ettin hakkaten? Eline sağlık! Kalan cezayı da öteki tarafda ödeyecekler inşallah!

niye hala enişte beyle iletişimdesiniz ve onun elini kolunu sallaya sallaya gezmesine izin veriyorsunuz
ablanız madem her şeyi artık anlatıyor savcıya anlatsın da bir işe yarasın
tutup kolundan götürsenize şikayetçi olun tüm aileden derenderya

Bazen insan içinde yaşadığı duyguları tam anlatamaz , yazmak ta bir çözüm . İçinden geldigi gibi ister küfür etsin ister hakaret etsin , ablanıza büyük bir defter alın anlatamadıklarını yazsın . İçìnde taşan öfkeyi , korkuyu nefreti hem anlatsın hem yazsın . Mutlaka uzman bir doktorla görüşün destek alın mutlaka . Rabbim yardımcınız olsun.

Bu durumu raporlayip dava açın. Çocuğu varsa alsın ve acilen şehir değişikliği yapsın bence. Psikologlar ilk önce genelde yer değişikliği önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…