- Konu Sahibi derenderya
-
oğlu var 17 yaşında aynı kv ve kocası gibi davranışları ablam buna çok üzülüyordu zaten babasının annsine davrandığı gibi ona annesine davranıyor yanı kv çocuğunu ve torurununu parmağında para vererek oynatıyor birde kızı var 15 yaşında o bizde zaten onlara vermiyoruz ablam da en çok kızından korkuyor kendi gibi hata yapar dışarı yönelir diye ama her şekilde yanındayız eniştem arayıp duruyor ben öyle şey yaparmıyım uyduruyor ben onu çk seviyorum kıskanıyorum o yüzden gözümden bile sakınıyorum annemle olan şeyler gençlikte olan şeyler evi ayırdıktan sonra sorunumuz olmadı falan ablamın tüm dediklerini yüzüne vurdum söyledim senin tedavi olamn gerek dedim hala utanmadan doktor araştırıyor ilgileniyor çırpınıyor gibi davranıyor inkar ediyor çok seviyorum falan diyor
Anladım zaten o kelimeyle saldırıya geçmişler
öyle demek istemedim zaten onuda savunacak cümlem olmadı psikolojisi
bozlumuş hastaneye yatacak kadar değildir belki demek istedim
hastaneye yatan delidir demedim sadece kıza onu yapmayın çünkü sevgiyle aşılır
sizlerin sayesinde geçer diye kızın aslında iyi olduğunu hatta dedim ki bende arada
çok tekrar ederim dedim ama arkaşdaşın biri hakaret eder gibi siz de rahatsızmışşınız
yazmış ben o kıza sen rahatsızsın demedim konu sahibinin balası için ama o arkadaş
beni de konu sahibinin ablasını rahatsız kabul etmiş sorarım kendisine bu yazdığı
ne oluyor rahatsızmışsınız yani onun demesi nereye çıkıyor biliyor mu acaba da benim
deli kelimeme takılmış sende açıkça değilde cümle içinde bana ve konu sahibinin ablasına deli demişisn) işte
çok yanlış anlaşıldım yorumlandım
Kızgındı başlarda aramadığı için ama sonra alıştılar birbirlerine
Dayakları, mahkemeleri falan bilmiyor tabi, bebekti o zaman, aldığımızda kundaktaydı daha
Her zaman der annem bir tane , bazı mesafeler kapanmıyor tabi
Bilemiyorum Attraente, bir gün bir yerden öğrenirse çok kırılır bence.
Bu bilgiler gene baya iyi gizli kalmış kızdan. İnsan evlatlık olduğunu bile bir yerlerden duyuyor bir şekilde. Dilin kemiği yok.
konu sahibiBurayı kastediyor arkadaşlar.
Hastaneye yatan insanlar delidir demiş gibi olmuşsunuz. Onu kastediyorlar.
ben tekrar tekrar diyrm lütfen artık kendinize göre yorumlamaktan vazgeçin arekadaşlarKonu sahibinin ablası için güzel şeyler demişsiniz. Ama mesajınızı okuyan ve belki zamanında hastanede yatmak zorunda olan bir insana hiç de hoş gelmeyen bir cümle kurmuşsunuz. Yani "kör" demek var "görme engelli" demek var. Ki bu bile tam karşılamıyor hatanızı. Neden deli kelimesini kullandınız ki? Konu sahibi için güzel şeyler demişsiniz halbuki. Bunun için başka insanları incitmeye değer mi?
Boşanmanın çok olduğu bir aileden geliyorum
Çok yaramız, çok incinmişliğimiz var
Kızımızı her şeyden uzak tuttuk, çok mutlu bir çocuk olarak büyüdü
Ablamda bende onu hiç bir kötülüğe bulaştırmadan bugüne getirdik
Herkesin gıptayla baktığı bir evlat oldu, okulunu birincilikle bitirdi, pırıl pırıl bir genç hanım oldu, karabiberim çok da güzel =))
Bu saatten sonra isterse kırılsın hiç önemli değil, önemli olan bebekliği, çocukluğu, ergenliği buhranlı zamanlarını sağlam atlatmasıydı, şimdiden sonra kızsın isterse, alnımızın akıyla, hasar görmeden meydana çıktı ya çok şükür.
ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız
sanki ben hastaneye yatan delidir gibi cümle kurmuşum gibi
Yok kırılacağı kızacağı nokta benim biricik anneme bu eziyetlerin yapılmasına sebep olan adamla konuşmama nasıl müsade edersiniz şeklinde. Yoksa her attığınız adım mükemmel olmuş. (babası ile görüştürülmesi hariç. O adamdan tiksindim resmen)
Hem KV'yi hem eşini tek başına hastanelik mi ettin hakkaten? Eline sağlık! Kalan cezayı da öteki tarafda ödeyecekler inşallah!Başka şekilde alamazdım hırsımı, mahkemede hakime anlattım, biz bu insanlardan şikayetçi olduk, ceza almadılar hatta boşanma davasında iflas ettim deyip evladına nafaka vermedi adam. Dayak, aç bırakma raporla belgelendiği halde tazminat vermediler, hapis cezası için dava açtık onda da sonuç yok, kanun bunlara ceza vermedi diye anlattım hakime, sağolsun o da bana ceza vermedi, karşılıklı husumet, hakaret vs... olduğu için
Hem KV'yi hem eşini tek başına hastanelik mi ettin hakkaten? Eline sağlık! Kalan cezayı da öteki tarafda ödeyecekler inşallah!
Gerçekten merak ettim, o cesareti ve gücü bulmana hayran oldum. :)Tek başıma evet ama zor olmadı bir ara anlatırım detayları =)
bana yaparmısnız o öneriyiDoktor tavsiyesi yasak mı bilmiyorum .ihtiyacınız varsa çok iyi bir doktor önerebilirim.
Özel mesaj attım .bana yaparmısnız o öneriyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?