eş kaynana eziyeti sonunda psikolojisi bozulan ablam

Helal olsun sana ya. Ellerine sağlık. Hiç bir şeyin şiddetle çözülmeyeceğine inanan beni bile gururlandırdınız yemin ediyorum.

Tek başıma evet ama zor olmadı bir ara anlatırım detayları =)

Ben de detay alabilir miyim?

Depresyon tedavi edilmezse sizofrene kadar ilerler. Bence en güzeli bir klinige yatip tedavi görmesi.
Bilinçsiz yorum yapmayın allah aşkına ya.
Zaten morali kötü konu sahibinin, gerçek dışı yorumlarla daha kötü olmaz mı?

Çok geçmiş olsun ablanıza, Ailenize.

Uzman doktorunuz belirler tedaviyi nerde olacağını.

Özel muayenesi olan bir öğretim üyesi doktora da gidebilirsiniz, daha yakın takip edeceğine inanıyorum

Bilincsiz yorum yaptigimi kim söyledi? Ben yasadim ve biliyorum. Ve ben o klinige yatmasaydim bugün nasil ve nerde olurdum düsünmek dahi istemiyorum.
Sizde lütfen her yorum yapani salliyor diye düsünmeyin

Bilincsiz yorum yaptigimi kim söyledi? Ben yasadim ve biliyorum. Ve ben o klinige yatmasaydim bugün nasil ve nerde olurdum düsünmek dahi istemiyorum.
Sizde lütfen her yorum yapani salliyor diye düsünmeyin
1 tane kaynak gösterin depresyonun seyrinde şizofreni adına
Nolur

1 tane kaynak gösterin depresyonun seyrinde şizofreni adına
Nolur
http://www.npistanbul.com/tr/sayfa/depresyon

Buda türkce hatta paragrafida kopyalayip yapistirayim

Majör Depresyona eşlik eden hastalıklar var mıdır?
Depresyona sıklıkla eşlik eden psikiyatrik hastalıklar arasında anksiyete bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, şizofreni, yeme bozuklukları vardır. Alkol ve madde bağımlılığı da depresyona eşlik edebilir. Bazen depresyonun belirtilerini azaltabilmek amacıyla maddeye yönelme olabilir.

Ya o kadar çok zor şeyler yaşayıp içinde biriktirmiş ki şuan her şeyi dışa vuruyor.
O kadar üzüldüm ki işte bir kaç kendini bilmez böyle iyi yürekli kadınları ne hale getiriyor.
Doktor seansları olumlu gidiyorsa devam edin. İlaçlara devam. Hastaneden çok sizin desteğiniz onun için daha iyi olur.

Bu son mesajım Gözardı ediyorum.
Depresyon tedavi edilmezse şizofreni kadar gidebilir yazdın.

Sinirlendim sana durduk yere

Kv öldü bir kaç yıl önce
Eski eşi turp gibi yaşıyor, evlendi, arada kızını da görüyor
Olan ablama oldu ...

Kızı biliyor mu annesine yapılanları? Babası ile neden görüşüyor?
O babaya baba denmez başka bişey denir de yazarsam banlanırım.

Suan onun sadece kafasini bosaltip kendisini dinlemeye ihtiyaci Var. Ve buda ancak profesyönel ellerde bir klinikte olur.

Ben artık şiddete karşı değilim böyleleri söz konusu ise şiddet gayet de bir çözüm.
Bence hastaneye yatması daha da kötü edebilir durumu, evde sizinle zaman geçirmesi daha iyi. Tabii doktor ne uygun görür onu bilemem. Ama şu an tepkileri normal yani kendine zarar vermesin de.

Benim ablamda buna benzer birşey yaşadı bi hafta hastanede kaldı anlattikca dinledim destek olduk sonunda atlattı esi de eşek gibi pişman oldu barıştılar önemli olan ona değerli olduğunu hissettiren içim açıdi resmen rabbim şafii ismiyle sifa versin

Cok üzüldüm. Ablanizin yaşadiklari hem agir hemde uzun surmuş. Hemen düzelmesini beklemeyin zaman alacaktir. Bi süre daha anlatmasina müsade edin nede olsa yillarca susmuş. Biraz zaman gecsin bi meşguliyet bulun. Ama şunu yap bunu yap diye degil. Mesela bi hobiyi kendiniz icin almissiniz gibi yapip abla sende yardim edermisn diye diye zamanla alistirabilirsiniz. Kafasi mesgul olmali baska seylerle. Yinede doktora bi danisin. Gecmis olsun

Yaşadıkları çok ağır ablanızın,kıyamam 15 yaş ne ki ya,öğrencilerim o yaşta;evlilik ne demek,heyecanlılar,umutlular;mahvetmişler kızın hayatını...Yanlış anlamayın da ben karçımış olabilirim ama aileniz nasıl razı olmuş o kızın evliliğine...İnsanın kendi canı yansa bi şekilde unutr da abla,anne ,baba ,evlat ...kanına canına zarar geldi mi dayanamıyor...Ablanız psikiyatr seanslarını atlmasın hiç,ama hastaneye yatırma konusunu en son düşünün derim;orada düşüne düşüne daha kötü olur,Rabbim yardımcısı olsun

Bende ona şaşırdım,mesajların hepsini okumadım,belki bir açıklama yapılmıştır ama,ben kardeşimin üzüntüsünü,telefonda ilk sözünden anlarım..Kaldıkı görünce anlamayayım.Ne bileyim ilginc geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…