• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eş kaynana eziyeti sonunda psikolojisi bozulan ablam

hastaneye deliler yatmaz daha hızlı tedavi edilir kızcağız.
ailesiyle bir arada olduğunda daha hızlı atlatabileceğini düşünyrm
kimse ailenin verdiğini veremez sevgiyle tüm yaralar kapanır
o kızı hastaneye yatırdıklarında o psikolojideki insan ilk aklına geleceği
o cümle olur onu yaşamaması için evde bakmanız birlikte yol almanız sağlıklı
olacağı için düşündüğümü yazdım

Kesinlikle bu halinin raporunu alın.
Direk bir kliniğe yatırın ve iyileşme aşamalarının tamamının raporunu alın.
Biraz zaman alacak iyileşmesi ama siz yanında olduktan sonra her şey onun için daha iyi olacaktır.

ablanızı iyi anlıyorum o konuştukça onu susturmayın
bırakın konuşsun anlatsın kısmen bende sıkıntı yaşıyorum
ve fark ettim sürekli onların yaptıklarını tekrarlıyorum sürekli
dediklerini konuşuyorum içim daha kötü oluyor ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız
kesinlikle kocasına vermeyin sizde kalsın hastaneye yatırırsanız
daha çok tek kalacaktır kendi kendine kalacaktır bu da onun için iyi olmaz
sizle kalsın bir süre sonra toparlanır inş. ne olursa olsun boşansın
bu duruma gelmiş bir kadından kimseye fayda gelmez yeniden yuvasını kurtarsın diye
sakın ateşe atmayın ortada yuva yok çünkü

rabbim yardım etsin zor durum
Deli değil ne ya?
Psikiyatrik tedaviyi nasıl anlatıyorsunuz?
Belki tedavi için hastaneye yatan birisi okuyup nasıl hissedecek kendini düşündünüz mü?
Tedavi alan kişiler deli değildir!
Belki konu sahibinin ablası yatış için uygun değil, buna psikiyatrist karar verir.

Teyzem de aynı durumda hatta daha kotuydu, bir müddet manisa sinir hastalıklarında yattı, şimdi ilacı var onu kullanıyor, ablani kapsamlı bir sınır hastanesine goturun, Dr gerekli görürse yatirin, ayrıca rahatsızlığı sebebiyle rapor alın ilerde size lazım olacaktır.

Çok üzgünüm, Kadınlar Günü'nde bunu okumak daha da üzdü inanın. 15 yaşında evlendirilmesine mi yanayım, 18 yıldır sistematik olarak fiziksel/psikolojik/cinsel şiddet görmesine mi? Psikiyatrik yardım almadan kendi kendine toparlanması zor görünüyor, ihmal etmeyiniz lütfen. Doktoru hastaneye yatışı gerekli görürse zaten yapacaktır. Hastaneye yatması bazı arkadaşların düşündüğü gibi "deli" olduğu anlamına gelmez, düzenli bakımla daha hızlı toparlanmasına yardımcı olur. Geçmiş olsun, umarım en kısa sürede toparlanır.

ablanızı iyi anlıyorum o konuştukça onu susturmayın
bırakın konuşsun anlatsın kısmen bende sıkıntı yaşıyorum
ve fark ettim sürekli onların yaptıklarını tekrarlıyorum sürekli
dediklerini konuşuyorum içim daha kötü oluyor ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız
kesinlikle kocasına vermeyin sizde kalsın hastaneye yatırırsanız
daha çok tek kalacaktır kendi kendine kalacaktır bu da onun için iyi olmaz
sizle kalsın bir süre sonra toparlanır inş. ne olursa olsun boşansın
bu duruma gelmiş bir kadından kimseye fayda gelmez yeniden yuvasını kurtarsın diye
sakın ateşe atmayın ortada yuva yok çünkü

rabbim yardım etsin zor durum
Hastanede yatanlar deli mi oluyor? Sizin bu mantığını yüzünden insanlar psikolojik tedaviden korkuyor. Ne kadar mantıksız ve sacma bir ifade olmuş, daha çok kötü şeyler yazardım ama siz de rahatsiz missiniz içime atayim

Ablanizin yerinde onu 15 yasinda gelin diye veren ve dügünde pitik atan ananiz ve babaniz olmasi gerekdi.

Kusura bakmayin. Ablaniz aile rizasiyla yillarca tecavüze ugramis. Babanizin midesi bunu nasil kaldirdi?

Ben sahsen 15 yasinda olan kizimi istemeye gelen ailenin pip***i kesip eline verirdim

Istemeye gelmeyi birak, Allaha büyük konusmayayim benimde kizim var, ama kacsa bile gerekirse döverek gerekise polislerle o evi basarak alir gelirim cocugumu. Allah korusun tabi yine hepimizin cocuklari var, büyük konusmak istemiyorum.

Deli değil ne ya?
Psikiyatrik tedaviyi nasıl anlatıyorsunuz?
Belki tedavi için hastaneye yatan birisi okuyup nasıl hissedecek kendini düşündünüz mü?
Tedavi alan kişiler deli değildir!
Belki konu sahibinin ablası yatış için uygun değil, buna psikiyatrist karar verir.
Burada o kız için yazdım
arkadaşlar hangimiz yazarken acaba okuyan hastaneye yatmayı düşünüyor yatırmayın yatmamalısın gitmemelisin diye iki kere düşünüp yazdı anlamadım
zaten konu sahibi
ablasına yardım etmeye çalışıyor ablası konuşulanları biliyor mu hayır konu sahibine kız ne düşünür
hastane sonucu onu demeye çalıştım ama herkes bir kelime cımbızlamış
işin içinde olana kendimizce doğru olanı göstermeye çalışıyoruz belki doğru belki yanlış
hastaneye yatırmayın kız kötü olabilir sözüne niye bu kadar takıldı herkes anlamadım
kızı hastane sonucunda kendini nasıl hisseder iyileşmesini etkileyebilir mi
yoksa daha çok yalnız mı hisseder kendisini diye yazdım

lütfen yazılanları çarpıtmayın kimse burda psikolojik tedavi gören hasta deli demedi
psikolojik tedavi için yorum yapmadım kimseye de o durumun nasıl olduğunu yazmadım
psikiyatrik tedaviyi nasıl anlatıyorsunuz diye yazmışsınız bu konuyla ilgili uzun uzun yorum mu yaptım anlamadım
işinize geleni cımbızlayıp tekrardan cevap verme gereği duymayın
yazılanları okuyup tekrar yorumlayın ve yorumlarınızı da kendinize saklayın
kızın ne hissedeceğini söyledim bu kadar çoğu kişide hastane olmaz demiş
kimse hastaneye karşı değil ki burda yatırılabilir de sorun o değil kız ne hisseder onu yazdım o kadar

Allah yardimcisi olsun. Bence tedaviye baslamali be tedavi surecindeyken bosanma davasi acmalisiniz. Elinizde raporda olacak en azından islemler hizli ilerlemiş olur.

Hastanede yatanlar deli mi oluyor? Sizin bu mantığını yüzünden insanlar psikolojik tedaviden korkuyor. Ne kadar mantıksız ve sacma bir ifade olmuş, daha çok kötü şeyler yazardım ama siz de rahatsiz missiniz içime atayim
arkadaşlar tekrardan yazıyorum ben uzun uzadıya psikolojik tedavi için yazılar yazmadım sadece kız ne hisseder onu yazdım zaten kız iyi değilmiş daha çok düşmesin yalnız kalmasın diye ayrıca psikolojik tedavi gören deli değildir neden sanki ben (psikolojik tedavi görüyor deli galiba )şöyle cümle kurmuşum gibi davranıldı anlamadım ben kız iyi olabilir sizin desteğinizle diye yazdım ama herkes çok farklı yaklaşmış

tutup hastaneye yatırmayın tabi ki hemen ama mutlaka bi doktor ile görüşsün. terapiye başlasın. uğraşacak hobiler edinsin.

bi de kusura bakmayın ama 18 sene siz hiç mi anlamadınız insan kardeşinin evladının gözünden anlar.

inannın hiç yalnız bırakmıyor ablamı telefonla konuşmaları
tutup hastaneye yatırmayın tabi ki hemen ama mutlaka bi doktor ile görüşsün. terapiye başlasın. uğraşacak hobiler edinsin.

bi de kusura bakmayın ama 18 sene siz hiç mi anlamadınız insan kardeşinin evladının gözünden anlar.

korkutmuş hep aileni öldürürüm diye onları anlatmıyordu mutsuzdu cinsel yönden çok yakınıyordu beni rahat bırakmıyor diyordu o konuda da yardımcı olamıyorduk tabi cesaret edip ben boşanıcam arkamda durun diyemiyordu şimdi şimdi herşeyi anlatıyor yoksa mutsuz olduğunu biliyorduk

Ablanız 15 yaşında isteyerek mi evlendi? 33 yaşında heba olmuş bir ömür...Günahı kimin boynuna? 18 yıl boyunca neredeydiniz? Bari şimdi destek olun da o kocasına geri göndermeyin ya da hastahaneye yatırıp yalnız bırakmayın.

kendi isteği için evlendi babamızda içki içerdi zatn kendine hayrı yoktu evet güçl bir aile arkasında durmadığı için onlarda cesaret edip bu hale getirdi kızı biz hep sahip çıktık kızıp geldiğinde annem gitme diyordu ama almaya geldiğinde gidiyordu bizimde elimizden başka bişey gelmiyordu

kadın olarak çok farklıyız hiç tanımadığımız insanlara bile öfke duyup hakaret edebiliyoruz
herşeyi şahsi algılayıp sanki karşımızdaki bize küfrediyromuş gibi davranıyoruz ve saldırıya geçiyoruz
(siz de rahatsiz missiniz içime atayim )kelime yukardaki tüm yazdıklarımın sebebidir
tşk ederim

Size cok is dusuyor bikmadan dinleyeceksiniz. Temiz havaya cikarip gezdireceksiniz. Bundan sonra hep yaninda oldugunuzu sozle degil davranislarinizla hissettireceksiniz ama kolay olmayacak cunku 18 yilin birikimi var. Hele annen baban uf bile demesin ablana.

inanın öyle yapacak insanlar değiliz zaten yeterki iyi olsun kesinlikle geri vermeyi düşünmüyoruz bu sefer onun tehditlerindne de korkmuyoruz ablam çok naif olduğu için yıllarca o şekilde korkutmuş ben kendimi değil size bişey yapar diye sustum diyor korkudan hep canım hayatım diye davranıyordu zaten enişteme kimseye söyleme diyormuş hep zaten

Ablanizin yerinde onu 15 yasinda gelin diye veren ve dügünde pitik atan ananiz ve babaniz olmasi gerekdi.

Kusura bakmayin. Ablaniz aile rizasiyla yillarca tecavüze ugramis. Babanizin midesi bunu nasil kaldirdi?

Ben sahsen 15 yasinda olan kizimi istemeye gelen ailenin pip***i kesip eline verirdim
+1000000000000000000000000

Back