belki bir gun1
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 7 Mart 2017
- 43
- 16
- 3
- 36
- Konu Sahibi derenderya
-
ailesiyle bir arada olduğunda daha hızlı atlatabileceğini düşünyrmhastaneye deliler yatmaz daha hızlı tedavi edilir kızcağız.
Kv öldü bir kaç yıl önce
Eski eşi turp gibi yaşıyor, evlendi, arada kızını da görüyor
Olan ablama oldu ...
Deli değil ne ya?ablanızı iyi anlıyorum o konuştukça onu susturmayın
bırakın konuşsun anlatsın kısmen bende sıkıntı yaşıyorum
ve fark ettim sürekli onların yaptıklarını tekrarlıyorum sürekli
dediklerini konuşuyorum içim daha kötü oluyor ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız
kesinlikle kocasına vermeyin sizde kalsın hastaneye yatırırsanız
daha çok tek kalacaktır kendi kendine kalacaktır bu da onun için iyi olmaz
sizle kalsın bir süre sonra toparlanır inş. ne olursa olsun boşansın
bu duruma gelmiş bir kadından kimseye fayda gelmez yeniden yuvasını kurtarsın diye
sakın ateşe atmayın ortada yuva yok çünkü
rabbim yardım etsin zor durum
Hastanede yatanlar deli mi oluyor? Sizin bu mantığını yüzünden insanlar psikolojik tedaviden korkuyor. Ne kadar mantıksız ve sacma bir ifade olmuş, daha çok kötü şeyler yazardım ama siz de rahatsiz missiniz içime atayimablanızı iyi anlıyorum o konuştukça onu susturmayın
bırakın konuşsun anlatsın kısmen bende sıkıntı yaşıyorum
ve fark ettim sürekli onların yaptıklarını tekrarlıyorum sürekli
dediklerini konuşuyorum içim daha kötü oluyor ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız
kesinlikle kocasına vermeyin sizde kalsın hastaneye yatırırsanız
daha çok tek kalacaktır kendi kendine kalacaktır bu da onun için iyi olmaz
sizle kalsın bir süre sonra toparlanır inş. ne olursa olsun boşansın
bu duruma gelmiş bir kadından kimseye fayda gelmez yeniden yuvasını kurtarsın diye
sakın ateşe atmayın ortada yuva yok çünkü
rabbim yardım etsin zor durum
Ablanizin yerinde onu 15 yasinda gelin diye veren ve dügünde pitik atan ananiz ve babaniz olmasi gerekdi.
Kusura bakmayin. Ablaniz aile rizasiyla yillarca tecavüze ugramis. Babanizin midesi bunu nasil kaldirdi?
Ben sahsen 15 yasinda olan kizimi istemeye gelen ailenin pip***i kesip eline verirdim
Burada o kız için yazdımDeli değil ne ya?
Psikiyatrik tedaviyi nasıl anlatıyorsunuz?
Belki tedavi için hastaneye yatan birisi okuyup nasıl hissedecek kendini düşündünüz mü?
Tedavi alan kişiler deli değildir!
Belki konu sahibinin ablası yatış için uygun değil, buna psikiyatrist karar verir.
arkadaşlar tekrardan yazıyorum ben uzun uzadıya psikolojik tedavi için yazılar yazmadım sadece kız ne hisseder onu yazdım zaten kız iyi değilmiş daha çok düşmesin yalnız kalmasın diye ayrıca psikolojik tedavi gören deli değildir neden sanki ben (psikolojik tedavi görüyor deli galiba )şöyle cümle kurmuşum gibi davranıldı anlamadım ben kız iyi olabilir sizin desteğinizle diye yazdım ama herkes çok farklı yaklaşmışHastanede yatanlar deli mi oluyor? Sizin bu mantığını yüzünden insanlar psikolojik tedaviden korkuyor. Ne kadar mantıksız ve sacma bir ifade olmuş, daha çok kötü şeyler yazardım ama siz de rahatsiz missiniz içime atayim
tutup hastaneye yatırmayın tabi ki hemen ama mutlaka bi doktor ile görüşsün. terapiye başlasın. uğraşacak hobiler edinsin.
bi de kusura bakmayın ama 18 sene siz hiç mi anlamadınız insan kardeşinin evladının gözünden anlar.
tutup hastaneye yatırmayın tabi ki hemen ama mutlaka bi doktor ile görüşsün. terapiye başlasın. uğraşacak hobiler edinsin.
bi de kusura bakmayın ama 18 sene siz hiç mi anlamadınız insan kardeşinin evladının gözünden anlar.
Ne güzel yapmişsın ellerine sağlıkDayağın fazlasını kv deden yemiş, bütün kemiklerini kırıp hastanelik ettim kocasıyla beraber,
Ablanız 15 yaşında isteyerek mi evlendi? 33 yaşında heba olmuş bir ömür...Günahı kimin boynuna? 18 yıl boyunca neredeydiniz? Bari şimdi destek olun da o kocasına geri göndermeyin ya da hastahaneye yatırıp yalnız bırakmayın.
kadın olarak çok farklıyız hiç tanımadığımız insanlara bile öfke duyup hakaret edebiliyoruzHastanede yatanlar deli mi oluyor? Sizin bu mantığını yüzünden insanlar psikolojik tedaviden korkuyor. Ne kadar mantıksız ve sacma bir ifade olmuş, daha çok kötü şeyler yazardım ama siz de rahatsiz missiniz içime atayim
Size cok is dusuyor bikmadan dinleyeceksiniz. Temiz havaya cikarip gezdireceksiniz. Bundan sonra hep yaninda oldugunuzu sozle degil davranislarinizla hissettireceksiniz ama kolay olmayacak cunku 18 yilin birikimi var. Hele annen baban uf bile demesin ablana.
+1000000000000000000000000Ablanizin yerinde onu 15 yasinda gelin diye veren ve dügünde pitik atan ananiz ve babaniz olmasi gerekdi.
Kusura bakmayin. Ablaniz aile rizasiyla yillarca tecavüze ugramis. Babanizin midesi bunu nasil kaldirdi?
Ben sahsen 15 yasinda olan kizimi istemeye gelen ailenin pip***i kesip eline verirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?