- Konu Sahibi derenderya
Kaynana ları allah bildiği gibi yapsın ne hakla başkasının kıyamadığı yavrusuna eziyet ede biliyor sapık oğluna rağmen ne vicdan allahım onu ve oğlunu alıp yıllarca eziyet edesim geldi çok sinirlendim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
36 kilo nedir? Ne kadar süre aç bırakmışlar? Ne kadar süredir görmüyordunuz? Allah'ım aklımı koru. O adama ailesine ne oldu? Ceza aldılar mı?
Buna benzer bir haber görmüştüm. Kızcağız 10 yaşında çocuk kadar kalmıştı. O resim gözlerimin önünden baya bir süre gitmemişti. Offf attraente 36 kilo nedir?
Dayağın fazlasını kv deden yemiş, bütün kemiklerini kırıp hastanelik ettim kocasıyla beraber,
haketmişler. kim ne derse desin en doğrusunu yapmışsın.
siddete karsıyız tamam ama siddeti gosterene yapılan siddete degil cok iyi yapmıssınız haketmisler beter olsunlar belki geberip gitmislerdir36 kilo 20 günlük lohusa haliydi, 37,5 kilo ile doğuma girmiş
Kaçarak evlendi ablam, 1,5 yıl görüşmedik, o süre zarfında olmuş olanlar
Kv ve kocası dövmüşler, aç bırakmışlar, bir düşük yapmış dayaktan
Apartmanında oturan bir komşusuna rica etmiş anneme ulaşması için
Kadın evimize geldi ve durumu anlattı, aynı gün gidip aldık annemle, üzerinden 20 yıl geçti
Sanatoryuma yatırdık, midesi küsmüş açlıktan epey bir süre yemek yiyemedi, yediğini kusuyordu, vücudunda sigara yanıkları vardı. Sonrasında dava açıldı boşandılar ama kimse ceza almadı. Dayağın fazlasını kv deden yemiş, bütün kemiklerini kırıp hastanelik ettim kocasıyla beraber, onlar da benden davacı oldular, yaşım gençti, ceza almadım, mahkemede olduğu gibi anlattım olanları. Ama ablam asla tam anlamıyla düzelmedi, çalıştı, çabaladı, işini kurdu, evladını büyüttü, yıllar geçti, 9 yıl beraber ayrı eve çıktık ama ne yaptımsa eskisi gibi olmadı. Bir daha evlenmeyi bırak flört bile etmedi kimseyle, çok güzel alımlı bir kadındı ama içi öldü. Annem ters kadındı rahmetli, kaçtı diye küstü ona, hep düşünürüm belki küsmeseydi , görüşülmesine izin verseydi bu kadarını yaşamazdı, daha erken alırdık ama olmadı işte. Şimdi kızı büyüdü, üniversiteyi bitirdi, 9 kedimiz ve kızıyla yaşıyor.. Şimdi fark ettim 25 yıl olmuş, kızı 25 yaşında ...
yo ablanızın şu anda ki tepkisi normal. anormal hiç birşey yok.merhaba bayanlar,
ablam çok erken yaşta evlendi 15 yaşında ve kaynana ile 8 yıl oturdu sonra ayrıldılar 18 yıldır evli
kaynanası çok eziyetler huzursuzluklar ediyordu biz bunların içeriğini yeni öğreniyoruz çünkü ablam şu an kendinde değil
eşi ise cinsel yönden çok düşkün olduğu için işe bile doğdu düzgün gitmiyor sürekli işten çıkıyor annesinden de maddi destek aldığı için annesinin dediklerini dinliyor yıllardır süren eziyetlerden dolayı şu an ciddi anlamda psikolojisi bozuldu anne evine geldi
şu an kaynanası ve eşini görecek diye korkuyor sinir krizleri geçiriyor doktora götürdük sakinleştirici ve uyku ilacı verdi 1 hafta sonra tekrar çağırdı
ama ablam sanki gitmiş yerine başkası gelmiş insanın başına gelmeden gerçekten inanamıyor hani hep deriz ya psikolojim bozuldu diye.. bu gerçekten böyle birşey kendinde değil.
sürekli evlendiği günden beri başına gelenleri anlatıyor eşinin ona tecavuz ettiğini söylüyor onu istemediğini soylüyor
eskiden beri boşanmak istiyordu ama eşi ona hep beraber öleceğiz ailene zarar veririm diye tehdit etmiş şimdi herşeyi anlatıyor ve hiç susmuyor
dinlen uyu diyoruz yok yediği yemekte bile onların yaptıklarını hatırlayıp anlatıyor ben tuzlu yapmadım yemeği tuzlu diye dövdüler diyor
şimdi sormak istediğim hastaneye yatırıp tedavisine mi başlasak yoksa bi süre daha evde yanında mı olsak ve eşinin görmesine izin vermiyoruz isimleri bile geçse gözleri yerinden çıkıyor
biraz kendine gelse hemen mahkemeye başvuru yapıp ayrılması için elimizden geleni yapacağız ablam kendine gelir mi acaba sanki hiç eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum
başına böyle bir durum gelen biri oldu mu aranızda yazarsanız sevinirim
teşekkürler
siddete karsıyız tamam ama siddeti gosterene yapılan siddete degil cok iyi yapmıssınız haketmisler beter olsunlar belki geberip gitmislerdir
hastaneye deliler yatmaz daha hızlı tedavi edilir kızcağız.ablanızı iyi anlıyorum o konuştukça onu susturmayın
bırakın konuşsun anlatsın kısmen bende sıkıntı yaşıyorum
ve fark ettim sürekli onların yaptıklarını tekrarlıyorum sürekli
dediklerini konuşuyorum içim daha kötü oluyor ama bu hastaneye
yatması gerektiği anlamına gelmez çünkü sadece psikolojisi bozulmuş
deli değil ki kız
kesinlikle kocasına vermeyin sizde kalsın hastaneye yatırırsanız
daha çok tek kalacaktır kendi kendine kalacaktır bu da onun için iyi olmaz
sizle kalsın bir süre sonra toparlanır inş. ne olursa olsun boşansın
bu duruma gelmiş bir kadından kimseye fayda gelmez yeniden yuvasını kurtarsın diye
sakın ateşe atmayın ortada yuva yok çünkü
rabbim yardım etsin zor durum
15 yaşında nasıl evlendirilir bir çocuk ya? kaçarak mı evlendi? aileniz mi izin verdi nasıl oldu bu iş yasal değil? 3 değil 5 değil 18 sene neredeydiniz? uyudunuz mu? kusura bakmayın aklım almıyor. aileniz sanırım ablanızı reddetmişti diye düşünüyorum. Yoksa anası babası arkasında olan hiçbir kadın 18 sene boyunca TECAVÜZ dahil olmak üzere dayak hakaret gibi işkencelere sessiz kalamaz. En sonunda size imdat demiş de insafa gelip yardımına gitmişsiniz sanki. Bilemiyorum. Yok eğer yıllardır görüşüp anlayamadıysanız da PESSSS diyorum. El insaf ya... Bu durumu yorumlamak imkansız. Hala burda konu açıp, hastaneye mi yatıralım yanımızda mı kalsın diye soruyorsunuz. Hastaneye yatırın tabiki o kadar ağır zulmedilmiş bir insanın ilaçsız terapisiz toparlanabileceğine inanıyor musunuz siz. Bana Müjde Ar'ın "Teyzem" filmini hatırlattınız. Kızcağız sorunlu aile ortamından kaçmak için çok yanlış bir evlilik yapıyor ve akli dengesini tamamen kaybediyor hani. Allah ablanızın yardımcısı olsun. İnşallah düze çıkarsınız, Rabbim yanınızda olsun.merhaba bayanlar,
ablam çok erken yaşta evlendi 15 yaşında ve kaynana ile 8 yıl oturdu sonra ayrıldılar 18 yıldır evli
kaynanası çok eziyetler huzursuzluklar ediyordu biz bunların içeriğini yeni öğreniyoruz çünkü ablam şu an kendinde değil
eşi ise cinsel yönden çok düşkün olduğu için işe bile doğdu düzgün gitmiyor sürekli işten çıkıyor annesinden de maddi destek aldığı için annesinin dediklerini dinliyor yıllardır süren eziyetlerden dolayı şu an ciddi anlamda psikolojisi bozuldu anne evine geldi
şu an kaynanası ve eşini görecek diye korkuyor sinir krizleri geçiriyor doktora götürdük sakinleştirici ve uyku ilacı verdi 1 hafta sonra tekrar çağırdı
ama ablam sanki gitmiş yerine başkası gelmiş insanın başına gelmeden gerçekten inanamıyor hani hep deriz ya psikolojim bozuldu diye.. bu gerçekten böyle birşey kendinde değil.
sürekli evlendiği günden beri başına gelenleri anlatıyor eşinin ona tecavuz ettiğini söylüyor onu istemediğini soylüyor
eskiden beri boşanmak istiyordu ama eşi ona hep beraber öleceğiz ailene zarar veririm diye tehdit etmiş şimdi herşeyi anlatıyor ve hiç susmuyor
dinlen uyu diyoruz yok yediği yemekte bile onların yaptıklarını hatırlayıp anlatıyor ben tuzlu yapmadım yemeği tuzlu diye dövdüler diyor
şimdi sormak istediğim hastaneye yatırıp tedavisine mi başlasak yoksa bi süre daha evde yanında mı olsak ve eşinin görmesine izin vermiyoruz isimleri bile geçse gözleri yerinden çıkıyor
biraz kendine gelse hemen mahkemeye başvuru yapıp ayrılması için elimizden geleni yapacağız ablam kendine gelir mi acaba sanki hiç eskisi gibi olmayacak gibi hissediyorum
başına böyle bir durum gelen biri oldu mu aranızda yazarsanız sevinirim
teşekkürler