- 9 Mayıs 2011
- 13.832
- 28.702
- Konu Sahibi kahvetelvesi
Amin amin.Valla bende annem yemeğe kalmaya falan gelecekse böyle oluyorum. Millete içli köfteler yapan kaç aileyi ağırlayan ben şapşal, kendimi öğrenci evinde yaşayan 20 lik kızdan hallice hissediyorum.
E tabi böyle olunca herşey birbirine giriyo hiç yetiştiremiyorum.
Günlük normal gelen herşey sinirimi bozuyo bi wc ye bile vakit bulamıyorum sanki.
Bide annem beğenmeyecek yada layıkıyla ağırlayamayacağım korkusu tabii ki... ve saçma sapan herşeye ağlama duygusu...
Annem biraz eleştirmeyi ve herşeyi dört dörtlük görmek ister.
Güzel bi sofra ( tadının önemi yok özenilsin yeter)
Temiz ev
Edepli terbiyeli döküp saçmayan çocuklar
Dıdısının dıdısına kadar soracak bir eş.... vs işte
Haliyle ben açık vermeyeyim derken, herşeyi beğensin düşüncesinden hiç birşeyi tam yapamıyorum. ( şehir dışında yılda bir iki gelir)
Yapamıyordum aslında, bu sene amaaan dedim beğenmezse beğenmesin millet neler yaşıyo otursun şükretsin mutlu bi hayatı var kızımın diye dedim, bu sefer herşey tam yolunda gitti inanmazsın
Umarım eski manyak hallerime dönmem :)
Heh ruh halimiz aynı ama yaşadıklarımız tam zıt.
Benim evi bir şeyler götürüyor, annemlere yaptığım yemekler çok basit şeylerdi, hiçbir şeye özen göstermedim ama ağladım ağladım ağladım :)
Ya anlatamıyorum da.
Sanki ellerimi kontrol edemiyorum mesela, biri bir tarafa biri başka tarafa gidiyor, elim mi beynimden hızlı çalışıyor, beynim mi çok önden gidiyor, bi acayip bi şey oluyorum, evi yakıp gidesim geliyor sonra.
Eşimin elinden pek iş gelmez ama beni bırakıp bırakıp gitmez sanmıyorum.Ama esiniz sizin yaptiklarinizi yapmayacak ki
Erkeklerde bizdeki icgudu yok maalesef emin olun 2 gun sonra kendini disari atar
Esime ihtiyacim var demissiniz de hangi bakimdan var ihtiyac? Cocuk bakimiysa dedigim gibi esinize degil bir yardimxi kadina ihtiyaciniz var
Sizin kendi kisisel ihtiyaciniz varsa berabee vakit gecirmek , konusmak , dertlesmek vb bunun cozumu de adamin isi birakmasi degil , alin karsinoza oturtup konusun ve anlatin ihtiyaclarinizi o da size vakit ayirsin
Yani hepsinin cozumu baska seyler ama esin isi birakmasi degil
Ama nolur, o cidden depresyona girebilir mazallah onunki hiç çekilmez işte.
İki anlamda da ihtiyacım var eşime ama ayıracak vakit bulamıyor.
En son ramazan bayramının birinci günü izin kullandı, kurban bayramının birinci günü kullanacak tekrar.
Onlar da başbaşa geçmiyor zaten.
Çocuk bakımına birini bulayım da duygusal ihtiyaç ne olacak.
Birkaç ay en azından bize vakit ayırsa her şey daha güzel olacak sanki.
Veya ben öyle sanıyorum.