Selam kızlar. Eşim ile 5 yıldır taşınıyoruz. 1 yıldır evliyiz. Malesef çoğunuz gibi biz de geçim sıkıntısı çekiyoruz. Belki bundan , belki de evlilik insanı olmadığımı anlamaya başlamamdan dolayı sorunlar yaşıyoruz. Şöyle ki; eşim herkesin sevdiği bir adam. Tanıyıp da sevmeyen yoktur. Namusludur, iyi ahlaklıdır, sigara dışında kötü alışkanlıkları yoktur, sabırlıdır ve yakışıklıdır da.. Zaten bu devirde daha iyisini bulamazdım diye düşündüm hep. Ben de agresif bir yapıya sahibim. Çok çabuk sinirlenir çok çabuk sönerim. Takıntı yaptığım konular fazladır. Bu yüzden eşime dırdır yaptığım çok olur. Bunların farkındayım. Ama sorun şu ki bir heyecan hissetmiyorum artık. Herşey çok monoton geliyor. En ufak hareketi bana batıyor. Cinsel ilişki hiç istemiyorum. Ayda en fazla 2 gün nefsim uyanıyor o da yumurtlama günleri diye sanırım. Gebe kalmak istediğim için de bir-kac gün yapıyorum. Ama isteksizim.Bu yüzden de sorunlarımız oluyor.Ben istemedikçe hırçınlaşıyor.Cinsel ilişki içerisindeyken beni yönlendirmeleri bile itici gelmeye başladı.Çok zayıftır kendisi. Kilo alamaz. Zayıf olduğu için gözüme çekici görünmemeye başladı fizik olarak.Belki de bu yüzden istemiyorumdur.Ne bileyim birçok şey var. Siz de bu tarz sorunlar yaşıyor musunuz? Nasıl üstesinden geldiniz? Evliliğim bitsin istemiyorum. Ama boşanma düşüncesi de aklımı kurcalıyor. Ne yapmalıyım
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Eş ile sorunlar,Soğuma,Katlanamama
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2012
- 21.838
- 57.442
- 798
Uzun beraberliklerden sonra maalesef çabuk monotonlasiyor ve yaşınız da küçük değil sanırım bilinçli tariflerinizden öyle hissettim. Yıllanmış evlilik sorunları gibi duruyor.
Hormonlarınıza baktirin onlardan kaynaklida olabilir. Birde insülin-seker dengesizliği bunları yapabiliyor.
Hormonlarınıza baktirin onlardan kaynaklida olabilir. Birde insülin-seker dengesizliği bunları yapabiliyor.
- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
Tek başına kilosu değil tabiki şöyle söyleyeyim benim bir heyecanım kalmadığı için herşeyi batıyor gibi şu anda bana. Kilosu , cinselliği, ev halleri, huyları... Genel olarak ciddi birşey yok aslında ama elle tutulur çok büyük bir sorun yok fakat bilmiyorum bunalıyorum bazenTek sorun zayifligi ve sizin isteksizliginiz mi?
Mesela sigarayı bıraksa otomatik olarak kilo almaya başlar. Denedi mi?
Hiç bu konuyu dile getirdiniz mi?
Eşinize gerçek sorununuzu bulun derdiniz kilosu mu? Yoksa gıcık oldugunuz huylari mi var?
Hayır hep zayıftı babasına çekmiş kilo alamıyor. Önceden sorun etmiyorum ama artık batıyor yani sadece kilo değil herşey gözüme görünüyor. Sevgim mı bitti ondan mı bilmiyorum. Sanki sadece insan olarak seviyor gibiyim.. Aşk olarak bitti sanki. Veya dediginiz gibi psikolojik bir süreçten geciyorumdur. Monotonluktan kastım hergun aynı olması. Hep evde olmak hep aynı gunlerin tekrarı bir aktivite yapamamak vsAdam sonradan mı zayıfladı ?
Monotonluktan kastınız nedir? Ne olmasını istiyordunuz da olmadı merak ettim.
Bence sizde bi sıkıntı var . Ya aklınızı karıştıran bişeyler ya da psikolojik veya hormonal huysuzluklar.
26 yaşımdayım. Ama erken olgunlaştığımı düşünüyorum. Evliliğimiz uzun değil aslında 1 yıl ama ilişkimiz 5 yıla dayanıyor. Sorun psikolojik olabilir ama hormonal olarak böyle sıkıntılar olabileceğini ilk kez duydum. Hangi hormonlara baktırmalıyımUzun beraberliklerden sonra maalesef çabuk monotonlasiyor ve yaşınız da küçük değil sanırım bilinçli tariflerinizden öyle hissettim. Yıllanmış evlilik sorunları gibi duruyor.
- 17 Temmuz 2018
- 576
- 345
- 53
- 32
Bence sen soğumuşsun evlendiğinde zayıf değilmiydi bu Ada'm bence sen soğumuşsun o yüzden her hareketi sana batıyor sinirleniyorsun artık istemediğinden sonuçta insan sevdiği insanla ilişki yaşamak ister eşinle yani daha çok birbirinize bağlanmanız gerek yani soğumak değil ben biraz böyle düşünüyorum soğumuşsan bişey olmaz zaten artık cinsel olsun başka şey olsun
Sanırım öyle olmuş ama bu şekilde olsun istemiyorum yani kendi kendimi ısındırma büyüsü falan mı yaptırsam kendime :)))))Bence sen soğumuşsun evlendiğinde zayıf değilmiydi bu Ada'm bence sen soğumuşsun o yüzden her hareketi sana batıyor sinirleniyorsun artık istemediğinden sonuçta insan sevdiği insanla ilişki yaşamak ister eşinle yani daha çok birbirinize bağlanmanız gerek yani soğumak değil ben biraz böyle düşünüyorum soğumuşsan bişey olmaz zaten artık cinsel olsun başka şey olsun
Prolaktin , östrojen , tiroid , insülin26 yaşımdayım. Ama erken olgunlaştığımı düşünüyorum. Evliliğimiz uzun değil aslında 1 yıl ama ilişkimiz 5 yıla dayanıyor. Sorun psikolojik olabilir ama hormonal olarak böyle sıkıntılar olabileceğini ilk kez duydum. Hangi hormonlara baktırmalıyım
Ama zaten kadın doğumcuya isteksizlik ve psikoloji den bahsederseniz yönlendirir tahlil konusunda
Tamam çok teşekkür ederim umarım sorun hormonlardırProlaktin , östrojen , tiroid , insülin
Ama zaten kadın doğumcuya isteksizlik ve psikoloji den bahsederseniz yönlendirir tahlil konusunda