eş ile iyi geçinmenin yolu

Hiç bir şey tek taraflı olmuyor. Tek başına ilgi, sevgi vs vs bi yere kadar. Eşinizinde bir şeyle yapması lazım. Tek taraflı iyi geçinmek diye bir şey yok.
Ben sürekli ilgileniyorum oda öyleydi gözümün icine bakardi ama bebek olduktan sonra cok degisti artik gözlerime bile bakmiyo sadece işi olduğu zaman ilgileniyo ne yapmam lazim kendime bakiyorum spora gidiyorum diyet yapiyorum yani doğum kilolarimi veriyorum ama neden degişmiş olabilir ben hep ayniyim ama kaynanamlarin yanindan ayrilmiyo o yuzden birlikte vakit geçiremiyoruz pek ananeler babanneler gelip hep kaliyo bizi yanliz birakcaklar diye korkuyolar evliyiz yaa bizz 5inci senemiz

Erkeklerin ailelerine karşı tutumu hep aynı maalesef. Evlendikten sonra bi haller oluyor kıymete biniyor aileleri :) O konuda yorum yapamıcam çünkü benimki de öyle sürekli annem yalnız yaşıyor bize gelsin derdinde. Ama bi sınırı olmalı her şeyin gelsin ama haftada bir gün gelsin mesela her iki tarafın ailesi de. Ne bileyim ev ev üstüne olmaz, misafirlikte bir yere kadar. Eşinizle paylaşın bu durumu.

Esin senle iyi gecinmek istemiyorsa istedigin kadar sabirli ol anlayisli ol .
o seni gormez.
bunlar karsilikli olcak seyler.

İkna edemiyorum ayri eve cikmaya

İyi geçinemediğin adamla neden evli kalırsın ya da onun nesini seversin ki.

Cinsellikle hiçbir ilgisi yok. .ayrıntı sadece o..ne kadar iyi olursan ol cinsellikte karşındaki adam olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok! Eşşek yine eşşek!

İyi geçinemediğin adamla neden evli kalırsın ya da onun nesini seversin ki.
Eşim beni zorla kaçirdi ama hapse girecegi icin şikayetci olmadim evlendik ama kaynanam kayinpederim kaynim beraber oturuyoruz arada hep ananeler babanneler geliyo kaliyo ço bunaldim iyice ayri eve cikicaktim kaynatam bundan sonra köye götürmem cenaze olursa köye götururum goturmem normalde dedi ve spora giderken bebeği onlara birakmayaymişim maddi destek olmayacağini soyledi ve eşimde bunlari söylemelerine rağmen resti çekip gidemedi kendine güvenmiyo geçinemeyiz diyohiç yanliz kalamiyoruz ama yinede bişey demiyo onunda işine geliyo böyle rahat ama beni hiç düşünmüyo sahip çikmiyo birakip gidemem bir kizim onu bana vermezler verselerde bakicak gücü yok kendi ailemin zaten kendi ailemde sahip çıkmiyo kocan ne derse o diyolar annem yok kardesim uzakta bitek babamla babannem var

Sen dili yerine ben dili kullanmak. Yani örnek veriyorum "çöpü at demiştim atmıyorsun senin yüzünden yoruluyorum" demek yerine " hayatım çöpü sen atarsın diye konuşmuştuk, işten zaten yorgun geliyorum ekstra iş olunca kötü hissediyorum" demek gibi. Suçlamak, sen şöyle sen böylesin demek ilişkiye fayda sağlamaz. Elbette şiddetli kavgalar, incir çekirdeğini doldurmayacak kıskançlıklar da olur ama arada. Sıklıkla olursa saygı yitirilir.

en önemlisi sadakat bence sonra saygı sonra cinsellik vs.iş tartışmaya gelince ya ben susarım o anda ya eşim ikimizde anlaşabiliyorsak yani orta yolu buluyorsak tartışmamızda zaten uzatmayız anlaşamadığımız konularda da hiç konuşmam ben o konuşur ben he der geçerim ve asla küs kalmayız eşim özellikle küs kalmaktan nefret eder.

Nasil ikna edebilirim onu herşeye rağmen yaninda olucam diyorum bir kere beni dinle diyorum kurtulalim sığıntı gibi yaşamaktan diyorum salliyo beni geçinemeyiz diyo bebiş büyüsün diyo umursamiyo yani zaten önceki gibi degil bebek olduktan sonra degişti gözlerime bakmadiğini farkettim artik yuzume bakarak konuşsa iyi arada hiç bakmadan konuşuyo ne yapicam ben bu adamla ne isterse yapmaya çalişiyorum neden böyle yapiyo bu erkekler hiç anlamiyolar eşlerini ben bisey istemiyorumki ondan huzurumuz olsun birbirimizi sevelim yeter para pul araba ev istemiyorumki iki göz odada kiradada otursak da mutlu olalim bana fazlasiyla yeter

Cinsellikle hiçbir ilgisi yok. .ayrıntı sadece o..ne kadar iyi olursan ol cinsellikte karşındaki adam olmadıktan sonra hiçbir anlamı yok! Eşşek yine eşşek!

tamamı değil ama önemli bir ölçütü bu, hiçbir anlamı yok demek yanlış olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…