eş ile iyi geçinmenin yolu

eşle iyi gecınmenın yolu bence cok uzatmamak ve büyütmemek olayları. en onemlısıde ozur dılemeyı bılmek gurur yapmadan..

Bunun yolunun, karşılıklı olarak birbirini kırmaya kıyamamak, iletişimi kesmemek; her şeyi oturup konuşabilmek ve hiçbir şeyi onun mutluluğundan önemli tutmamak olarak görüyorum. Herkes karşısındakini anlayıp, mutlu etmeye çalışınca, orta yolu bulamasanız bile ortada sorun varmış gibi hissetmiyorsunuz.

iyi geçinmeye çalıştıkça tepene çıkar boşver biraz rahat ol isterse o geçinsin senle.

tartışmadan geçinen çift yoktur bence en önemli tek yol var sorun ne olursa olsun (kabul edilemeyecek şeyler hariç) asla yatağını ayırmayın ve yatağa girince eşinize sarılmayı ihmal etmeyin küs kalmak çözüm değil hatta arayı açar soğukluk girer ama en güzeli tartışmayı aynı gün sonlandırmak

evlı ısen herseyı gormıyceksın duymayacaksın soylemıceksın..
bazı seylerı kendı gorcek duycak o sana söyleyecek..
cok zor olmasa gerek..
böyle olunca tartışma olmuyor.
esıne kendıne cekıp sevıdırıp ıyı olduktan sonra yavaş yavaş dedıklerını yaptırcaksın.
baktın tartışma cıkcak ses yukselıyor tartışmak ıstemıyorum de kapat.
sakınlesınce sakın bı anında en ıdeal zaman uyurken tatlı tatlı konuşurken ben böyle duşundum ama böyle dusunmenı ıstemıyorum falan dıyıp ınce ınce detayla konuscaksın..
sankı onu kırmaya korkuyomus edasıyla.. :)
herseyı bız mı dıcez anacım

bende denedim bunu ama birşeyler eksik kalıyor konuşuyoruz hallediyoruz hopp tekrar geriye dönüyoruz ikimizde değişemiyoruz

bizim şöyle oluyor;
eşim çoğu tartışmayı önemsiz görüyor ne var bunda,bidaha yapmam vs. vs. biz bir ayrılık yaşadık ve ondan sonra bir araya gedik herşeyi halledicez diye konuştuk.ben çok sinirliyim çok bağırıyorum bağırmıcam diye karar verdim.şimdi ben uygulamaya çalışıyorum eşimdede değişiklikler var ama ben sakin davrandıkça o çabuk sinirleniyor.bu nasıl olucak böyle dedi sen böyle olursan daha çok tartışırız dedi küs uyuduk bide konuşmuştuk küs yatmıcaz diye.beni öpmeye kalktı iyi geceler diye öptürmedim öyle yattık.düzelmiyor ne o değişiyor ne ben.bir şeyler tam değil sürekli tartışıyoruz.kimse kendini görmüyor.tartışmayada bıktım

eşimle iletişimimiz iyi değil.çoğu konuda tartışıyoruz hani deniyor ya sinirliyken ayrı kalın sakinleşince konuşun diye bizde sinirli anda bağırıp kızıyoruz sonra küs kalıyoruz hiç normal değil

ikimizde aramızı düzelticez diye konuştuk ben bağırmıcam diye oda söylenenlere daha dikkat edicem diye.ben bağırmamaya dikkat ediyorum ama bu kez o sinirleniyor sesi yükseliyor.tartışmalarda küslük oluyor,konu halledilmiyor.o bağırınca ben daha çok bağırıyorum

işte bunu aşamazsanız o evde huzur olmazki,benim eşim ses tonu konusunda benden daha kontrollüdür,sakinleşmeden konuşma bak, haklı olsan dahi haksız olan sen olursun,ne sorun çözülür nede senin istediğin gibi sonuçlanır,eşini en ii tanıyan sensin,onu konuşmakmı susmak mı daha etkiler bunu bileceksin ilk önce.hata yapmayı eşime bırakırım,bu sefer hem suçlu hem hatalı olur.o zaman daha etkili olur,o sorunu aşmış oluruz.çok şükür sürekli anlaşamayan tartışan bi çift değiliz biz.

Sevgi çok onmli seviyosan çok. Küs kalmamıyorsunuz :)birde birbirini Allah rızası için sevmeli insanlar ..karşıdakini dünyadada ahirettede o bnm eşim diyebilmeli ...sahiplenmek herşeyiyle kabul etmek ..onmsemek ,dinlemek ,herhangi bir konuda karşılıklı konuşabilmek onmli ..eşine yakın olmakta onmli tabi ,bakımlı olmak ,cinsel hayata önem vermek ...(gorev gibi yapmamak ,onu sevdiğin için yapmak )tabi bunların hepsi karşılıklı ...karşıdaki eş anlayışsız ve geçinmeye niyeti yoksa bunların hepsi boşşşboşşş

Tek taraflı bunun başarılabileceğini düşünmüyorum. 7 yılda birbirinizin huylarının iyice çözmüşsünüzdür. Zaaflarınızı biliyorsunuzdur. Bir olay biriniz için daha önemliyse diğer taraf susmalı alttan almalı. Tek siz yaparsanız her zaman kendinizden vazgeçmeniz gerekir ki bu mümkün değil bi yerde patlarsınız. Eşinizde bunu yapmalı. Yeri gelecek o alttan alcak yeri gelcek siz. Üstelik her olay kavgaya dönüşmemeli. Biz kadınlar çok fazla küsüp trip yapıyoruz. Eşimin kötü niyetli olmadığını biliyorum bunu çözdüm o yüzden ikidebir küsüp trip atmıyorum. Bu da biz kadınların öncelikli hatası.

1-önce erkeğin cinsini belirlemek lazım sadist mi mazoşist mi çoğunda yarı yarıyadır.
2-istisnaları da var.
3-sadist erkekler illa ne yaparsanız yapın yaranamazsınız her şeyi burnunuzdan getirir.
4-mazoşistlerde siz onu tribinizle boğana kadar sizi sinir etmeye bayılır naz yapan kadınlar çekici gelir.
5-benimki biraz mazoşiste benziyor,artık yeni evli olduğumdan mı bilmem yada kendime yakıştıramadığımdan mı ne bi türlü denge kuramadım. naz yapma trip atmada diretme konusunda.
6-onun dışında tam sadist adamlarla beton olsa ikiye yarılır çok eş değiştirirler.

erkeğin zayıflıklarını iyi keşfetmek lazım gerekli zamande gerekli hareketi yapmak için valla günümzde bir kadın bilmem kaç senelik kocamı hala tanımamışım diyorsa bu ne kadar mümkün bilemicem.bir de zaten erkek her türlü anlaşmak istemezse ağzınızla kuş tutsanız anlaşmaz ve her türlü anlaşmak istese de isterseniz yaşlı cadaloz kadınlara benzeyin anlaşır.bu konuda ikna ile anlaşan istisnalar çok az gibi.ben bu güne kadar anlaşma kararına son noktanın hep erkekler tarafından konulduğunu gördüm.

kin mi tutuyorsunuz acaba? ikinizden biri veya ikiniz de?

benim eşim hep şunu der ; Bu hayat yalnızca ikimizin ve bizi bizden başka kimse üzemez. Kim ne yaparsa yapsın ne derse desin üzülme yorulma kırılma..Biz çok mücadele ettik evlenmek için bundan sonra ancak birimizden birimiz ölürse üzülelim, gerisi yalnızca bizi yaşlandırır der..Bu adama gel de kız öfkelen şimdi.

Varmı böyle adamlar yaa

İlgi, sevgi, sadakat, güven vs. hiçbiri karşılıklı olmadığı sürece bu denklem eksik de olsa fazla da olsa anlaşmanız mümkün değil. Kendi deneyimlerimden bunu gördüm. Tek taraflı olunca hiçbir şey düzgün gitmiyor. Hatayı kendinizde aramayın yani sadece derim...

Hiç bir şey tek taraflı olmuyor. Tek başına ilgi, sevgi vs vs bi yere kadar. Eşinizinde bir şeyle yapması lazım. Tek taraflı iyi geçinmek diye bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…