Eş cinsel miyim

Yokluk değil canım konuştuğum erkekler var tabiki ama bu aralar Kızlar ilgilimi çekmeye başlıyor bu anlık olabilir benim için
Şu aralar kızlar çok süslü bacım
Bende yoldan geçen kızların bacağına memesine bakıyorum
İyi iyi beyaz tenliymis maşallah diye çok hoşlar

Ama lezo degilim

Ama lezo degi

Beğendiğim insana karşı bende böyle oluyorum hatta bazen açık söylüyorum güzelsiniz falan diye ama içimde farklı şeyler de oluşabiliyor ama anlık

Beğendiğim insana karşı bende böyle oluyorum hatta bazen açık söylüyorum güzelsiniz falan diye ama içimde farklı şeyler de oluşabiliyor ama anlık
Vardı böyle bı arkadaşım
Kız bana bayağı asiliyor baktım ki
Bende kafa dengim filan sanıyorum meğer cinsel ilgi duyuyomus
Totoyu zor kurtardim

Ama lezo degilim
Ben minyon, zayıf ve şirin kızlara bakıyorum, niyeyse onlara karşı bir zaafım var. Kendim de minyonum. Bazen sapık erkekler gibi hissediyorum kendimi, ama yapacak bir şey yok. Empati yapıyorum en azından...

Ben de lezbiyen değilim

O minyon tanımlamasını çok anlamıyorum biliyo musun
Kimisine göre minyon tanimlamasi farklı
Bana biri minyonsun demişti neye bakarak dediyse bilmiyorum da 171 boyum
Bana göre minyon kısa çiti pıtı kızlar
Sizin dediğiniz hangi grup

Minyon değilsin 170 minyon mu olur ya? benim kastım 150-160 boy arası 40-47 kilo arası kızlar.

Tabi ben beygir grubuyum
Benim boyum 160, 170 olmak isterdim. Genel olarak kendimden kısa kızlar şirin geliyor. Testosteron fazlalığı var bende, onun etkisi olabilir. Erkekler kendilerinden kısa kızları beğenir ya, aynı o psikoloji. Ama erkeklerde de uzunlar daha çok hoşuma gidiyor. Bir tuhafım yani ben de çözemedim.

Pkos mu var ? Pkosta da testesteron artışı görülüyor

Evet pcos var ama dışarıdan anlaşılmıyor. Kilo, kıl problemi filan yok. Doktora gittiğimde mümkün değil demişti dışarıdan bakıp ama sonra ultrasondan görünce şaşırdı epey.
Bende aynı durumdayim
Pkos var zayıfım kıl yok herşey yolunda
Ama ultrasondan bakınca selamlıyor bizi
Ha bide güzel kız görünce

Bunun tıbben geçerliliği yok felsefik bir teori bu konu sahibi sadece boşuğa düşmüşsünüz bana kalırsa

Kendini takip et biraz

o kisi minyonu arastirsin.. bu boyla minyon degilsin onu soyleyim. minyon citi piti yuzu babyface olandir bence..

o kisi minyonu arastirsin.. bu boyla minyon degilsin onu soyleyim. minyon citi piti yuzu babyface olandir bence..
Yüzüm babyface diye diyormuş
Sordum da
Minyonsun işte diyor

Bence değilim
Babyface de değilim artık, zeka sorunu var bence

biseksüel olabilirsin. kimi zaman kızlar çok ilgini çekerken kimi zaman da erkekler çok ilgini çekebilir.

Bende yıllarca biseksüel miyim diye sorgulamıştım kendimi ama değilmişim. Hala güzel bir kadın görünce bakıyorum etkileniyorum ama o kadınla sevgili olmak, birlikte olmak bana çok garip geliyor. Küçükken de acaba erkek olsam nasıl olurdu diye düşünüyordum ama ameliyat olma isteği de yoktu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…