- 17 Ocak 2020
- 27.438
- 39.624
Şu aralar kızlar çok süslü bacımYokluk değil canım konuştuğum erkekler var tabiki ama bu aralar Kızlar ilgilimi çekmeye başlıyor bu anlık olabilir benim için
Şu aralar kızlar çok süslü bacım
Bende yoldan geçen kızların bacağına memesine bakıyorum
İyi iyi beyaz tenliymis maşallah diyeçok hoşlar
Ama lezo degi
Vardı böyle bı arkadaşımBeğendiğim insana karşı bende böyle oluyorum hatta bazen açık söylüyorum güzelsiniz falan diye ama içimde farklı şeyler de oluşabiliyor ama anlık
Vardı böyle bı arkadaşım
Kız bana bayağı asiliyor baktım ki
Bende kafa dengim filan sanıyorum meğer cinsel ilgi duyuyomus
Totoyu zor kurtardim
Ben minyon, zayıf ve şirin kızlara bakıyorum, niyeyse onlara karşı bir zaafım var. Kendim de minyonum. Bazen sapık erkekler gibi hissediyorum kendimi, ama yapacak bir şey yok. Empati yapıyorum en azından...Şu aralar kızlar çok süslü bacım
Bende yoldan geçen kızların bacağına memesine bakıyorum
İyi iyi beyaz tenliymis maşallah diyeçok hoşlar
Ama lezo degilim
O minyon tanımlamasını çok anlamıyorum biliyo musunBen minyon, zayıf ve şirin kızlara bakıyorum, niyeyse onlara karşı bir zaafım var. Kendim de minyonum. Bazen sapık erkekler gibi hissediyorum kendimi, ama yapacak bir şey yok. Empati yapıyorum en azından...
Ben de lezbiyen değilim
Minyon değilsinO minyon tanımlamasını çok anlamıyorum biliyo musun
Kimisine göre minyon tanimlamasi farklı
Bana biri minyonsun demişti neye bakarak dediyse bilmiyorum da 171 boyum
Bana göre minyon kısa çiti pıtı kızlar
Sizin dediğiniz hangi grup
Tabi ben beygir grubuyumMinyon değilsin170 minyon mu olur ya? benim kastım 150-160 boy arası 40-47 kilo arası kızlar.
Benim boyum 160, 170 olmak isterdim. Genel olarak kendimden kısa kızlar şirin geliyor. Testosteron fazlalığı var bende, onun etkisi olabilir. Erkekler kendilerinden kısa kızları beğenir ya, aynı o psikoloji. Ama erkeklerde de uzunlar daha çok hoşuma gidiyor. Bir tuhafım yani ben de çözemedim.Tabi ben beygir grubuyum
Pkos mu var ? Pkosta da testesteron artışı görülüyorBenim boyum 160, 170 olmak isterdim. Genel olarak kendimden kısa kızlar şirin geliyor. Testosteron fazlalığı var bende, onun etkisi olabilir. Erkekler kendilerinden kısa kızları beğenir ya, aynı o psikoloji. Ama erkeklerde de uzunlar daha çok hoşuma gidiyor. Bir tuhafım yani ben de çözemedim.
Evet pcos var ama dışarıdan anlaşılmıyor. Kilo, kıl problemi filan yok. Doktora gittiğimde mümkün değil demişti dışarıdan bakıp ama sonra ultrasondan görünce şaşırdı epey.Pkos mu var ? Pkosta da testesteron artışı görülüyor
Bende aynı durumdayimEvet pcos var ama dışarıdan anlaşılmıyor. Kilo, kıl problemi filan yok. Doktora gittiğimde mümkün değil demişti dışarıdan bakıp ama sonra ultrasondan görünce şaşırdı epey.
Bunun tıbben geçerliliği yok felsefik bir teori bu konu sahibi sadece boşuğa düşmüşsünüz bana kalırsaBiseksüellik diye bir şey var. Skalası da var bunun, kinsey scale deniyor. Herkesin cinselliği farklıdır. Hem erkeklerden hem de kadınlardan hoşlanmanız, zamanla bir cinsiyete daha çok yakınlık duymanız ve bunun zamanla değişmesi mümkün. Kadınlardan hoşlanıyorsunuz diye lezbiyen olmak zorunda değilsiniz.
Lezbiyen miyim gerçekten bikaç gündür kızlara karşı bir şeyler hissediyorum güzel kız görünce sarılmak falan istiyorum normal de erkek arkadaşım vardı ayrıldık 2 hafta oldu ben çok değişik duygular içerisindeyim
Kendini takip et birazLezbiyen miyim gerçekten bikaç gündür kızlara karşı bir şeyler hissediyorum güzel kız görünce sarılmak falan istiyorum normal de erkek arkadaşım vardı ayrıldık 2 hafta oldu ben çok değişik duygular içerisindeyim
O minyon tanımlamasını çok anlamıyorum biliyo musun
Kimisine göre minyon tanimlamasi farklı
Bana biri minyonsun demişti neye bakarak dediyse bilmiyorum da 171 boyum
Bana göre minyon kısa çiti pıtı kızlar
Sizin dediğiniz hangi grup
Yüzüm babyface diye diyormuşo kisi minyonu arastirsin.. bu boyla minyon degilsin onu soyleyim. minyon citi piti yuzu babyface olandir bence..
Ediyorum değilimKendini takip et biraz