Eş cinsel miyim

Biseksüellik diye bir şey var. Skalası da var bunun, kinsey scale deniyor. Herkesin cinselliği farklıdır. Hem erkeklerden hem de kadınlardan hoşlanmanız, zamanla bir cinsiyete daha çok yakınlık duymanız ve bunun zamanla değişmesi mümkün. Kadınlardan hoşlanıyorsunuz diye lezbiyen olmak zorunda değilsiniz.

kendi kendime çok düşündüm Yâ dedim ne oluyor

Biseksüel olabilirsiniz ya da sadece görseli beğeniyorsunuzdur. Bunu kendinizi sorgulayarak siz çözeceksiniz

Biseksüel olabilirsiniz ya da sadece görseli beğeniyorsunuzdur. Bunu kendinizi sorgulayarak siz çözeceksiniz
Lezbiyen arkadaşım vardı onunla beraber uzanırken beni tahrik etmişti aslında bu yüzden bikaç gündür aklımda böyle kendi kendime düşündüm görselini beğendiğim biri olsada anlık oluyor Yâ

Ergenlik dönemindeysen bu tarz geçişler olabiliyormuş lezbiyen olduğun anlamına gelmez

Kafan karısmıs bence lezbiyen degilsin .

Bikaç gündür olayına takıldım ben. Birşey ya vardır ya da yoktur. Yokluk sendromu olabilir seninki
Ya evet, böyle şeyler genelde çocuklukta ya da ergenlikte ortaya çıkar, 23 yaş küçük bir yaş değil. Belki de hep vardı da farkında değildi ya da baskıladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…