Lezbiyen miyim gerçekten bikaç gündür kızlara karşı bir şeyler hissediyorum güzel kız görünce sarılmak falan istiyorum normal de erkek arkadaşım vardı ayrıldık 2 hafta oldu ben çok değişik duygular içerisindeyim
Biseksüellik diye bir şey var. Skalası da var bunun, kinsey scale deniyor. Herkesin cinselliği farklıdır. Hem erkeklerden hem de kadınlardan hoşlanmanız, zamanla bir cinsiyete daha çok yakınlık duymanız ve bunun zamanla değişmesi mümkün. Kadınlardan hoşlanıyorsunuz diye lezbiyen olmak zorunda değilsiniz.
Endişelenecek bir şey yok olabilir böyle şeyler.kendi kendime çok düşündüm Yâ dedim ne oluyor
Biseksüel olabilirsiniz ya da sadece görseli beğeniyorsunuzdur. Bunu kendinizi sorgulayarak siz çözeceksinizLezbiyen miyim gerçekten bikaç gündür kızlara karşı bir şeyler hissediyorum güzel kız görünce sarılmak falan istiyorum normal de erkek arkadaşım vardı ayrıldık 2 hafta oldu ben çok değişik duygular içerisindeyim
Lezbiyen arkadaşım vardı onunla beraber uzanırken beni tahrik etmişti aslında bu yüzden bikaç gündür aklımda böyle kendi kendime düşündüm görselini beğendiğim biri olsada anlık oluyor YâBiseksüel olabilirsiniz ya da sadece görseli beğeniyorsunuzdur. Bunu kendinizi sorgulayarak siz çözeceksiniz
23 yaşındayım anlık olabilir belki deErgenlik dönemindeysen bu tarz geçişler olabiliyormuş lezbiyen olduğun anlamına gelmez
Kafan karısmıs bence lezbiyen degilsin .Lezbiyen miyim gerçekten bikaç gündür kızlara karşı bir şeyler hissediyorum güzel kız görünce sarılmak falan istiyorum normal de erkek arkadaşım vardı ayrıldık 2 hafta oldu ben çok değişik duygular içerisindeyim
Ya evet, böyle şeyler genelde çocuklukta ya da ergenlikte ortaya çıkar, 23 yaş küçük bir yaş değil. Belki de hep vardı da farkında değildi ya da baskıladı.Bikaç gündür olayına takıldım ben. Birşey ya vardır ya da yoktur. Yokluk sendromu olabilir seninki
Biz mi bilicez bunu? Yönelimini kendin anlamalısın.
Yokluk değil canım konuştuğum erkekler var tabiki ama bu aralar Kızlar ilgilimi çekmeye başlıyor bu anlık olabilir benim içinBikaç gündür olayına takıldım ben. Birşey ya vardır ya da yoktur. Yokluk sendromu olabilir seninki
Hazır lezbiyen arkadaşın da varmış git seviş işte anlarsın o zamanYokluk değil canım konuştuğum erkekler var tabiki ama bu aralar Kızlar ilgilimi çekmeye başlıyor bu anlık olabilir benim için
Hazır lezbiyen arkadaşın da varmış git seviş işte anlarsın o zaman
O ilgimi çok çekmedi ama sıkıntı orda tahrik oldum ama konuşmalarından falanHazır lezbiyen arkadaşın da varmış git seviş işte anlarsın o zaman
Dating app yükle oralardan kolayca bulursun.O ilgimi çok çekmedi ama sıkıntı orda tahrik oldum ama konuşmalarından falan
Karışık duygular içerisine girdimBiz mi bilicez bunu? Yönelimini kendin anlamalısın.
TeşekkürlerDating app yükle oralardan kolayca bulursun.