Eş cinsel miyim

Bende yıllarca biseksüel miyim diye sorgulamıştım kendimi ama değilmişim. Hala güzel bir kadın görünce bakıyorum etkileniyorum ama o kadınla sevgili olmak, birlikte olmak bana çok garip geliyor. 😀 Küçükken de acaba erkek olsam nasıl olurdu diye düşünüyordum ama ameliyat olma isteği de yoktu.
Benim ki anlık oldu sanırım bende güzel bir insan görünce beğeniyordum beğenirim de ama farklı bir şey düşünemmeeye çalışıyordum böyle aklıma geliyor gidiyordu da suan yok Yâ böyle bir şey olmasın da istemiyorumda iyi ki yazmışım. Buraya yoksa düşünürdüm hep belki ama iyi oldu güzel yorumlar için🙂

Lezbiyen miyim gerçekten bikaç gündür kızlara karşı bir şeyler hissediyorum güzel kız görünce sarılmak falan istiyorum normal de erkek arkadaşım vardı ayrıldık 2 hafta oldu ben çok değişik duygular içerisindeyim
Sanmıyorum ya bende kız arkadaşlarıma koşar sarılır öperdim yani bende değildim herhalde asdfghjasdfg

Ben ilk orta ve lise doneminde hic erkek arkadasim yoktu . Sevgili degil erkek herhangi biri. Cok cekingendim konusamiyordum . Sureklinkiz arkadaslarimla takiliyordum bazen guzel olan arkadaslarimi dinlerken benimde allima geliyordu ya ne kadar guzel falan yuzlerini inceliyordum vs . Ama tahrik mahrrik vs degil sonradan bende dusunmustum niye boyle oluyorum diye 🤭 tuhafti gercekten .

X