Eş ailesinin para isteme ihtimali

Abinizin de gelininizin deyaptığı da hiç normal değil. Emekli insanlara kredi çektirecek kadar altın istenmez. Ailen gücü yeten kadarını yapıp kalanını abin ya da gelin kendi arasında halletmeliydi.

Abinizin de gelininizin deyaptığı da hiç normal değil. Emekli insanlara kredi çektirecek kadar altın istenmez. Ailen gücü yeten kadarını yapıp kalanını abin ya da gelin kendi arasında halletmeliydi.
Oo keske gelinin yaptiklari bununla sinirli kalsaydi, maddiyi gectim manevi olarak tum aileyi cokertti ruh hastasi bizimki normal bi ornek degildi zaten…

onlar ağlıyormu para konusunda sen dha açok ağlayacaksın eğer yardım etmek istemiyorsan borç harç hatta borç bile isteyebilirsin abartılı olması için ümitlerini bıçak gıbı kesersın bizim böyle bir aile dostu var ondan bılırım

Zaten durmazlardı, durmamışlarda sizinkilerde
Ah bu kız aileleriyle, erkek aileleri nasıl bu kadar zıt olabiliyorlar anlamıyorum. İnsanın oğlu olunca tapusu filan mı oluyor başka türlü. Hem kız hem erkek annesiyim ikisi içinde tek isteyeceğim şey mutlu olsunlardan başka bişey olmaz.

Haklısınız valla bazıları böyle işte. Destek olan da çok. İnanın ben zaten bana bir şey almadıkları için kinlenmedim. Zor durumumuzda bir de üstüne para istedikleri için aramız soğuk oldu hep

Yapabilirseniz eğer düğüne kadar gözlemleyin bence. Baktınız sizden para çıktı ve çıkmaya devam ediyor takı falan takmazsınız onlarda apışıp kalsınlar takıya saysınlar. Madem öyle alın size böyle demiş olursunuz.

Bence onlara takı bile fazla eşinizin aldığı altinlari takmışlar üstüne bide hediye beklemesinler.bende sizin gibi aynı şeyleri yaşadım kuruş yardımları olmadı.yarin öbür gün kaynım evlense kesin böyle şeyler isterler tabi vermem.enayi miyiz biz

Arkadaşlar konuyu akşam yemekten sonra tekrar açtım eşime, burda yazılanlardan da söz ettim. Beni haklı bulduğunu ve istersem ailesiyle görüşmek zorunda olmadığımızı söyledi. Para konusunda yardım etmeyeceğini tekrar yineledi. Daha önce kardeşiyle bu konuyu konuştuğunu ve ailesinin gazına gelip hazır olmadan evlilik teklifi etmemesi gerektiğini ve bizim yaşadığımız zor süreci anlattığını söyledi. Kısaca şimdilik konu kapandı, aksi gerçekleşene kadar inanmak durumundayım. Biriken parayı da altına çevirceğim. Herkese yorumları için de teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…