- 23 Mart 2022
- 182
- 0
- 29
- Konu Sahibi lilydaisyrose
Merhabalar, sorun şu; kayınvalidemin sürekli çağırmalarından, zamansız aramalarından gerçekten sıkıldım, başlarda bu kadar gözüme batmıyordu çağırması çünkü bu kadar sık değildi, hatta ne güzel vakit geçirmek istiyor bizimle diye düşünüyordum ama son zamanlarda iyice sıklaştı, yemek vakti arayıp emri vaki yapar gibi hadi çabuk gelin yemek hazır falan diyor, ben yemeğimi hazırlamış bulunup, defalarca kırılmasın oğlunu özlemiştir dedim, tamam dedim ve gittim(eşim sana bırakıyorum, gitmek istiyorsan gidelim diyor genel olarak) ama son zamanlarda bugün gidiyorsak yarın yine çağırıyor, akşam görüşüyorsak sabah yine bekliyor, artık zıvanadan çıktı durum yani. Dediğim gibi son zamanlar gözüme bu kadar batmaya başladı, bir iki kere gidip geç olunca kayınvalidem kalın isterseniz demişti kalmıştık, kışın bir kere eşime (kombi arızalanmıştı birden evin ısısı düşüyordu ama hallediyorduk bir şekilde ev durulmayacak kadar soğuk olmuyordu yani) sizin ev soğuktur bizde kalın demiş, en son eşim iş yemeğindeydi çok geçe kalmayacaktı, (bende eşim gelene kadar onlarla olurum diye düşündükleri için, bence, çünkü genelde kal dediklerinde reddedemiyordum) eşimin kuzeni aradı dışardan bişeyler aldım kayınvalidenlere gidiyorum biraz rahatsızlanmış sende gel istersen dedi (önceki gün görüşmüştük)gittim baktım yatıyor sonra yemek yedik, hemen ayaklandı, sonra bi akrabasıyla dışarı çıktılar beni de davet ettiler evde işlerim var diyerek evime gittim, yani bir şeyi olsa 1 saate ayaklanıp dışarı çıkamaz herhalde. Sonra bana kapının önünde ayrılırken, sabah gelin diyor. Son radde oldu bu ve beni düşündürmeye başladı artık bu son durum durum. Görümcemin de sürekli beni eşime şikayet etmeleri, patavatsızlıkları, geçen bir arkadaşım varken ve arkadaşımın bizde olduğunu bilmesine rağmen, gecenin bir vakti arkadaşıyla içmişler zil zurna bu şekilde eve gidemeyiz size gelebilir miyiz arkadaşımla dedi, arkadaşım var rahatsız olmazsanız gelin dedim, zil zurna geldiler, gecemizin içine ettiler arkadaşıma o kadar mahçup oldum ki, 1 saat abisini anlattı, benim yerim böyle farklıdır şöyle farklıdır abimde, ben daha abimi paylaşmayı kabullenemedim falan diyor, benim için şakayla karışık fenadır diyor, daha neler neler ya. Geçenlerde mesaj atmıştı, bende döndüm en son görüşürüz mü ne yazmış, cevap vermediğim için beni eşime şikayet etmişti inanabiliyor musunuz, bi ara aramış beni arkadaşımla size kalmaya gelicem müsait misiniz diyor,(arkadaşıyla da hiçbir şekilde samimiyetim yok merhaba merhabamız var sadece). Vakitli, vakitsiz sürekli gecenin bir vakti ararlar, mesaj atarlar, eşime de bana da. Sürekli görüştüğümüz yetmiyormuş gibi. Daha niceleri... Kayınvalidemin sürekli camlarını sil, balkonlarını yıka ikazları, ben 3 günde bir cam silerim sende sil alışırsın, oğlum temizliğe çok önem verir diyor. Sürekli şakayla karışık gülerek oğlum önce bana ev alacak, araba alacak sonra sana deyip kendince benimle yarışa giriyor. Nezaketen, aman kırılmasın gücenmesinler diye hep sustum. Her şeyi geçtim bakıyorum da son zamanlar eşimle başbaşa zaman getirememişiz doğru düzgün yatak odası haricinde, bundan sonra kesinlikle genel olarak çağırdıklarında reddeceğim, sürekli arayıp çağırmalarına ne gerek var istediğimiz zaman zaten gideriz, haksız mıyım?
Son düzenleme: