- 10 Kasım 2020
- 7.967
- 66.287
- 498
- Konu Sahibi syhsvdli1230
Bense çok öfkelendim. 2002 doğumlu, milenyumda doğmuş daha dünki çocuk kendine neden bunu hak görür? Yazık değil mi gençliğine, ailesine, çocuğuna, en çok da kendisine? Z kuşağı pek çok yönden avantajlı, kaç yıl ileriden geliyorlar, pek çok imkana sahipler bizlere ve daha eski jenerasyonlara göre, ileri yaşlarda biri olsaydı bu kadar eleştirilmezdi emin olun. Eğitimsizlik de cehalet de artık kader değil.Öncelikle kimsenin yan hesabı değilim kızcağıza üzüldüm sadece. Ben de okudum, iyi bir gelirim var, 4 yıllık evlilik sonunda anca 29umda yeni doğurabildim. Sizi anlıyorum mantıklı olan bu ama geçmişe dönemez konu sahibi yada kendi bebeğini reddedemez.
Sizin veya konunun özelinde yazmadım zaten sadece açılan her konuda insanlara ‘sen bunu hakkettin’ manasına gelen yorumlar yapılmasına yazdım.
Boşanmayacağı da boşanamayacağı da zaten ortada elinde sonunda ikinci çocuğu yapacağı da. Benim verebileceğim tek tavsiye kafaya takmaması ve malum şartlar altında boşuna kocasıyla ilişkisindeki zedelememesi.
Bense bir şeylerin değişmeyeceğini düşünüyorum. Böyle de bu bahsettiği aileyle ve kocayla hayat geçmez diyorum. Ailesine o kadar güveniyorsa, onlar çocuğuna bakarken, eğitimine devam etsin ve bir diploması olsun diyorum. Mesleğini de yapabilirse şahane olur, aileye de çok güvenmemek gerek, yarın yedirdiğini içirdiğini bile başa kakabilirler.