Öf öf bende aynı şeyleri yaşadım bizim nişan öncesi annrm konuşmuştu takı sıkıntısı istemiyorum abim evlenirken gelin tarafı almıştı bütün kendi tarafına takılanı aynı yöre insanı yengemle eşim, aaa olur mu öyle şey bilmem ne nişana bi çıktık bizim çantayı elinin tersiyle itti benim çantama konulacak dedi herkese rezil oldum çantayı kucağında gezdirdi rezil kv, sonra annem eşime bu ne hareket deyince eşim annesini salondan kovmuş ben tabi aaa ne kadar beni seviyo bak ailesine ezdirmiyo modundayım, nişanfan sonra eve geldik annem nişanı atacak eşim yalvarıyo annemin hatası görmezden gelin işte getirdi bütün çantayo ertesi gün bilezik yaptırdık nişandan çıktıktan sonra grtirip teslim edecekmiş kimbilir içinfen ne kadar azaltacak, çok safım 21 yaşındayım daha neyse tatsızlık çıkmasın evliliği tozpembe görüyosun eşime inandım sonra bana dediği er bizim adetimizmiş bu annrm herkese tam altın takın demiş hatta bizi düşünmüş...ne safmışım atmamışım nişanı düğüne yakın pazarlık ettiler alcaz hepsini borcumuz var diye zehir zıkkım olsun eşim verdirdi sormadılar bile toplamda 300 çeyrek olmuştur, aldılar hepsini şimdiki aklım olsa bitane gram vermem o zamanda dedim madem düğüne güvendiniz borca girdiniz güne girseydiniz düğünü beklemezdiniz dedim çok acizler Allah sorsun hesabını sonuç evliyim iki çocuğum var ve hala atamıyorum içimden bu arada o salondan kovan eşime annesi bi melek kızlar nişan aşamasında ne oldukları çıkıyo o zamandan çözün bu işleri