Aslında sorun gelini görüp görmemek degil bence bu eş ailelerin sorun yaratmaların yüzde 70 nin altında maddiyat var ogulları bekarken istediklerini yapabiliyorlardı eşimr abisinin bütün borçlarını babasının bütün kredi borçlarını ödetirlermiş mesala aglayıp sızlayıp yaparlarmış bunu evlendikten sonra bunu yapamıyorlar önceden çok sevilen eşim şuan bnm evim var benden bir şey beklemeyin dedi diye abisini hasta etmiş oldu eşim sıfır arabaya biniyor diyr abisi hasta oldu kv den ordan burdan borç alıyor her sene kaynım için içim onun borçlarınıd eşime yıkmaya çalışıyor 2 yıllık evliyim daha evimin dogru düzgün eşyası yok yeni yeni para biriktrip araba aldık eşyamızın parası hazır ona bile göz dikebiliyor velhasıl kelam yüzdr 70 maddiyat şahsen kv kp eşimi zengin ettiklerini düşünüp parayıda benim yediğimi falan düşünüp eşime kinleniyor bizim kesemiz bir deyip durular eşimd ebir degil ben sizden hiç birşey göremiyorum dediği için sıkıntı çıkarırlar genelde

maddiyat önemli eş aileleri için ilk evlendiğimiz sene bayramda durumumuz prk iyi degildi eşim işsiz kalmıştı market görecek parmız yoktu düşünün aç gözlü abisi çoçuklarına haşlık verilmiyor diye arkamdan a kişisi verdirmiyor diyr yaygaraa çıkartmış halada devam eder bu sorunlar hiç umrumda degil çok şükür eşimle dururmuz çok iyi şuan