Eş ailesi, maddi konular

Umarım eşinin ailesiyle sınanırsın o zaman ne diyelim :)

Eşinin ailesi 3 dal 20 gr bilezik ve su yolu set takmış durumları yok demişsin valla durumları yokken böyle taktılarsa helal olsun

Bende sizi çok samimi bulmadım üzgünüm, aynı durumda sizin aileniz de olabilirdi illa eşinizden izin mi alacaktiniz . Ayrıca düğünde herşeyi yapmalı evlenenler aileler hiçbir şey yapmak zorunda değil. Beklentili birisiniz. Annesi çalışmıyor olabilir sizin annemizle kıyas yapmayın. Kalbinize dikkat edin iyi olmuyor böyle şeyler

aynen en son zaten eşimle böyle konuştuk ben sadece yapılanları hala sindiremediğim için sinirliyim aslında :)
sinirlenmeyin hanimefendi siz eşiniz ile evlendiniz ailesi mal varlığı var olduğu halde eşiniz zorda iken yardim etmedilerse bile evlatları ile onlar arasındaki mesele bu. Ha takılan altınlar az geldi ise ya mihrinizi artirmalarini isteyecektiniz kabul ettiyseniz de artık sözünü acmayacaksiniz. Bazı şeyler nefse ağır geliyor ama nefsin her dediğini de duymamak lazım bana da diyor bu tarz şeyleri bosverin. Eşinizle mutlu huzurlu olun.

Haklısınız valla... Herkesin kendi bileceği iş.

2 tane bilezik ve su yolu az mı? Durumu yok diyorsunuz. Bunları biriktirmek hiç kolay değil. Geçinmeye niyetiniz olmazsa kulp takacak bir şey bulursunuz.
Biriktirmediler zaten borçla yaptılar ve bu yüzden şimdi bizim el atmamız gerekiyor. Aldıklarının da bir kısmını biz ödemiş olacağız bilmem anlatabildim mi? Daha ne kadar haklı çıkaracaksınız acaba

2 tane bilezik ve su yolu az mı? Durumu yok diyorsunuz. Bunları biriktirmek hiç kolay değil. Geçinmeye niyetiniz olmazsa kulp takacak bir şey bulursunuz.
Hiç de öyle oğlum evlenecek biriktireyim kafasında değillerdi evleneceğimiz de düğünden bir buçuk sene önce belliydi her şeyi son dakika borçlar yaptılar

Verin bozdursunlar o zaman. Herkesin kesesi kendine kimse kimseye yardım etmeyecek kafasındaysanız.

hanımlar yanlış anlamayın ben zaten bu beş bin meselesini kabullendim. eşim bana bu kadar açık ve iyi gelince. benim sitemim ailesine tamamen...
Bence kesinlikle haklısınız , size mi güvenmişler? Paraları yoksa düğün yapmasınlar gelin almasınlar, madem eşiniz herşeyi üstlendi daha da üstüne sizden para beklemesinler. Tamam bi yere kadar kabul edilebilir ama beni umreye yollayın , yok mutfağımı yaptırın yok lambader alın bunlar çok saçma , bunlar istenmez. Bunları kayınpederiniz almak yapmak zorunda siz değil. Yapamıyorsa da beklenti içinde olmasınlar herkesin kocası kendine lazım. Böyle ömür boyu onların ihtiyaçlarını sürekli karşılarsanız siz bi yere gelemezsiniz. Yanlış anlaşılmasın hastalık bakım vs gibi ihtiyaçlar değil bunlar lüks bildiğin. Not : tecrübe ettiğim için yazıyorum.
Kayınailenizin lüks ihtiyaçlarını siz karşılamak zorunda değilsiniz. Ayaklarını yorganlarına göre uzatsınlar kimse kimseye güvenmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…