Eş ailesi ile mesafenız var mı ?

karanfil333

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2025
61
8
1
30
Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum

Ben ilk herkesi seviyordum sonra yaşanmışlıklarla beraber aramıza mesafe koydum . Bu bayramda da izne gittik görümcemle bi tık daha mesafe koydum her yerden sildim . Olmayınca olmuyor

Eşin destek olmuyor mu? Kafa yapını değiştir kendi mutlu olduğun şeyleri yapmaya başla. Onların dediği laf bi kulağından girsin diğerinden çıksın(tabi kendini ezdirme o başka) ve en önemlisi Mesafe koy.

Eşin destek olmuyor mu? Kafa yapını değiştir kendi mutlu olduğun şeyleri yapmaya başla. Onların dediği laf bi kulağından girsin diğerinden çıksın(tabi kendini ezdirme o başka) ve en önemlisi Mesafe koy.
Ezdirmıyorum bu seferde adım arsız geline çıktı halbuki bana neler neler yaptılar gercekten kafam çok ağrıyor onların yüzüne intiharı bile düşünüyorum o derece migdeme vuruyor

Ben eş ailesini çok kafama takıyorum psikolojim alt üst durumda kurtulmak istiyorum ama imkansız gibi işim gücümde yok kaynana elti görümce terörürun içinde baş edemiyorum siz nasılsınız eş ailesi ile nasıl idare ediyorsunuz hanımlar bana destek verir mısınız cok zor durumdayım artık ne eş ne hayat umrumda degıl çok mutsuzum
İyi de neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki ? Eş ailesi evini kapatınca dış kapının dış mandalı bana göre. Sizde bu şekilde hareket edin. El kızı olarak baktıkları için kendi ailemiz gibi olmuyor maalesef

İyi de neden bu kadar kafaya takıyorsunuz ki ? Eş ailesi evini kapatınca dış kapının dış mandalı bana göre. Sizde bu şekilde hareket edin. El kızı olarak baktıkları için kendi ailemiz gibi olmuyor maalesef
Allah razı olsun siz dünde yazmıstınız aslında bende okb yanı takıntı hastalığıda var onların içinde kendimi korumam gereken bir kalkan olarak görüyorum her lafları zihnımde ve ben bunları hak edecek ne yaptım diyorum bazen

Ezdirmıyorum bu seferde adım arsız geline çıktı halbuki bana neler neler yaptılar gercekten kafam çok ağrıyor onların yüzüne intiharı bile düşünüyorum o derece migdeme vuruyor
Kız saçmalama kıytırık insanlar için kendine kıymak ne? Onları bir çöp gibi düşün, önemsiz. Laf mı söylediler (iftira değilse) sinek mi vızıldıyor kafasında olacaksın çekirdek ailene önem ver mutlu olduğunda sen değil kuduran onlar olur. Tabi eşinin tavrı da çok önemli o ailesine ses çıkarıyor mu?

Peki yüz yüze gelince nasıl davranıyorsunuz ben bunları aşamıyorum galıba
Daha olay yeni oldu aslında. Bayramda 1. Gün oldu 3. Günü de teyzesinde karşılaştık . İçeri girdim baktım o mutfakta hiç merhaba bile demedim gittim salona oturdum geldi öpmeye yerimden kalkmadım konuşmadım da . Giderken de iyi günler vs demedim . Takipten çıktım kendini de telefonumdan engelledim . Aynı şehirde yaşamıyoruz biz senede 1-2 kere görüşüyoruz yüz yüze

Olsunlar boşver daha iyi sende hepsini sil gitsin onlar kim ki ? Senden değerli mi
Degerli degıl tabi ama mecburen muhatap olunuyor hastalık vs süreçlerde orda nasıl davranmam gerektıgını bilmiyorum tek bırsey biliyorum hiçbirini laflarından dolayı sevmiyorum yüzlerinide tahammulum yok

Allah razı olsun siz dünde yazmıstınız aslında bende okb yanı takıntı hastalığıda var onların içinde kendimi korumam gereken bir kalkan olarak görüyorum her lafları zihnımde ve ben bunları hak edecek ne yaptım diyorum bazen
Görmezden gel eşine sarıl ne yaparlarsa yapsınlar takma diğer türlü hayatı zindan edersin kendine. Benim kv göz göre göre diğer eltimi övüp kışkırtıyordu beni. Saf olan bende çok üzülüyordum bana neden böyle yapıyor diye. Sonra babam bana kızdı üzme sakın kendini onun için görmezden gel görme duyma dedi. O günden sonra ne gördüm ne duydum araya da öyle bir mesafe koydum ki şaşıp kaldı

İşte annesi yaşlıymış ben yanlış anlamısım vs vs laf söylüyor ama benim yanımda degıl benı korumuyor onlarda benden sonra eşim söyleyınce doldurdum sanıyorlar
Aynı benim eşim de böyleydi sen yanlış anladın bilmem ne ? Salak mıyım ya kulağımla duyuyorum insanlar da evet söyledim diyor eşim de hırslanıyor bana sarıyor . Bırak ne halleri varsa görsünler ben bıktım

Kız saçmalama kıytırık insanlar için kendine kıymak ne? Onları bir çöp gibi düşün, önemsiz. Laf mı söylediler (iftira değilse) sinek mi vızıldıyor kafasında olacaksın çekirdek ailene önem ver mutlu olduğunda sen değil kuduran onlar olur. Tabi eşinin tavrı da çok önemli o ailesine ses çıkarıyor mu?
Çıkarıyor ama yanımda savunmuyor sonra söylüyor ailesine onlarda bana geri düşman gibi davranıyor her zaman yaptıkları gibi

İntihar mı saçmalama intihar onları ödüllendirmek olur.Tamm tersi hayat dolu cıvıl cıvıl şıkır şıkır olmalı gözlerine sokmalısın.Ben eş ailesi ararsa konuşurum gelmek isterlerse ağırlarım onun dışında ekstra hiçbirşey yapmıyorum kötü değiller ama gıcık kaptım bazı şeylere.Kendi değerinin farkına var ne düşünürlerse düşünsünler arsız desinler kötü desinler

Back
X