- 15 Eylül 2018
- 1.011
- 1.860
-
- Konu Sahibi Love_lover
Çok teşekkür ediyorum. Duymak istediğim bunlardıNasıl araştırılır bilgim yok ama kesinlikle araştırın. Benim kuzenim bi adamla evlendi, adam çalışmıyordu is ariyorum diyordu. Guya kendi sirketleri varmış ama çalışmıyormuş sirket, ailesindeki tum erkekler ortalama islerde calismalarina ragmen arabaları oldukça pahalıydı. Bizim aklimizi karıştırdı ama dillendiremedik. Bir öğretmenin 350 bin liralik arabaya binmesi 2 milyarlık arsayı almasi ilginc geldi acikcasi ama malum soylenmez boyle seyler ayip karsilanir. Adamin ailesinin kaçakçı olduğu soyleniyor
Burda gıda sektöründe diye iş için başka ülkeye başka sektör için gitme ihtimali olabilir mi? Olabilir. Pandemide tırnak yapan kuaförler randevu veremiyor yoğunluktan Türkiye’nin en büyük şehrinde. Ne demek yurt dışına gitmesi diye bişey yok
Hepimiz güzel şeyler duymak isteriz. Doğru. Ama yeri burası değil benim için. Ben fikir edinmek istedim ama çok az insan anladı meramımı. Paranın satın alamayacağı şey “sağlık” olunca bende onkoloji ile ilgili çalışınca sizin serzenişiniz iç çekişiniz beni üzdü. Güzel sözler duyuyorum duyacağımda. Ama artık sizin içinde üzüleceğim
Çok sağolun bunları deneyeceğim.Bir uygulama var telefon numarasını yaz başkaları onu ne isimle kaydetmisse o çıkıyor mesela sonra ona aileme senden bahsettim seni araştırmak istiyorlar de TC kimlik numarasını işte ...yada şeyde adli sicil kaydına bakmak istiyorlar istersen bana e devlet şifreni ve TC kimlik numarani ver de. Böylece adli sicil kaydina bakarsın evli mi değil mi onlara bakarsın zaten sana guveniyorsa verir ..ben kocamı bu şekilde araştırdım ..sonra Facebook çok önemli çünkü orada akrabalar ekli oluyor onları araştırdım baktım vs
Geçen yürüyerek gittim Batum'aayy nasıl gidiliyor yurtdışına uçakla mıbilet mi alıyoruz nasıl oluyor bi anlatıverin ya
Sizin için artık endişeleniyorum.Benim uzulmenizi gerektiren bir halim, durumum yok allaha sukur
Heleki hayatindaki adami tanimayi basaramayan, ne is cevirdiginden haberi olmayan, size yazilan hic bir seyi anlayamayan sizken...
En basta dedim ki kozmetigi bilmem, gidada yok bu olay. Daha ne diyeyimdiger sektordeki isi icin gitti demek cok mu zor ki "yurt disini buyutmeyin" "sektore de hakimsiniz maasallah" gibi alakasiz ve kustah cevaplar veriyorsunuz?
Okay sizsiniz. Siz bilirsiniz en dogrusunu. En mukemmel adam sizinki. Biz bilmeyiz. Mutluluklar
Bir uygulama var telefon numarasını yaz başkaları onu ne isimle kaydetmisse o çıkıyor mesela sonra ona aileme senden bahsettim seni araştırmak istiyorlar de TC kimlik numarasını işte ...yada şeyde adli sicil kaydına bakmak istiyorlar istersen bana e devlet şifreni ve TC kimlik numarani ver de. Böylece adli sicil kaydina bakarsın evli mi değil mi onlara bakarsın zaten sana guveniyorsa verir ..ben kocamı bu şekilde araştırdım ..sonra Facebook çok önemli çünkü orada akrabalar ekli oluyor onları araştırdım baktım vs
Vermez tabi. Onun yerine, '' Sen ne iş yapıyorsun tam olarak? '' diye soramaz mı insan evleneceği adama?Tc kimlik no neyse de kim kime e devlet sifresi verir?
soramaz onu 35 bin yüzüğü kabul ederken hoooop dur bakalım diye soracaktı !Vermez tabi. Onun yerine, '' Sen ne iş yapıyorsun tam olarak? '' diye soramaz mı insan evleneceği adama?
Vermez tabi. Onun yerine, '' Sen ne iş yapıyorsun tam olarak? '' diye soramaz mı insan evleneceği adama?
Konu üyelere laf sokmaya ve incitmeye çalışmaya geldiyse doğru yere parmak basmışsınız demektir. Klasik geriye attığı gerçeklerle yüzleşen insan saldırganlığıBenim uzulmenizi gerektiren bir halim, durumum yok allaha sukur
Heleki hayatindaki adami tanimayi basaramayan, ne is cevirdiginden haberi olmayan, size yazilan hic bir seyi anlayamayan sizken...
En basta dedim ki kozmetigi bilmem, gidada yok bu olay. Daha ne diyeyimdiger sektordeki isi icin gitti demek cok mu zor ki "yurt disini buyutmeyin" "sektore de hakimsiniz maasallah" gibi alakasiz ve kustah cevaplar veriyorsunuz?
Okay sizsiniz. Siz bilirsiniz en dogrusunu. En mukemmel adam sizinki. Biz bilmeyiz. Mutluluklar
Madem biliyorsunuz işini yazın biz de öğrenelimBurda gıda sektöründe diye iş için başka ülkeye başka sektör için gitme ihtimali olabilir mi? Olabilir. Pandemide tırnak yapan kuaförler randevu veremiyor yoğunluktan Türkiye’nin en büyük şehrinde. Ne demek yurt dışına gitmesi diye bişey yok
Hepimiz güzel şeyler duymak isteriz. Doğru. Ama yeri burası değil benim için. Ben fikir edinmek istedim ama çok az insan anladı meramımı. Paranın satın alamayacağı şey “sağlık” olunca bende onkoloji ile ilgili çalışınca sizin serzenişiniz iç çekişiniz beni üzdü. Güzel sözler duyuyorum duyacağımda. Ama artık sizin içinde üzüleceğim
Ciddi ciddi birinden tc kimlik numarasını ve e devlet şifresini istediğinizde size vereceğine inanıyor musunuz? Gerçekten bunu veren birine de güvenip evlendiniz mi?Bir uygulama var telefon numarasını yaz başkaları onu ne isimle kaydetmisse o çıkıyor mesela sonra ona aileme senden bahsettim seni araştırmak istiyorlar de TC kimlik numarasını işte ...yada şeyde adli sicil kaydına bakmak istiyorlar istersen bana e devlet şifreni ve TC kimlik numarani ver de. Böylece adli sicil kaydina bakarsın evli mi değil mi onlara bakarsın zaten sana guveniyorsa verir ..ben kocamı bu şekilde araştırdım ..sonra Facebook çok önemli çünkü orada akrabalar ekli oluyor onları araştırdım baktım vs
Evlenme nedeni bu da olabilir, anlarım, kimseyi de enterese etmez. Asıl sorun aralarındaki iletişimsizlik. İnsan yüzüğünü kabul ettiği adama ne iş yaptığını sorabilir, sormalı.soramaz onu 35 bin yüzüğü kabul ederken hoooop dur bakalım diye soracaktı !
sacmalamayin lutfen hic kimse o tarz uygulamalara kendisinin veya bir baskasinin numarasini girmesin. bu uygulamalar artik marketlerden kaldirildi, ucuncu parti olarak kullanilabilir sadece ama bu fikriniz cok mantiksiz. insan sevgilisine aklima yatmayan noktalar var diye sorabilir, dedektiflige gerek yok. e devlet sifresine hic deginmiyorum bile.Bir uygulama var telefon numarasını yaz başkaları onu ne isimle kaydetmisse o çıkıyor mesela sonra ona aileme senden bahsettim seni araştırmak istiyorlar de TC kimlik numarasını işte ...yada şeyde adli sicil kaydına bakmak istiyorlar istersen bana e devlet şifreni ve TC kimlik numarani ver de. Böylece adli sicil kaydina bakarsın evli mi değil mi onlara bakarsın zaten sana guveniyorsa verir ..ben kocamı bu şekilde araştırdım ..sonra Facebook çok önemli çünkü orada akrabalar ekli oluyor onları araştırdım baktım vs
35 bin olduğunu bilmiyormuş kisoramaz onu 35 bin yüzüğü kabul ederken hoooop dur bakalım diye soracaktı !
Ben ne olursa olsun gidip de yüzüğün fiyatını araştırmazdım. İlginç.Sertifikası var pırlanta işte onu sordum kuyumcuya. Taşı bayağı büyük olunca merak ettim. Normal bir yüzük alabilirdi neden bunu tercih etti??? Bu beni düşündürür açıkçası. Çok büyük bir fabrikası olan arkadaşı bile daha küçük taşlı yüzük aldı eşine. Gösteriş mi? Değer vermek mi? Aşağılık kompleksi mi? Merak ediyorum
Bence de karanlık işler çeviriyorbu adam normal bir iş adamı olsaydı evlenmek için sosyal medyaya ihtiyaç duyar mıydı diye sorguladım ben. ailesi memur falanken onca mal varlığına nasıl sahip olmuş? tefeci falan olmasın ayol