Eş adayı nasıl araştırılır

Çok teşekkür ediyorum. Duymak istediğim bunlardı

Benim uzulmenizi gerektiren bir halim, durumum yok allaha sukur

Heleki hayatindaki adami tanimayi basaramayan, ne is cevirdiginden haberi olmayan, size yazilan hic bir seyi anlayamayan sizken...

En basta dedim ki kozmetigi bilmem, gidada yok bu olay. Daha ne diyeyim diger sektordeki isi icin gitti demek cok mu zor ki "yurt disini buyutmeyin" "sektore de hakimsiniz maasallah" gibi alakasiz ve kustah cevaplar veriyorsunuz?

Okay sizsiniz. Siz bilirsiniz en dogrusunu. En mukemmel adam sizinki. Biz bilmeyiz. Mutluluklar

Çok sağolun bunları deneyeceğim.

Sizin için artık endişeleniyorum.

Tc kimlik no neyse de kim kime e devlet sifresi verir?

Konu üyelere laf sokmaya ve incitmeye çalışmaya geldiyse doğru yere parmak basmışsınız demektir. Klasik geriye attığı gerçeklerle yüzleşen insan saldırganlığı

Madem biliyorsunuz işini yazın biz de öğrenelim

Bir müşterim maden işletiyor

Ametist madeni var Amerika ya fuara vs gidiyor en iyi Hindistan a satıyorum diyor

Ama nakit gerekti, sıfır aldığı arabasını sattı zira parasını işi için yatırım yapıyor

Hatta çoğu kişi kirada oturup o parayla işi büyütüyor vs

Ciddi ciddi birinden tc kimlik numarasını ve e devlet şifresini istediğinizde size vereceğine inanıyor musunuz? Gerçekten bunu veren birine de güvenip evlendiniz mi?

soramaz onu 35 bin yüzüğü kabul ederken hoooop dur bakalım diye soracaktı !
Evlenme nedeni bu da olabilir, anlarım, kimseyi de enterese etmez. Asıl sorun aralarındaki iletişimsizlik. İnsan yüzüğünü kabul ettiği adama ne iş yaptığını sorabilir, sormalı.

sacmalamayin lutfen hic kimse o tarz uygulamalara kendisinin veya bir baskasinin numarasini girmesin. bu uygulamalar artik marketlerden kaldirildi, ucuncu parti olarak kullanilabilir sadece ama bu fikriniz cok mantiksiz. insan sevgilisine aklima yatmayan noktalar var diye sorabilir, dedektiflige gerek yok. e devlet sifresine hic deginmiyorum bile.

Daha 11 ay olmuşken hala bazı şeyleri sormaya utanırken karşı tarafın 35 bin TL yüzükle evlenme teklifi etmesi ve beni bekle deyip gitmesi bana tuhaf geldi. Genelde bu düzeyde zengin olan kişiler evlenmek için acele etmez. Ki ailesi de memur emeklisi bu zenginliğe ulaşmak için hangi basamakları kullanmış insanı düşündürüyor. Bence evlenmek için sakın acele etme. Kimin ne yalan söylediği alnında yazmıyor ve uzun süreli bir tanışıklık yoksa en doğru bilgiyi adli sicil kaydından öğrenirsin. Şifresini vermek istemeyebilir o yüzden yanındayken Edevlete giriş yapıp sana gösterebilir. Hatta polis tanıdığın varsa Tc ile yardımcı olabilir. Bence bu devirde sorgulayacı olmak gerekir. Özellikle aileden zengin değilken daha çok gözlemlemek gerekir. Zaten sosyal medyadan tanışmışsınız çok temkinli olmanı tavsiye ederim

Ben ne olursa olsun gidip de yüzüğün fiyatını araştırmazdım. İlginç.
Asıl biz size sormalıyız galiba eş adayı nasıl araştırılır diye.

bu adam normal bir iş adamı olsaydı evlenmek için sosyal medyaya ihtiyaç duyar mıydı diye sorguladım ben. ailesi memur falanken onca mal varlığına nasıl sahip olmuş? tefeci falan olmasın ayol

bu adam normal bir iş adamı olsaydı evlenmek için sosyal medyaya ihtiyaç duyar mıydı diye sorguladım ben. ailesi memur falanken onca mal varlığına nasıl sahip olmuş? tefeci falan olmasın ayol
Bence de karanlık işler çeviriyor

Benim bir arkadaşta büyük yüzük hayali vardı, küçük yüzükleri beğenmiyordu. Bunu asla dile getirmese de az çok anlaşılıyordu beğendiği fotoğraflardan. Eşi bir karat, etrafıda tam tur bir yüzük aldı. Peki eşi zengin mi? Hayır, maaşı asgariden hallice. Evlenme teklif etmeden önce 20 bin lira biriktirmiş almış, arkadaşımın içine sinsin diye. Bu tarz hediyeler genel zenginliği temsil etmiyor. İnsan bazen bütçesinin üzerinde harcama yapabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…