Eş adayı nasıl araştırılır

O ablanız haklı. Ailesinin içine girin, çok iyi süzün hepsini, kaşlarındaki mimiklere kadar. Size nasıl davranıyorlar, birbirlerine nasıl davranıyorlar, çevreleri onların hakkında neler düşünüyor fikriniz olur biraz. Hatta yeterince samimi olduğunuzda konu bir şekilde eski eşe gelsin.

Bunların çoğu benim için tamamdır. Tatile de gittim beraber, günü birlik uzun yolculuğa da adam çok iyi özelliklere sahip. Ailesi ile görüşmeleri telefonla konuşmalarına anlattıklarına vakıfım. Cinsellik süper. Ama işte şöyle bir mesele var bir gün yakın bir arkadaşının yüksek miktar dolar paraya ihtiyacı oluyor. Sevgilim borç veriyor. Bir haftalığına sonra adam parayı aldığı günün kuru ile Türk lirası olarak yolluyor. Buna canı sıkılmış bana anlatıyordu. Ama ben o kadar parayı nerden kazandı? Şaşırdım. Tamam iyi durumu ama o para çok fazla geldi bana

Hepimizin sınırı var siz yürüyerek oraya kadar anca demek
Sizin ulaştığınız sınır neresi bilmem ama o sınırlar görgü olarak size pek bir şey katmamış, konunuzu okuyup geçiyordum ama üst üste o kadar bir şeyler ispat etmek istercesine yazmışsınız ki bunu söylemek zorundayım. Bilenler bilir Yasemin Sakallıoğlu'nun Zengo diye bir tiplemesi var ona benziyorsunuz.

Konu ile ilgili ise, yüzük alma-yüzüğü kabul etme aşamasına gelinmiş bir ilişkide sen hayırdır ne iş yapıyorsun demeye çekiniyorsanız o sizin için doğru bir ilişki değildir. Ortak tanıdıklara da sorarsınız yine ama önemli olan aranızda bunları konuşabilecek yakınlığın oluşması. Belki birbirinize uygun değilsiniz belki de sadece zamana ihtiyacınız var. Her ne olursa olsun güven sorununu çözmeden ileriye adım atmayın.

siz adamin tam olarak ne is yaptigini falan soylemediginiz surece mantikli cevaplar gelmeyecek.

ornek vereyim tamamen farazi yaziyorum, adamin mahallede bakkali varken mesela cikip arkadasina 50.000 dolar gonderirse sizin de sasirmaniza herkes hak verir, cunku mahalle bakkali gunumuzde ne kadar kazanabilir ek bir isi yoksa? bu illa karanlik bir is olmak zorunda degil yani belki baska bir seyler yapiyordur vs ama siz adamin ne is yaptigini mi tam olarak bilmiyorsunuz? yoksa “yaptigi isi biliyorum, gittim gordum, o isten bu kadar para kazanilmaz” mi diyorsunuz?

atla deve değil sermayesi olan bı insan için bunlar. niye bu kadar dibini ariyosunuz anlamadim ya.

adam memur çocuğu ama dedelerini bilmiyorsunuz, belki miras kaldı, belki karı koca yatırımcı ruhluydu iyi yatırımlar yaptı...

benim çok arkadaşım var genç yaşta parayı bulan. biraz zeka, biraz şans, biraz sermaye.

herşeyi bu kadar kafaya takar ayrıntılı araştırır mısınız?

Konudaki ukala ve kendinizi begenmiş tavrınız dışında adam bence güvenilir bir adam değil.
Kendini bilen diyelimde kendime haksızlık olmasın sadece ben değil bi çok kişi beğenir beni ortalamanın üstüyüm. Neyse bunlar ironi bunlar şaka ama bazı yaftalamalar çok can sıkıcı olabiliyor. Örnekler vererek dert anlatıyorum tüzüğün fiyatını sormak beni zengin koca avcısı yaptı. Ya herkesin ortalama bir yüzüğü var. Az çok biliyorum hatta geçen yıl bütçeme göre anneme aldım bi tane tek taş pırlanta. Gayet uygunları da var ama Adam getirmiş kocaman kadar taşlı yüzük. Belki bir yıl görüşemeyiz benim o ülkeye vizem yok. Ve vizeler askıda. O da aklınca beni avuttu galiba dedim. Çünkü çok üzüldüm gittiğine. Biliyordu bunu.

Siz çalışıyor musunuz? Ara sayfalarda göremedim de. Durumu ortalama düzeyde olsa da insanların eline çok fazla para giriş çıkışı olabiliyor yaptığı iş gereği. Yani ben gidip de yüzüğün fiyatını sorgulamazdım ama 35 bin olduğunu öğrensem çok da gözlerim pörtlemezdi. 7-8 bin dolar nihayetinde. Bir şeylerden şüpheleniyorsanız sorun, içinize sinmiyorsa bu kadar kendinizce tanımanıza rağmen o zaman ilişkinizdeki güven sorunu neyden kaynaklı onu araştırın derim.

Sosyal ilişkiler kurmadan tanımanın bir yolu yok.
sağlıklı iletişim sağlıklı bir evlilik kurulmasını sağlar. Çocuğun ruh sağlığını uzmanlara danışıp ilerlemeniz mümkün.
kimseyle tanışmadan karşınızdakini tanımanız mümkün değil neticede kimse “ben iyi bir değilim ben kötü kötü şeyler yapıyorum” diye kendini tanıtmaz. Ajan tutsanız bile tanıyamazsınız toplattığınız doneleri incelemiş olursunuz.
Belki de sizin varlığınızla (üstlerde bir yerde vardı maddi durumunuzdan bahseden mesajınız) ilgileniyordur o yüzden keseyi açan biridir, bekar olmayabilir, hasta olabilir yani bilemiyoruz her çeşit insan var.

Benim tarafımdan bakınca; fikir almak istedim bu kadar yadırganacak nesi var anlamadım. Zengo falan tiplemesi bilmem. Hak etmediğim ithamlara gereken cevapları veririm. Haddimi bilirim benimkini aşanları uyarırım.

O kadar yüzük almış ....zaten yüzüğün fiyatını arastiriyorsam o iş olmamıştır

Ben soramam aynı işi yaptığım arkadaşıma bile sormam senin maaş nedir diye. Kişilik ama işte bu durumda demek neymiş sorulmalı. Benim kötü evlilik fobim var. Daha önce evlilik korkusundan aşık olduğum adamdan ayrıldım. Hayatım çok iyi ya evlenince doğru insan değil diye mutsuz olursam düşüncesi var. Bu da bir fobi nihayetinde. İşte bilmiyorum ben maaşlı bir işteyim. Türkiye Ort üstünde maaşım var ama maaş sonuçta. Her ay yatan belli. Ticaret öyle değil. Şans, hırs akıl olunca evet bi anda parayı bulabilirsin. Ama sevgilimin şu an o surumu yok.

siz sevgilinizin ne is yaptigini biliyor musunuz bilmiyor musunuz? yani sektor haric. isi bu, is yeri bu diyebiliyor musunuz? 3.sorusum falan bu. konunun kilit noktasi da bu yani. ama nedense siz hep laf sokabileceginiz yorumlari goruyorsunuz.

KudrAlobar ok simdi yazdiklarini anladim ve hak verdim. benim degerlendirdigim gibi bir endise yok ortada.

Gittim iş yerine biliyorum. Ama o paraları kazanabilir mi ordan bu mantığıma yatmadı. Ay ama darlandım.

Yani o kadar farklı ithamlar varki yüzüğün fiyatı? Neden bakmışım bende paracı oldum. Yüzüğü verdiği günün ertesi heyecandan takayım iş yerimde dedim üç kişi aaa hayırlı olsun yalnız baya büyük bir taş dediler. Merak ettim baktım. Nedir ne değildir. Bu kadarını beklemiyordum. O kısım beni biraz şaşırttı.

tatile gitmişsiniz, cinsellikte tamam, evlilik teklifini de kabul ediyorsunuz ama ne durumda olduğunu çok bilmiyorsunuz, gidip görmüşsünüz iyi para kazanılan iş yerleri belli eder kendini. gittim gördüm ama o paraları kazanabilir mi bilmiyorum diyorsunuz bu bir şüphe. başkalarına sorup araştırmadan bence eşiniz olacak kişiyle bunları rahat konuşabilirsiniz. yüzüğün fiyatını öğrenmenize takılmadım. gösterişli bir şey muhtemelen merak ettiniz. benim tanıdığım burda kvnin taktığı bileziği götürüp önceden kullanılıp kullanılmadığını sormuştu her neyse konuyu kaynatmadan bence de ailesiyle de görüşmelisiniz, evet demişsiniz tanışabilir ve gözlemleyebilirsiniz. ama iş yerine gidip bu işten bu paralar kazanılmaz diyorsanız bunu sadece sevgilinizle konuşmalısınız.

Gittim iş yerine biliyorum. Ama o paraları kazanabilir mi ordan bu mantığıma yatmadı. Ay ama darlandım.
darlaniyorsaniz konuyu kapattirabilirsiniz.

konuyu acarken "benim sevgilim su isi yapiyor, soyle davranislari var, kafam karisiyor" deseniz bu tepkileri almayacaktiniz. derdinizi dogru durust anlatamazsaniz insanlardan da sizin istediginiz sekilde yorum yapmalarini bekleyemezsiniz. bu olay sadece arada bir iki uc mesaj alintilayip kendini ovme olayi degil, forumda insanlar birbirlerine fikir verir. bunun icin de fikir isteyen kisinin kendini duzgun ifade etmesi gerekir, sizi hic tanimayan insanlara kendinizi ovmek icin harcayacaginiz vakti derdinizi cozmek icin harcayin. son yorumumdu bu konuya.

Dimi yahu kalkıp birde pembe panjurlu diyor bana

Kendini övme zanneder insanlar sen kendini anlatırken. Övülecek bişey yok ortalama biriyim bana göre. Fikirleriniz için teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…