- 7 Aralık 2018
- 6.747
- 17.625
- 27
-
- Konu Sahibi Love_lover
Sonra dolanan siz olmayın daBen adamı seviyorsam bana ve çocuğuna karşı iyiyse ve hayvanseverse ve uyusturucu kullanmıyorsa dolandırıcı olsa da ben evlenirdim nolucak
Ahahah bu kanıya şu konudan nasıl vardın acabaAdam kara para aklıyor , kimbilir kimin maşası . Bence zengin ama evlenebilirsin beybisi, önce bir ev aldır üzerine çünkü böyle tipler bugün zengin yarın dipte olur.
Kendime ait evim var. Yurt içi ve yurt dışı tatillere yılda 3-4 kez giderim. Hem mesleğim hem işim var. Yatırımım var. İstersem ikinci bir işte çok rahat çalışabilirim hatta bu dönemde daha da çok iş buluyorum. Beni seven bir ailem var. Sağlıklıyım. Kimsenin değirmeninin suyuna ihtiyacım yok evelallah. Kendi değirmenim gayet tıkır tıkır dönüyor. Sizin gibi insanları sosyal hayatımda etrafımda tutmam ama burası maalesef işte engel olamıyoruz renksiniz sonuçta siyaha da ihtiyaç var demekki. Şahsen 35 bine bozdurunca aldığımın çok altında bi fiyata satabileceğim bir şey almam. Mantıksız geldi. Orta halli biriyim. O yüzüğü takıp gezecek ortamım yok. Bende bunun havasında biri değilimSiz evlenirsem bu değirmenin suyu akmaya devam eder mi diye merak ediyorsunuz. Bu yüzüğün fiyatını öğrenmek için kuımcuya göstermeniz den belli
Kozmetik + kendine ait gıda işi var.Ticaretle uğrasıyor ama ne ticareti bunlar çok önemli? Kaçak mı yasal mi? Bence yüzük fiyati normalin üstünde. Sordurmak sanirim tanıyanlar,komsular vs. Biz de kız ailesi önce sordurur arastırır damadı ve ailesini
Kozmetik + kendine ait gıda işi var.
Ciddi bir adım atmadan burda her türlü ekonomik, sosyal ve kültürel çevrenin fikrini alıyorum. Sizin karşınıza hep pembe bir senaryo çıkmışsaArkadaşımın birinin sevgilisi dolandırici çıktı, başka birinin babası olmayan evi var gösterdi diyerek sevgilinizden şüphe duymanız garip geldi bana.
1 yıla yakındır birliktesiniz, evlenmeyi düşünüyoruz bazı şeylerin oturmuş olması lazım kafanızda. Oturmuyorsa da zaten ciddi bir adım atmayın.
Yazdığım yorumdan bunu mu çıkardınızKendime ait evim var. Yurt içi ve yurt dışı tatillere yılda 3-4 kez giderim. Hem mesleğim hem işim var. Yatırımım var. İstersem ikinci bir işte çok rahat çalışabilirim hatta bu dönemde daha da çok iş buluyorum. Beni seven bir ailem var. Sağlıklıyım. Kimsenin değirmeninin suyuna ihtiyacım yok evelallah. Kendi değirmenim gayet tıkır tıkır dönüyor. Sizin gibi insanları sosyal hayatımda etrafımda tutmam ama burası maalesef işte engel olamıyoruz renksiniz sonuçta siyaha da ihtiyaç var demekki. Şahsen 35 bine bozdurunca aldığımın çok altında bi fiyata satabileceğim bir şey almam. Mantıksız geldi. Orta halli biriyim. O yüzüğü takıp gezecek ortamım yok. Bende bunun havasında biri değilimAllah isteyene nasip etsin.
Sizde maşallah piyasaya hakimsiniz. 5 kişi vardı pandemi öncesi. bu işte çok para olduğunu görünce kendilerine denemek istediler muvaffak oldular.Kozmetigi bilmem gida suan kan agliyor. 35 bine yuzuk alacak kadar kazandirmaz 3 kisiyle donen is.
Bunlar yurtdisina gitmeyi gerektirir mi? Bilemedim.
Siz kendi yazdığınızı bir daha okuyayım isterseniz.Yazdığım yorumdan bunu mu çıkardınız
Sizde maşallah piyasaya hakimsiniz. 5 kişi vardı pandemi öncesi. bu işte çok para olduğunu görünce kendilerine denemek istediler muvaffak oldular.Bunları biliyorum. Yurt dışınızda gözünüzde çok büyütmeyin bi sürü insan gidiyor. Benim şaşırdığım şey yüksek meblağ.
Dolar uçtu zatende bence araştırmanız gereken eski evliliği neden bitti olmalıselamlar arkadaşlar. Ciddiyete giden bir ilişkim var sosyal medyadan tanıştık. 11 ay oldu ve sevgilim bu ay uzak bir ülkeye iş için gidecekken (uzun süre kalacaktı) bana bir yüzükverdi. Beni bekle, seni seviyorum dedi ( yüzük bana göre bayağı pahalı 35 bin civarı) ( başka hediyelerde aldı onlarda benim bütçemin üstünde) Bende onunla kişiliğini beğendiğim ve etkilendiğim için evlenmek çok istiyorum ama bazı soru işaretlerim var. Ortalama bir evi, ortalama bir ailesi, ortalama bir arabası olan bu kişi ticaret yapıyor. Ben pek maddiyatla ilgili şeyler konuşmadım sormadım utandığımdan ve yanlış bulduğumdan ama şimdi düşününce sevgilim görüştüğümüz süre boyunca yaşadığımız büyük şehirin bi kaç iyi yerinde arsası, bir tatil beldesinde arsası olduğundan bahsetti. Yurt dışına giderken yüklü miktarda dolar ve Türk lirası nakit (bunları gördüm) götürdü. İş içinde bayağı yüksek meblağ ayırdığını söyledi. Anne baba memur emeklisi. Bir kardeşi var okumuş çok iyi bir devlet kurumunda yüksek bir kariyeri var. Ama yinede ortalama hayat süren bu adamı nasıl araştırabilirim. Bunlar gerçek mi yoksa benim gözümü mü boyamak istiyor acaba. Kendisi ünv terk. Daha önce evlenmiş bir çocuğu var. Benden 8 yaş büyük ve ben hiç evlenmedim. Benim derdim adam zengin mi değil! bu bilgileri beni etkilemek için mi söyledi yoksa bazı erkeklerde aşağılık kompleksi ile yalan söyleme hastalığı oluyor. O beni çalıştığım yerde bir tanıdığına sorarak araştırmış geçen yaz, Tesadüfen öğrendim. Ailesine de benden bahsetmiş laf arasında geçti. Şimdi Ben onu nasıl araştırabilirim. Sizler neye dikkat ettiniz???
hayal gücümAhahah bu kanıya şu konudan nasıl vardın acaba
ayy nasıl gidiliyor yurtdışına uçakla mıSizde maşallah piyasaya hakimsiniz. 5 kişi vardı pandemi öncesi. bu işte çok para olduğunu görünce kendilerine denemek istediler muvaffak oldular.Bunları biliyorum. Yurt dışınızda gözünüzde çok büyütmeyin bi sürü insan gidiyor. Benim şaşırdığım şey yüksek meblağ.
Burda gıda sektöründe diye iş için başka ülkeye başka sektör için gitme ihtimali olabilir mi? Olabilir. Pandemide tırnak yapan kuaförler randevu veremiyor yoğunluktan Türkiye’nin en büyük şehrinde. Ne demek yurt dışına gitmesi diye bişey yok10 seneyi askin suredir gida sektorundeyim. Omrumum ilk 20 yili da fransada gecti. Yurtdisini buyuttugum yok, nasil gider waoow aman allahim falan demiyorum, pegasustan 200 liralik bilete bakar alti ustu
Gida sektorundeki adamin pandemide yurtdisina is icin gitmesi diye bisey yok. Bunu anlatmaya calisiyorumbuyuttugumu nereden cikarttiniz ki?
Sizin bence duymak istediginiz seyler var. Onlari duyamadiginiz yorumlari begenmiyorsunuz.
"Ayyyy canimmmm ne sanslisinnnnnnn nasil deger veriyor bak, adam mukemmel sakin kacirmaaa"