- 15 Eylül 2018
- 1.011
- 1.860
-
- Konu Sahibi Love_lover
Evliliği ben gündeme getirdim biraz. Daha öncesinde O zaman istedi. Ama 3-5 ay gibi düşünme dedi geçen yaz. Aslında ben ciddi olduğumu eğer niyeti yoksa vaktimi almaması gerektiğini söyledim. Yurt dışına uzun süreliğine gidiyordu ve ben pandemiden dolayı gidemeyecektim. Bir yıldan uzun süre ayrı kalacaktik O’da muhtemelen uzak mesafe ilişkisi sıkıntılarını azaltmak için yüzük almış.Aslinda bu tip seyler en iyi eski esten ogrenilir ama eski ese de ne denir ki, o da uygun olmaz. Neden bosanmis eski esinden?
11 ayda evlilik dusunmesi cok cabuk degil mi?
Kafanizda oturmayan birseyler varsa dogrudur. Acele etmeyin. Kimden nasil arastirirsiniz bilemem ama mumkun mertebe tam tanimadan evlilik dusunmeyin, alttan alin. Evlilige ikna icin kendini bu sekilde gosteriyor olabilir, evlenince de ici bos cikabilir. Dikkatli olun. Bir de neden bosanmis biriyle? Burada daha once evlenip bosanmis biriyle evlenen kisilerin yasadigi sorunlar ile ilgili bir suru konu var.
Sertifikası var pırlanta işte onu sordum kuyumcuya. Taşı bayağı büyük olunca merak ettim. Normal bir yüzük alabilirdi neden bunu tercih etti??? Bu beni düşündürür açıkçası. Çok büyük bir fabrikası olan arkadaşı bile daha küçük taşlı yüzük aldı eşine. Gösteriş mi? Değer vermek mi? Aşağılık kompleksi mi? Merak ediyorumYüzüğün fiyatından nasıl haberiniz var?
Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan
Onunla evlenmeyi çok isterken bu soru işaretleri belirdi. O nedenle araştırmak istiyorum. TC numarasından sabıka kaydına baktıran ve adamın dolandırcı olduğunu anlayan arkadaşım var.Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan olduğunu nerden bilecek?
Araştırma olayı açıkçası bana mantıklı gelmiyor. Evlenmeye karar verdiğiniz adamı tanımış olmalısınız zaten. Başkasına sorma ihtiyacı hissetmemelisiniz. İş yaptığı biri ya da uzaktan bir akrabası evlilik içinde nasıl bir insan olduğunu nerden bilecek?
Dolandırıcı olduğundan şüphe duyduğunuz bir adamla evlenmeyi düşünmek ne kadar mantıklı? Dolandırıcılık örnek, takılmayın. Ama sabıka kaydına bakmayı düşünebilecek kadar güvenmediğiniz bir insanla evlenmeyi düşünmek bana normal gelmiyor açıkçası. Yüzüğün fiyatını öğrenmek, adamın maddi durumunu incelemek, araştırmak istemek falan evliliğe karar vermiş/verecek bir insanın yapacağı şeyler değil bence. Evlenmeye karar verdiği kişiyle ilgili aklında bu tip soru işaretleri olmamalı bir insanın. Karşı taraf için de çok incitici bir durum bence.Onunla evlenmeyi çok isterken bu soru işaretleri belirdi. O nedenle araştırmak istiyorum. TC numarasından sabıka kaydına baktıran ve adamın dolandırcı olduğunu anlayan arkadaşım var.
Mesele maddi durum o kısmı anladık zaten de. Sırf maddi durumu bir insanla evlenmek için yeterli mi? Konu sahibinin bunu anlaması gerekiyor önce.Evlilik içinde nasil biri oldugunu cok merak ediyor gibi değil. Soyledigi mal varliklari gercek mi yalan mi bunu ogrenmek istiyor daha çok.
Bu saydıklarınızın hepsi “tamam” bende. O konularda netim. Hatta bazı huylarına takdir ederek imrenerek bakıyorum. Ama bu bahsedilen fazla maddiyat nedir? Nerden geldi? Gerçek mi yoksa adam kompleksli mi?Bir insanın geçmişini, geçmiş bir zaman olarak bırak. Bugünle hiç ilgisi yok. Sana karşı nasıl, dışarı çıkınca, ona hizmet edenlere karşı nasıl, önüne bir kedi köpek geçerse nasıl davranıyor, verdiği sözü tutuyormu? Böyle şeyler çok önemli. Bu şekilde merhametini, saygısını, güvenilecek birisi olduğunu öğrenirsin.
Anlaşamıyorlarmış çocuğuna düşkün. Onun Her şeyini düşünen biri. Gittiği her yerden ne görse alır, eve getireceği zaman yemeğini düşünür. Sağlıklı olsun diye özel yiyecekler alır. Evde kendi yapar.Çocuğunun annesinden neden ve nasıl ayrılmış? Çocuğu ile arasındaki ilişki nasıl? Bu, onun hakkında pek çok ipucu verebilir.
Mesele maddi durum o kısmı anladık zaten de. Sırf maddi durumu bir insanla evlenmek için yeterli mi? Konu sahibinin bunu anlaması gerekiyor önce.
Arsasının, tarlasının, evinin, arabasının çok mu önemi var?