- 8 Mart 2020
- 6.980
- 15.850
- Konu Sahibi Belginasena
İşte sorun ne biliyor musun ,yetiştirenler ... Yetiştirenler çocuklarınıda kendileri gibi yetiştiriyor ,kaba saba kırıcı kurnaz ve gerçekten çıkarcı ,herkes herkesle samimi ama samimi samimiyetsizler . Maalesef. Üzgünüm . Şehir dışında okudum hemde memleketimden gıcık olan bir yerde okudum maalesef savunamiyordum burada da olduğu gibi tabi herkesi genellemek iyi bişey değil ama %70 sizin söylediğiniz gibiBen çocukluktan beri aynı mahallede oturuyorum. Gözlemleri buna dayanıyor ki az bile söyledim insanlar bana insan ayırıyorsun demesinler diye :) yakın ark biri ile konuşmuyorum şu an o yarıştırma hiç bitmiyor iş sınav evlendiği kişi bile yarış alanı içinde, bana arkadaşım ilk sen evlen sonra ben demişti aramız böyle şeylerle bozuldu zaten annesinin yarıştırma kültürünü kıza empoze etmesinden dolayı. Dernekleri var bizim mahallede var saysam 5 kişi anca iyi derim koskoca dernekte, birbirlerini bile dolandıran insanlar garipler. Ama okumuşundan ziyade kendini yetiştirenide yok değil umarım daha çok olur ve hepsinin yolu açık olur ne diyebilirim ki