Erzurum///25

erzurum benm memleketim deil ama hersey 3 yıl önce basladı asla asla diyebilicem bir sehirdi belki benm için ama o sehre birkes gittim sonra birkes daha sonra birkes daha -30 derecesinide gördüm sonbaharınıda yazınıda kendi memleketim gibi kabullendim özlemeye basladım sevdim insanınıda havasıınıda suyunuda istanbul beni bogmaya basladı ki ben göçmenim bosnalı ama :S:S o insan bana erzurumu sevdirdi sonra ise beni bir kabusa sürükledi bu sehire özel bir ilgim var belki hala o insanı unutamamdan kaynaklanan bir durum belkide bu sehir gercekten cok güsel bir sehir ama ben bu sehri özlüyorum anılarımı özlüyorum ordaki canım yanıyor her erzurum resminde her anısında her türküsünde

Merhaba hemşerilerim..Aslen Erzurum oltuluyum.erzurum merkezde oturuyorum.Nerdesiniz tanışalım.

slm arkadaşlar şehrimizde olan üzücü olaylardan dolayı çok üzgünüm çocuklarımıza daha fazla sahip çıkalım

Son düzenleme:
slm arkadaşlar erzurumlu değilim ama eşimin işi dolayısıyla burda yaşıyoruz. 2. yılımız 3 yıl daha buradayız allahın izniyle memleket soğuk anam gezecek yer bir tek yeni yapılan alışveriş merkezi var ama ben denizii özledim yaaaaa

mrh bende buraya ılk defa yazıyorum sanırım
bızde erzurumda ıs nedenıyle bulunanlardanız benım 2 senem bıttı burda ama 3 yıla yakın daha burdayız
dogu olarak cok guzel bır sehır hemen hemen her ımkan var sevıyorum o yuzden bırazcıkta sıcak olsa super olurdu

mrh bende buraya ılk defa yazıyorum sanırım
bızde erzurumda ıs nedenıyle bulunanlardanız benım 2 senem bıttı burda ama 3 yıla yakın daha burdayız
dogu olarak cok guzel bır sehır hemen hemen her ımkan var sevıyorum o yuzden bırazcıkta sıcak olsa super olurdu

hoşgeldin canımcım

bencede gezilecek görüleck yeri pek yok
canımız sıkılsa doğru redevco ya:umursamaz:

DEVDAŞ aslında soğuğu haricinde güzel memleket heleki diğer doğu illerine göre süper bizde sıkılınca hemen AVM ye gidiyoruz. canım sen öğrencimisinopuyorumnanaktan

iyiyim canım memleket telaşı sardı beni izin ayımız mart çıktı napacaz bilmiyourm soğukta

martı sızmı ıstedınız cnm
burası daha karlı olur ama gıttıgınız yer sıcaktır ıns
bızde hazıran ve aralık planladık ıns bu sene tatıle gıdebılırız

cnm gezılecek yerı cok olmayabılıur ama gercekten gelısmıs bır yer
redevconun olusu bıle super
sahsen benım esım asker burda dogu gorevı yapıyoruz baska bır dogu sehrınde bukadar rahat olabılecegımızı dusunmuyorum bu senın ıcınde gecerlı dısarı rahatca cıkıp olay cıkarmı bıyerde dıye hıc dusunmedım

Merhaba kızlar bende Erzurum da sayılırım 4. senemiz bu sene bizimde Karayazıdayız ama biz.. ılk başta hiç sevmiyordum ama insan zamanla alışıooo herşeye..Bide herkesin doyduğu yer sanırım :uhm: artık gitme zamanı yaklaştı ama hihoyyyt hihoyyyt

Merhaba kızlar bende Erzurum da sayılırım 4. senemiz bu sene bizimde Karayazıdayız ama biz.. İlk başta hiç sevmiyordum ama insan zamanla alışıooo herşeye..Bide herkesin doyduğu yer sanırım :uhm: artık gitme zamanı yaklaştı ama hihoyyyt hihoyyyt

merhaba canım sende erzurumdasın demek dediğine katılıyorum doğduğun yer değil doyduğun yer dir memleketin.. hayırlrsıla bitirirsiniz inşallah bizim 3 snemiz kaldı

martı sızmı ıstedınız cnm
burası daha karlı olur ama gıttıgınız yer sıcaktır ıns
bızde hazıran ve aralık planladık ıns bu sene tatıle gıdebılırız

ay canım bizim izinler kurayla oluyo kuradan şansımıza ne çıkarsa yani haziran falan istiyodum tatile gitmek için ama nasip olmayacak herhalde memleketim karabük-safranbolu oralarda yağmur olur ama ben denizi özledim bize hayal olacak herhalde inşallah siz gidebilirsiniz tatile :))))

merhaba canım sende erzurumdasın demek dediğine katılıyorum doğduğun yer değil doyduğun yer dir memleketin.. hayırlrsıla bitirirsiniz inşallah bizim 3 snemiz kaldı

İnşş canım benim inşş hepimiz hayırlısıyla görevimizi bitirip memleketimize yakın olan yerlere giderizz :1hug: Sizinde 3 seneniz kalmış bakk.. Bizim bu sene tayin hakkımız var ama zor daha çıkmaz sanırım.... puan toplamak gerek! Gurbet zor ama alışıoo insan bi şekilde iyiki kocişlerimiz varr :asigim:

X