Erzurum///25

ben erzurumlu bulmusken hazır birsey sorucam :) paşapınar erzurumun neresinde oluyo

erzurumlu arkadaşlar bizde diğer iller gibi bir buluşma ayarlamak istiyoruz zemuszemus katılmak isteyenler ve fikirleri olanlar lütfen yazarmısınız opuyorumnanaktan

slm arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım
bende erzurumluyum
doğup büyüdüğm yer burası gerçekten çok güzel bir şehir erzurum sehrimi çok sewiyorum

slm hanımlar nasılsınız bebişim52 seylül nasılsınız bizde memleketteydik yeni geldik nasıl özlemişim ayilemi topragımı kıymetini bilin sizler şanslısınız kendi memleketinizdesiniz gerçi bir söz vardır dogduun yer diil doyduun yerdir memleketin diye hepinize afyondan bol bol sevgiler getirdim kendinize iyi bakın oltudan slm lar.

hoşgeldin canım uzun zamandır karşılaşamıyorduk demekki memleketteymişsin vereliniortak tabiki hiç bir yer insanın memleketi gibi olamaz bülbülü bile altın kafese koymuşlar ah vatanım demiş o misal arada buraya takıl konuşalım öptüm canım opuyorumnanaktan

Erzurum çarşı pazar
nasılsınız Erzurumlu hemşerilerim...
Orada havalar nasıl, ah bi gidip görsem şuraları...

selamlar ..şöyle bi bakim dedim bu topiğe,tekrardan başlamışsınız yazışmaya,ne güzel...hayırlı ramazanlar...

teşekkür ederim seylül nasılsın evet memlekette gitmiştik fazla katılamıyorum buraya birgün belki sohbet ederiz öptüm canım..

selam alemci teşekkürler iyiyim bende memleketime gittim orduya off harikaydı hiçmihiç gelmek istemedim valla
peki sen nasılsın

selam alemci teşekkürler iyiyim bende memleketime gittim orduya off harikaydı hiçmihiç gelmek istemedim valla
peki sen nasılsın

:1hug: teşekkurler canım iyi diyelim iyi olalım senin adına sevindim ordu güzel yer nezaman geldin inşallah birgün burada hep beraber raslarızda sohbet ederiz kendine iyi bak görüşürüz umarım.

merhaba erzurumluu arkadaşlar..
09.09.2009 tarihinde erzuruma gidiyorum.4 gün kalıcam.daha önce hiç gitmedim.
gezmek görmek tatmak açısından neler önerirsiniz.
nişanlımın yemin töreni var onun için gidiyorum
hatta gidiyoruz mallesseff abimlee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…