- 13 Kasım 2007
- 1.592
- 27
- 683
seylül üyelik tarihim 2005 ti buraya 4 yildir döne yakila bi hemşeri aradim
diğer iller gibi buluşup kaynaşalim diye malesef olmadi
Bikaç arkadaşa mesaj bile biraktim dönen olmadi
sonrada biraktim ne halleri varsa görsünler diye
çok doluyum bu konuda çok
arzucuğum neden bukadar vefasızız bende anlayamıyorum oysaki bizim milletimiz her zaman birbirini tutur burda neden böyle diğer illerin topiklerine bakıyorumda günlük sohbetlerini bile buradan yapıyorlar muhabbet ediyorlar hani kıskanmıyor değilimÇok üzgünüm çoook biz neden bukadar kopuğuz anlayamadım ben elimden geldiğince girmeye bir şeyler yazmaya çalışıyorum üstüme düşen görevi yaptığıma inanıyorum buluşma konusundada bilirsin herkez bir bahanesi oluyor kimi çocugunu bahane eder kimi eşini bir türlü olamaz ama siteye girince bari buraya bir göz atsalar iki kelime yazsalar oda yok allah iyi etsin ne diyim :mymeka:bari sen küsme buraya arada takıl bekliyorum bay :1hug:
arada giricem senin için canim sözŞeniz
diğer illerdekinin evi çoluğu çocuğu yokmu var
maşallah ayda bir buluşuyorlarda yazişiyorlarda imrenmemek elde değil
dedim ya 4 sene burda bi üye aradim profiline repine mesaj gönderdim
nolur buluşalim görüşelim diye geri dönme zahmetinde bile bulunmadilar
şuan nişanliyim 2-3 aya kadar Ankara'ya gelin gidicem isteselerde yokum artikhihoyyyt
Ankara topiclerinde görüşürüz artik
aayyy arzuu askoll yaa gel sen arada bak bende gelcem siteye girdikce ugricam artıkın sözz
canım ankaraya gelin gidincede memleket hasretinden girersin o zaman buraya eminim ankaraya gidince oralımı olcankikardeşim biz dadaş kızıyız aslımızı inkar etmeyiz:teytey::teytey::teytey: yine takılırsın buraya şu an kızgınsın diye ama gurbette anlarsın zorluğunu taşını toprağını özlersin memleketinin ararsın buraları bu arada eşin de erzurumlumu aslen allah tamamına erdirsin inşaallah mürüvetini de görürüz düğününe beni çağır .........a.s.
hayırlı cumalar seylülcüm nehaber kimse burda birbirini yakalayamıyorki konuşsun açık gözüküyosun amam ulaşamadım sana biriki kelime edek kaydirigubbakcemile5 erzurumun havasından suyundan konusağ ben sana diyom soğuklar çarpmış herkezi baştada beniklava: klava: klava::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?