Erzurum///25

♥ Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç...Yeni yılınız kutlu olsun.. Şeker gibi tatlı, masal gibi güzel bir yıl diliyorum hepinize a.s.:enbuyukkk:

Hepimizin yeni yılı kutlu olsun a.s.
2009 huzurlu saglıklı çokkk güzel bir yıl olsun inş.

hemşolar diğer illerin topiği baya bir ilerde bizimki çok geride koskocaman sitede üç dört tanemi erzurumlu var hayret yani :1no2::1no2::1no2:

Erzurum ili bir başkadır.
Dadaşın dili, gönlü aşktadır.
Kar bile aşıktır sana,
Mevsimden önce yağıştadır.
İklimi güzel, insanı özel Erzurum

Palandöken beyaz takkesini giyer.
Dimdik durur, sanırsın kıyamdadır,
Ovasına beyaz halı serilir,
Sanki palandöken secde edecektir.

Soğuktur suyu gözeden akar,
İçtinmi, dişine sızı girer, yakar.
Ne hararet kalır, nede serap.
Şükür gerekir, nimetlerine Yarab.
İklimi güzel, insanı özel Erzurum.

Yaz gelince, erir karların usul usul,
Karasuyu sevince boğar bir fasıl,
Koşar gider tarlasına çiftcinin vel hasıl,
Yazında hoş, kışında hoş Erzurum.
İklimi güzel, insanı özel Erzurum.

Baharın gelir, haber verir kardelenler.
Yeşile bürünür dağ, taş, dereler.
Sanırsınki ayağına halı sererler.
Yazı güzel, kışı güzel Erzurum

seylül üyelik tarihim 2005 ti buraya 4 yildir döne yakila bi hemşeri aradim
diğer iller gibi buluşup kaynaşalim diye malesef olmadi
Bikaç arkadaşa mesaj bile biraktim dönen olmadi
sonrada biraktim ne halleri varsa görsünler diye
çok doluyum bu konuda çok

arzucuğum neden bukadar vefasızız bende anlayamıyorum oysaki bizim milletimiz her zaman birbirini tutur burda neden böyle diğer illerin topiklerine bakıyorumda günlük sohbetlerini bile buradan yapıyorlar muhabbet ediyorlar hani kıskanmıyor değilimÇok üzgünüm çoook biz neden bukadar kopuğuz anlayamadım ben elimden geldiğince girmeye bir şeyler yazmaya çalışıyorum üstüme düşen görevi yaptığıma inanıyorum buluşma konusundada bilirsin herkez bir bahanesi oluyor kimi çocugunu bahane eder kimi eşini bir türlü olamaz ama siteye girince bari buraya bir göz atsalar iki kelime yazsalar oda yok allah iyi etsin ne diyim :mymeka:bari sen küsme buraya arada takıl bekliyorum bay :1hug:

arada giricem senin için canim sözŞeniz
diğer illerdekinin evi çoluğu çocuğu yokmu var
maşallah ayda bir buluşuyorlarda yazişiyorlarda imrenmemek elde değil
dedim ya 4 sene burda bi üye aradim profiline repine mesaj gönderdim
nolur buluşalim görüşelim diye geri dönme zahmetinde bile bulunmadilar
şuan nişanliyim 2-3 aya kadar Ankara'ya gelin gidicem isteselerde yokum artikhihoyyyt
Ankara topiclerinde görüşürüz artik

canım ankaraya gelin gidincede memleket hasretinden girersin o zaman buraya eminim ankaraya gidince oralımı olcanki kardeşim biz dadaş kızıyız aslımızı inkar etmeyiz:teytey::teytey::teytey: yine takılırsın buraya şu an kızgınsın diye ama gurbette anlarsın zorluğunu taşını toprağını özlersin memleketinin ararsın buraları bu arada eşin de erzurumlumu aslen allah tamamına erdirsin inşaallah mürüvetini de görürüz düğününe beni çağır .........a.s.

aayyy arzuu askoll yaa gel sen arada bak bende gelcem siteye girdikce ugricam artıkın sözz

gelcem canim gelcem yalniz büromuz taşiniyor malum yil sonu
hesaplar kapanmalar çok giremeyecem bikaçgün sonra hep burdayimŞeniz

dadaşim tabi aslimi inkar etmiyor gurur duyuyorumhihoyyyt
kayinpederim Erzurum'lu nişanlim Ankara'da doğmuş büyümüş canim
tabiki özliycem arkadaşlarim annem babam kardeşlerim burda şimdiden ağliyorum bile bensenağlama
çağirmammi gelme o zaman görürsünkaydirigubbakcemileŞeniz

hayırlı cumalar seylülcüm nehaber kimse burda birbirini yakalayamıyorki konuşsun açık gözüküyosun amam ulaşamadım sana biriki kelime edek kaydirigubbakcemile5 erzurumun havasından suyundan konusağ ben sana diyom soğuklar çarpmış herkezi baştada beniklava:klava:klava::roflol::roflol:

aranan kayıp bulundu sonunda bersel hanım 3 gündür yoktunuzda artık kayıp ilanı verecektim nerde bu kadın diye valla meraktan çatladım :1shok::1shok:süprizzzzz

ben de erzurumda görev yapıyorum çat ilçesinde nasıl ama...

kızlar sizlere bir sorum var;memleketimizde en çok hoşunuza giden nedir? (bu bir davranış,yemek,yer,söz vsvs..herşey olabilir )lütfen buraya her giren cevap yazsın paylaşalım Şeniz :enbuyukkk:

ilk ben aklıma gelenle başlıyayım o zaman süprizzzzz burda büyüklere karşı inanılmaz bir saygı vardırsositososito bizde öyle yetiştirildikklava: bence bu çok güzel bir davranış kaydirigubbakcemile3

erzurum da en çok hoşuma giden,TAŞHAN...oltu taşlı takılar....

bizim yöresel yemeklerimizde çok güzel mesela ayran çorbamız,kadayıf dolmamız,ketemiz hepsi çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…