Erzincan///24

merhabalar aranıza yeni katıldım.ben erzincanlıyım.2 yıldır kayserideyim.tüm erzincanlılara selamlar.

neden birbirinize cano diyorsunuz bende erzincanlıyım ama öyle şeyler yok bizim oralarda onlar kürtler arasındak ullanılan şeyler diyebiliyorum.
bende erzincanlıyım kemah HOŞGELDİM
aynen katılıyorum arkadaşım bende erzincanlıyım bende bilmem öyle cano falan kelimelerini

can ERZİNCAN lılar ben geldimmmmmmm:teytey:doğma büyüme ERZİNCAN lıyım ERZİNCAN da yaşıyorum çok seviyorum memleketimi :teytey:

Değerli arkadaşlarım yönetimin almış olduğu yeni kararlar doğrultusunda selam,günaydın ,iyigeceler ,hoşçakalın gibi mesajlar silinecektir.Teşekkür etmek istediğiniz mesajlara lütfen teşekkür butonlarını veyahut terazi resmindeki rep butonlarını kullanınız
Anlayışla karşılayacağınıza inanıyor ve sizlere bol neşeli muhabbetler diliyorum.
sevgiyle kalın.a.s.

iyi akşamlar hemşerilerim,

bende erzincanlıyım, 16 yıldır izmir karşıyakada yaşıyorum..siteyi yeni tanıdım ve bugün üye oldum..memleketimden haberler almak beni çok mutlu etti...umarım sizlerden daha çok haberler alırım...hepinize izmirden selamlar...

hoş geldin nurcan hanım...ben erzincanlı değilim ama erzincanlılara gelin oldum...34 yıldırda gelinleriyim..erzincanlılarıda çok seviyorum.. bende kadınlar kulübünü çok seviyorum...sizde umuyorum tiryakisi olacaksınız...tekrar hoşgeldiniz...

Günaydınlar,ben Erzincanlı değilim.İçimden sizlere bir merhaba nasılsınız demek geldi.Erzincan'lı arkadaşlarım vardı,iyilerdi,şu anda kardeşim Erzincan'da.Orda kalmadım ama bir zamanlar yolumuz oralardan geçerdi.Şirin çok katlı yapıları olmayan bir yer,iyide düşünülmüş.
Ankara'dan size selam ve sevgilerimi yolluyorum.Hoş günleriniz olsun.a.s.

erzincanlı değilim ama erkek arkadaşım erzincanlı eğer kısmet olurda nasip olursa erzincan gelini olcam ...

iyi geceler..erzıncanlı hemşerilerim nasılsınız..özlemimizi birbirimizle cıkaralım.erzıncanı cok özledım. kısmet olursayakında giderim..şimdi cok güzel oldu..en son 98 de gitmiştim 82 depreminden sonra karşıyakaya yerleştik ama memleket başka hepinize sevgiler.

selam..nasılsınız Erzıncanlı arkadaşlar sesiniz cıkmıyor.. dun yanlışlık oldu 82 yazmışım 92 olcaktı ..herkese cok selamlar...

Ben erzincanlı değilim ama erkek arkadaşım oralı. yaklaşık 2.5 senedir birlikteyiz. Ailesinden çekmediğim kalmadı.
Çok zor günler yaşadım. Ama ben isterdim ki çok iyi olalım.
Yanlış anlaşılmasın memlekete yormuyorum bunu ama beni çok çok üzdüler.

bende erzincan üzümlüdenim istanbulda yaşıyorum.ailem erzincanda ben evlendim istanbula geldim işte....fisfisfisfisfisfis

slm hemşerilerime bende erzincanlıyım merkezden istanbula gelin geldim çok özlüyorum ailem erzincanda onun için sık sık gidiyorum canım memleketim benim:)

kızlar becerebilseydim memleketten yeni çektiğim kar manzaralı resimler koycaktım :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…