Erzincan///24

benim eşimde erzincanlı (çağlayan) cnm ama ben hala gidemedim...kısmetse ağustosta gidicem çookk merak ediorum bakalım anlattıkları kadar varmıı CADIARZU

Bende erzincanlıyımmmm baba tarafından yani.anne tarafı trabzon.ama ben erzincanlıyımmmm.tifnikmiydi neydi köyün adı orasıymışşş iştee bende küçükken gittim tam hatırlayamadım.ama erzincan insanı bambaşkaaaaaa.

24 ayar erzincanlıyız işte bu yüzden çok farklıyızzzzzzz:teytey::teytey: yeni katılan 24 ayarlar hoş geldiniza.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba erzincanlılar bende doğma büyüme erzincanlıyım.memleketim diye söylemiyorum bizim buralar çok güzel her şeyiyle.

erzincana yeni geldim ve gerçekten çok sevdim çok güzel bir şehir kesinlikle söylediklerimde samimiyim insanları çok yardım sever caddeleri geniş sakin huzur dolu bir yer burası ama kışını çok merak ediyorum soguk oluyormuş öylemi eger öyleyse vay halime tulu merhaba beni hatırladınmı hani ev arayan kız

merhaba canım evet hatırladım seni hoşgelmişsin sen bizim buralara:teytey:geldiğine görede halletmişsindir ev işini umarım istediğin gibi bi ev bulmuşsundur a.s.Erzincanın kışına gelincedeeeeeeee doğru duymuşsun çok soğuk oluyo malesef okul zamanında yolda giderken soğuktan ağladığım zamanlar geldi aklıma ama genede güzel napalım Allah afet vermesinde

ANAAAAAAAAAAAAM GIZ BENİM MEMLEKETLİLERİM TOPLANMIŞ BEN YENİ GORÜYOM:1shok:. KIZ BEN ERZİNCAN DAN YENİ GELDİM :teytey:AMA BANA BU SEFER YARAMADI:çok üzgünüm:

gezerseniz foto da koyun kızlar ailem erzincanlı ben hiç gidemedim maalesef içimde kaldısenağlamasenağlamasenağlama

kızlar herkese hayırlı cumalar.ya lütfen sık sık burda buluşalım,konuşalım.arayı açmayalım olur mua.s.a.s.​

cnm konuya üye olursan msj gelince bilgilendirilirsin

ben içindenim .biz de depremden sonra buraya taşındık.ama bazen gidiyorum

slm ark bende erzıncanlıyım gordum bı yazım topraklarıma dedım bende fethıyede yasıyorum cocukluğumdan berı ama erzıncanın kokusunu bıle hıc bır zaman unutmadım esımle bıle tartısırız bazen tabıı nerden bılsın allahın fethıyelısı erzıncanlı olmanın ne demek olduğunu cahıl ıste :)

vallah ben doğma büyüme Erzincanlıyım ama bizim ailedeki erkekler tam tersidir. Sen şanslıymışsın. Gerçi bunu pek memleketle ilişkilendirmemek lazım. Kişilik de önemli.

bende erzincanlıyıııım ! aslında annemde babamda istanbul doğumlu ama dedelerden falan bi erzincanlılık var ama kim sorsa erzincanlıyım diyorum hiç gitmediğim memleketimi de çok seviyorum =)

selam arkadaşlar ben de doğma büyüme Erzincanlıyım.Ama artık Ankara da yaşıyorum. Memleketten yeni geldim ama burnumda tütüyor vallaha. Büyük şehirde hayat sıkıcı ya. Bizim oralarda öyle mi? şehir ayrı güzel, köy(Bahçeliköy-eski adı Hah) ayrı güzel? E anne babam ve bütün akrabalarım da orda olunca.... Ama sizler görünce kendimi daha iyi hissettim. Yalnız değilmişim.

24 ayar erzincanlıyız işte bu yüzden çok farklıyızzzzzzz:teytey::teytey: yeni katılan 24 ayarlar hoş geldiniza.s.

hoşbulduk toprağım. çok haklısın 24 ayar erzincanlıyız işte bu yüzden çok farklıyızzzzzzz...

ya nerde bu erzincanlılar.......................

selam arkadaşlar, ben de Erzincanlıyım ama İstanbul'da yaşıyorum. şirin memleketimi çoook seviyorum. bu arada siteye yeni üye oldum, buraları jeşfetmeye çalışıyorum. hadi görüşmek üzre...

selam arkadaşlar, ben de Erzincanlıyım ama İstanbul'da yaşıyorum. şirin memleketimi çoook seviyorum. bu arada siteye yeni üye oldum, buraları jeşfetmeye çalışıyorum. hadi görüşmek üzre...

OOOOO hemşerim,aramıza hoşgeldin.Bende istanbul'da yaşıyorum.2 seneden beri gitmedim,özledim memleketi yavv...

OOOOO hemşerim,aramıza hoşgeldin.Bende istanbul'da yaşıyorum.2 seneden beri gitmedim,özledim memleketi yavv...

selam iremm, hoşbulduk, sevdim seni ya! hemşeri olduğumuzdan mı acaba? niye gitmedin iki yıldır güzel şehrimize bakayım!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…