erzincana yeni geldim ve gerçekten çok sevdim çok güzel bir şehir kesinlikle söylediklerimde samimiyim insanları çok yardım sever caddeleri geniş sakin huzur dolu bir yer burası ama kışını çok merak ediyorum soguk oluyormuş öylemi eger öyleyse vay halime tulu merhaba beni hatırladınmı hani ev arayan kız
ben DENİZLİ liyim eşim ERZİNCAN kemah boğaziçi köyünden.Erzincanlı erkekler eşlerine çok bağlı ve eşlerinin sözlerini çok dinliyorlar benim eşimde dahil ve eşimin akrabalarına bakıyorum neredeyse bütün erkekler eşlerinin sözlerinden çıkmıyorlar dikkatimi çekti.tabi bütün erzincanlılar öylemidir bilmem...öylemidir size sorayım (evliliğimizin ilk zamanlarında benim çok dikkatimi çekmişti)
24 ayar erzincanlıyız işte bu yüzden çok farklıyızzzzzzz:teytey::teytey: yeni katılan 24 ayarlar hoş geldiniza.s.
selam arkadaşlar, ben de Erzincanlıyım ama İstanbul'da yaşıyorum. şirin memleketimi çoook seviyorum. bu arada siteye yeni üye oldum, buraları jeşfetmeye çalışıyorum. hadi görüşmek üzre...
OOOOO hemşerim,aramıza hoşgeldin.Bende istanbul'da yaşıyorum.2 seneden beri gitmedim,özledim memleketi yavv...