Erzincan///24

merhaba cano benimde eşim erzincan kemahlı canım ben sivaslıyım kuzey ben 1 kere gittim erzincana çok güzel bir yer

Bende erzincan tercanliyim ve nisanlim kemahli :KK70: kemaha gelin gittik yani :KK70:

Bende 24 ayar erzincanliyim :) nisanlimda Erzincanli

Selam hemserilerimmm :))))

selamlar hemşerilerime aranıza bi erzincanlı daha katıldı bende erzincanlıyım :21:

[MENTION][/MENTION]
Bnm de eşim erzincanlı olduğu için erzincana gelin geldimmm

Nişanlım erzincanlıydı, annesine ve ailesine inanılmaz düşkündü..Onların fikrine danışmadan karar alamadığını gördükçe soğudum. Erkek olmasına rağmen herşeyi annesine anlatıyordu, annesi zaten çok dedikoducu bir tipti. Bizde olduğunu bilmesine rağmen akşam 10.00'da oğlunu arıyordu telefonla,nerdesin ne yapıyorsun diye..Eniştesi sinemada olduğumuzu bile bile arıyordu, sanki kız çocuğu..Herşeye karışıyorlar, herşeyin doğrusunu onlar biliyorlar, herkesi eleştiriyorlar,arkalarından ayrı yüzlerinden ayrı konuşuyorlar :KK19: aylardır internetten oturacağımız evi bakıyorduk..Birgün sen ve ailemle beraber bakarız ev deyince tartıştık,özür diledi, fakat 2 gün sonra ailesiyle hem de ben olmadan ev bakmaya gidince nişanı attım.Göstereceği evi sürpriz olarak gösterecekmiş de vs vs. Zaten çok da yalan söylüyordu. Ilıçlıydılar..Erzincanlılarla işim olmaz artık..Tövbe ettim. Kültürleri de zor, altın takmadan gezemezler, görgüsüzler.

Nişanlım erzincanlıydı, annesine ve ailesine inanılmaz düşkündü..Onların fikrine danışmadan karar alamadığını gördükçe soğudum. Erkek olmasına rağmen herşeyi annesine anlatıyordu, annesi zaten çok dedikoducu bir tipti. Bizde olduğunu bilmesine rağmen akşam 10.00'da oğlunu arıyordu telefonla,nerdesin ne yapıyorsun diye..Eniştesi sinemada olduğumuzu bile bile arıyordu, sanki kız çocuğu..Herşeye karışıyorlar, herşeyin doğrusunu onlar biliyorlar, herkesi eleştiriyorlar,arkalarından ayrı yüzlerinden ayrı konuşuyorlar :KK19: aylardır internetten oturacağımız evi bakıyorduk..Birgün sen ve ailemle beraber bakarız ev deyince tartıştık,özür diledi, fakat 2 gün sonra ailesiyle hem de ben olmadan ev bakmaya gidince nişanı attım.Göstereceği evi sürpriz olarak gösterecekmiş de vs vs. Zaten çok da yalan söylüyordu. Ilıçlıydılar..Erzincanlılarla işim olmaz artık..Tövbe ettim. Kültürleri de zor, altın takmadan gezemezler, görgüsüzler.

Bende Erzincalıyım ne altın delisiyim görgüsüzlerdenim nede aile olarak zor bir kültüre sahibiz.
Tanımış olduğunuz insanlara göre genelleme yapmanız yanlış sizin şansınıza öylesi denk gelmiş.Ve hemen hemen her yörede bu tarz insanlar var.Nereli olduğunuzu bilmiyorum fakat sizin memleketinizdede böyle insanlar olabilir:KK66:.

Benr Erzincalı değilim ama çok sevdiğim insanlar var Erzincanlı olan. Bence sizin başınıza gelen bu talihsiz olay sizin karşınıza çıkan insanların görgüsüzlüğü veya sizin doğru insanı seçemeyişinizden kaynaklanan bir durum. Kimseyi memleketine göre genellemeyin zaten büyük konuşulunca başa geliyor hatırlatayım..

X