Erzincan///24

benim esim erzincanli bende malatyaliyim hepinize yurekten merhaba

merhaba arkadaşlar bende eşimde erzinlanlıyız,,,,tüm öğrenimimi erzincanda tamamladım şubatta memleketteydim ama yine özledim herkese sevgiler

bende erzincan kemahlıyım babam kemahlı annem refahiyeli...:) erkeklerin eşlerinin sözlerini dinlemesinin kemah a özgü birşey olduğunu sanmıyorum çünkü babam öyle değildi maalesef:KK43:

kizlar bende erzincanliyim. Nufusta kutuk kisminda erzincan yaziyor ya nasil gururlaniyorum. Hic gitmedim izmirde dogup buyudum ama babamin tarfi erzincanli. babanem amcalarim halalarim hepsi cok degisik ve ilginc insanlar. erzincanlilarin cogu zaten oyle bence. fazla vakit gecirirseniz yaslanmazsiniz kolay kolay. buarada erzincanli erkekler genelde eslerinin sozunu dinlemez asiolurlar onuda soyliyeyim. :)) ya peki hani bizim meshur bi corbamiz var. eristeyle yapilan. biz ayranli corba diyoruz kizlar bana guluyor. siz ne diyorsunuzo corbaya?

slm canım hoşgeldin önceliklea.s. bende doğma büyüme erzincanlıyım çok ilginç insanlar demişsin ya ne anlamda ilginçler acepfisfisfis bi aydınlat canım ya bende bi erzincanlı olarak biliyim bakıyım ilginç tarafım neymiş sırnaşık şeyçorbaya gelince un çorbası oluyo canım sevgiler..:1hug:

slm canım hoşgeldin önceliklea.s. bende doğma büyüme erzincanlıyım çok ilginç insanlar demişsin ya ne anlamda ilginçler acepfisfisfis bi aydınlat canım ya bende bi erzincanlı olarak biliyim bakıyım ilginç tarafım neymiş sırnaşık şeyçorbaya gelince un çorbası oluyo canım sevgiler..:1hug:

Canim ilginc derken genelleme yaptim ama aslinda bizim sulaledeki insanlar ilginc. yani mesela babanem falan hic yasli bi kadin gibi davranmazdi. hep ipekli ipekli seyler giyer, topuklu ayakkabisini eksik etmez, babam benim nisanima gec gelir mazeret olarakta ' ya bi arkadasa rasladim sohbet muhabbet birakamadim' der, ben kucukken yapilan yemegin icine duserimayaklarim girer tencereye butun sulale ayakda bizim yemekte biizm yiyin gitsin der. boyle seyler iste canim :)) Seviyorum cok erzincan insanlarini. konusma sekilleri cok hosuma gidiyor. gitmek istiyorum birgun oralara.:dance:

kızlar benim de aslım erzincan annem babam erzincanlı izmire gelmişler kırk yıl önce ben hç gitmedim. şimdi de aydındayım. orada erzincanda oturan varsa bi çarşıların kendi oturdukları yere yakın bikaç foto yollasalar bi görmüş olurdum çok sevinirim inanınki..

inşallah en kısa zamanda eklemeye çalışırıma.s.

Selam hemsehrilerimm.Uzunn zamandir ugramamisim.Oldukca cogalmis erzincanlilar.Cayirlili olanlar el kaldirsinnnnnn:teytey:

Herkese merhabalar....Bende Erzincan ' lıyım (merkez),eşim Refahiye.Bu sene kısmetse yıllardır görmek istediğim ama bir türlü gidemediğim memleketime gideceğim.Hiç gidemedim ama annemden yemeklerini öğrendim.Kete,peksimet,kesme çorbası,keşkül,babiko walla daha neler neler hepsini çok iyi yaparım.Ve çok severim..

ben özbe öz erzincanlıyım annem üzümlü altın başak babam çayırlı ozanlı.bu arada eşim sivas imranlı kapı kayalı.istanbulda oturuyoruz burda doğdum 1 kere gitti memleketime harikaydı annemin köyü bayıldım doğrusu.daha ne olsun arkadaşlar tüm hemşehrililerime selamlarimi sunuyorum

Son düzenleme:
ben de çok isterdim erzincanı gezmeyi inşallah eşim götürür bizi oralara. ama buradan otobüsle yada arabayla çok uzak uçakla gitmek lazım galiba.

selam Tuluu Erzıncanın neresındesın bız ordu cad otururduk selamlar tanışalın.

selam Tuluu Erzıncanın neresındesın bız ordu cad otururduk selamlar tanışalın.

slm canım hoş geldin bende fatih mahallesinde oturuyorum.tanışalım canım benim ben doğma büyüme buralıyım sen nerdesin suan taşındınızmı erzincandan oturduk demişsin :1hug:

erzicanlıyız 24 ayarız a.s.

kızlar merhaba, bende erzicanlıyım. memleketim diye söylemiyorum. erzicanlılar süperler ya, kötüsüne hiç rastlamadım.

rockwell canım o bahsettiğin çorba kesme çorbası ben açarım ve bir güzel keserim erişteleri....

merhaba erzincanlı arkadaşlar oraya tayini
miz çıktı ev bulmak çok zormuş orda ne olur orda yaşayan arkadaşlar yardımcı olun mutlaka görüşelim ev bulamazsam halim haraptır hepinize teşekkür ederim şimdiden

merhaba erzincanlı arkadaşlar oraya tayini
miz çıktı ev bulmak çok zormuş orda ne olur orda yaşayan arkadaşlar yardımcı olun mutlaka görüşelim ev bulamazsam halim haraptır hepinize teşekkür ederim şimdiden

slm canım ben yardımcı olurum sana yani elimden gelen bişe olursa yaparım sıkma canını :teselli:evden çok ne var bulursun mutlaka:1hug:

slm canım ben yardımcı olurum sana yani elimden gelen bişe olursa yaparım sıkma canını :teselli:evden çok ne var bulursun mutlaka:1hug:

çok sagol tuluu tayinim erzincana çıktı diyorum herkes aa çok güzel bir yer orası diyor daha olumsuz hiç bir şey duymadım bende merak ediyorum dogrusu şuan bulundugum yerden orası tam 20 saat ve her gidiş gelişte uçak kullanamayacagım ev bulmam lazım kaloriferli en az 110 m2 ordaki polis arkadaşlara haber verdik ama bilmiyorum ne olur

X