Erzincan///24

pazartesi erzincandayım arkadaslar tatil için geldim tunceliye dönerkende erzincana ugrayacagım..:1yes2:

merhaba bende erzincanliyim fakat erzincanda yaşamiyorum iş nedeniyle tekirdağ cerkeyköydeyim

BEN DE REFAHİYE'LİYİM DOĞMA BÜYÜME BABAMLA ANNEM ÖĞRETMENLERDİ HEMEN HER KÖYÜNE YOLUMUZ DÜŞTÜ BİR DEM..

gidenler bizden selam götürsün..

Son düzenleme:
eşim erzincan refahiyeli ama hiç görmedik yengemde erzincan çayırlı lı ne kadar çok erzincan gelini varmış aramızda yanlız değilimmm ohhh:Roflol:

benimde eşim erzincan çayırlılı

merhaba ben aslen karslıyım ama erzincan geliniyim

bende geldim topraklarim bende erzincan baba tarafim cayirli anne tarafim kemah li ama ben cok az kaldim erzincanda 4 sene kaadar orada kaldik merkezde.Sonra istanbula geri geldik.Kaderin cilvesine bakin ki viyanaya gelin geldim simdide.Netten hemsehrilerimi buldum:1rolleyes:

merhaba cano benimde eşim erzincan kemahlı canım ben sivaslıyım kuzey ben 1 kere gittim erzincana çok güzel bir yer

bende erzincan kemahlıyım tanış çıkmayalım:)

havasina suyuna taşina toprağina...bende erzincanliyim

Sohbete geldim şuraya gelinlik yapıyım dedim görümcelerimin hiç biri yok :1closedeyes: nerdesiniz yaff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…