ertesi gün hapı

çok biliyorsunuz siz ya gerçekten anlam veremiyorum hap hakkında yorum istedim ne var bunda terslemekten başka işiniz yok sanırım

çok biliyorsunuz siz ya gerçekten anlam veremiyorum hap hakkında yorum istedim ne var bunda terslemekten başka işiniz yok sanırım

ben terslemedim okuyacagınız üzere gayette sakin bi biçimde cvp werdim..yorum bekliosunuz madem,,gelen yorumlar hosunuza gitmediğinde sinirlenmemelisinizde..o zmn bastan yazsaydınız keske herkes beni desteklesin die

öğrenciyim allah korusun öyle bir şey olursa aldırmaktan başka çarem yok

yazık değilmi o küçücük cana
5 dakikalık zevk için
birlikte olup sonrada hamileysem aldırırım
demek ne kadar kolay
işallah hamile değilsinizdir de küçücük canında katili olmassınız
millet çocuk için bir ömür boyu uğraşıyo
paralar döküyo
madem yapıyosunuz baştan dedbirini alcaksınız
arkadaşınıza güvenmiyosanız
kendiniz koruncaksınız
korunma yöntemini bilmiyodum
da ne kadar moda
her şeyi yapmayı biliyorlar
ama korunmaya geldimi yok bilmiyoz
ah ah nerelere geldik
allah sonumuzu hayretsin

yorum istiyorsunuz
farklı bi yorum alıncada
kızıyorsunuz
madem aklınız kendinize yetiyor
ne yorum isteyin
nede burda size yardımcı olmaya çalışanlara
ahkam kesin

bilemiyorum belki kötü niyetli diyeceksiniz ama,arkadaşn verdiği cvplardan ve durumdan erkek olduğundan şüphelendim açıkçası... hayır bu kdr terslenmez 1,ikincisi hiçbir kadın bunu burda sorasıya zaman kaybetmez, elli kere giderdi test yaptırırdı yani

teste para vermemek içindir
heheh

Son düzenleme:
Haha, paranoyaklaşıyoruz zaman zaman, durup dururken birisine yardımcı olma amaçlı değil, tersleme amaçlı, öylesine yorum yaparsanız o da haklı olarak gelip tersler sizi, bunun kadın veya erkek olmasıyla bir ilgisi yok ki, ayrıca kızcağız konuyu açmış, sonra yararlı bulduğu yorumlara ayrı ayrı teşekkür etmiş, tavsiyede bulunmak yerine kendisiyle dalga geçen yorumlara da tepkisini göstermiş, ne var ki bunda?

tamam ben durumuna saygı duyuyorm zaten..inşallah da Allah yardımcısı olsun fakat değişik geldi biz nerden bilelim hamile olup olmadığını yani bize sorasıya test yaptırır die düşündm ben sadece biz de kadınız bu allah korusn benm başıma gelse mesela buraya yazmak değl aklıma gelmesi,deliye dönerm hemen test yaptırırım bi çözüm ararım ama burdan değil yani.Tamam bu site birçok açıdan faydalı ve herkes çok güzel yanıtlar veriyor, ve bende değer veriyorum burda söylenenlere fakat böyle birşeyin yanıtı ne olabilrki bilmeden,etmeden ne yapabiliriz? haksızmıyım bilmiyorum

Son düzenleme:
bence hamile değilsiniz, düzenli bir cinsel hayatınız varsa başka bir d.k yöntemine geçin

yorum istiyorsunuz
farklı bi yorum alıncada
kızıyorsunuz
madem aklınız kendinize yetiyor
ne yorum isteyin
nede burda size yardımcı olmaya çalışanlara
ahkam kesin
bakın hanımefendi farklı yorum alınca kızdığım flan yok izmirde okuyorum fakat okulum bitti
şuan doğunun bi köyünde aklıma başka bi çare gelmediği size danışmak istedim burada kafanıza göre çarşıya
çıkamıyorsunuz köye yakın olan eczacıda herkesi tanır bilir zaten tek amacım benim
durumumda olupta hamile kalan var mı bunu öğrenmek istedim

tuzunuz kuru sanırım ablacım sizin herkesin durumu elverişli değil test almaya

çok tşk ederim yorumunuz için ne kadar değerli bi kişiliğe sahipsiniz
yardım etmek yerine dalga geçenleri de anlamak mümkün değil
sürekli kavga ortamından zevk mi alıyorlar anlamıyorum

ablacım ben ancak bugün öğrenebildim test sonucumu komik gelebilir ama taa yazdığım o günden beri bende inanın ki delirdim sonucu öğrnebilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…