psikoljiktir psikolojik...neden korunmuyorsunuz madem iliski yasiyorsun dogum kontrol hapi kullan...
he bide hala supheliysen eczaneden bi idrar testi al yap bakalim sonuc ne cikacak 10 gun gecmis belli olur varmidir yokmudur..
sevgilimle 3 yıllık bi beraberliğimiz var ve yaklaşık 6 aydır ilişkiye giriyoruz
korunuyoruz ama bu ay reglim 10 gün gecikti ertesi gün hapı içmiştim ilişkiden
sonra ama yinede korkuyorum psikolojik mi bilmiyorum ama sürekli halsizim başım
normaldede döner ama sanki daha sık dönmeye başladı ve midem sürekli yanıyor
ve ekşiyor hamille olabilir miyim yardım istiyorum
hastanede test yaptırmaktan korkuyorum eczaneden test alacağım merakım bnm gibi oluptaTest yaptırmayı düşündünüz mü hiç izopropil?
ertesi gün hapi bir dogum kontrol yontemi degildir...
Madem duzenli bir cinsel yasaminiz basladi o zaman normal bir sekilde korunacaksiniz..
Igne,hap vsvs... Ve bir an once test yapsan fena olmaz.Biz buradan ne soylesek bos
hastanede test yaptırmaktan korkuyorum eczaneden test alacağım merakım bnm gibi olupta
hamile kalan var mı
kk üzerinden teshiş daha geliştirlmedi...
Bu konulara bakmalısın. Ertesi gün hapı kullananların yaşadıkları, önerileri sana fikir verecektir.
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-planlamasi/339759-ertesi-gun-hapi-adet-gecikmesi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/aile-planlamasi/170744-norlevo-kullananlarin-paylasim-alani.html
eczaneden test al yap
büyük ihtimal psikolojik
her düzenli adet gören kadın senede bir yada iki kez gecikme yaşayabilir
hava değişikliği, psikolojik sıkınıtlar vs...
ama sunu soyliyebilirim ki erken hamilelik belirtilerinde mide yanmasi/eksimesi yok biliyorum.
Psikolojiktir diye dusunuyorum diger arkadaslar gibi.
ve konuyla alakasi yok ama sormak istiyorum
eger ki hamileysen ne yapmayi dusunuyorsun?
Hamile değilsin güven bana
kk üzerinden teshiş daha geliştirlmedi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?