Yok istemiyorum şuan çocuklarım çok küçükevli değil misiniz kalsanız ne olacak istemiyor musunuz bebek? Ayrıca endişe etmeyin etki etmiştir.
EvliyimMuhtemelen şey diyecek , işte sevgilimin canı istemedi o yüzden ben hormonal dengemin içine ediyorum (biraz küfür oldu ama)
o zaman bir doğum doktorundan sizi tam anlamıyla koruması için yardımcı olmasını isteyin. Kordon bağlatma, spiral vs gibi. İlerde düşünürüm derseniz spiral %90 etkili ben doğumdan beri 3 senedir kullanıyorum. Aklımda orada değil.Y
Yok istemiyorum şuan çocuklarım çok küçük
Kontrol hapı kullanıyordum migren yaptı bıraktım. Şimdi prezervatif ile korunuyıruzo zaman bir doğum doktorundan sizi tam anlamıyla koruması için yardımcı olmasını isteyin. Kordon bağlatma, spiral vs gibi. İlerde düşünürüm derseniz spiral %90 etkili ben doğumdan beri 3 senedir kullanıyorum. Aklımda orada değil.
Yumurtlama gününüzden nasil emin olabildiniz ovulasyon testi mi yaptiniz. Cunku yapmadiysaniz tahmin ettiginiz gunden once de olabilir sonra daa..Çarşamba yumurtlama günümdü. Nede olsa çoktan çatlamış yok olmuştur diye bi cesaret yaptım işte
o şekilde hamile kalmış bir arkadaşın konusu dolaşıyor ortalıkta. Dikkatli olun bence istemiyorsanız. Dediğim gibi spiral varlığını hissettirmiyor eşiniz de daha çok zevk alabilir bu durumdan. Prezervatif çok da erkeklerin rahat ettiği bir yöntem değil ve etkisi de günümüzde az. Dilerim istemsiz bir sonuç yaşamazsınız. Ama bu durumda hamile kalacağınızı sanmıyorum. Bundan sonrasına dikkat edin yeterKontrol hapı kullanıyordum migren yaptı bıraktım. Şimdi prezervatif ile korunuyıruz
Evet ovulasyon testi yaptımYumurtlama gününüzden nasil emin olabildiniz ovulasyon testi mi yaptiniz. Cunku yapmadiysaniz tahmin ettiginiz gunden once de olabilir sonra daa..
Dogum kontrol hapı nasıl migren yaptı ilk defa duydumKontrol hapı kullanıyordum migren yaptı bıraktım. Şimdi prezervatif ile korunuyıruz
Bu ay öyle Bi aksilik oldu yoksa dikkat ediyoruz. Teşekkürlero şekilde hamile kalmış bir arkadaşın konusu dolaşıyor ortalıkta. Dikkatli olun bence istemiyorsanız. Dediğim gibi spiral varlığını hissettirmiyor eşiniz de daha çok zevk alabilir bu durumdan. Prezervatif çok da erkeklerin rahat ettiği bir yöntem değil ve etkisi de günümüzde az. Dilerim istemsiz bir sonuç yaşamazsınız. Ama bu durumda hamile kalacağınızı sanmıyorum. Bundan sonrasına dikkat edin yeter
Öyle oldu malesefDogum kontrol hapı nasıl migren yaptı ilk defa duydum
yapıyor. Daha kötü sonuçlara da sebep oluyor. Neler neler maşallah yapmadığı pislik yok. Hiç tavsiye etmiyor doktorlar.Dogum kontrol hapı nasıl migren yaptı ilk defa duydum
Tam olarak şöyle.Sonraki ilişkiden korumaz. Bu çok net prospektuste yazıyor zaten.
Yalnız evliyim ben her önüne gelenle yapmıyorumYanılıp da üst üste ve sürekli kullanır hale gelmeyin kötü sonuçlar çıkabiliretrafta o kadar mikrop hastalık varken korunmasız ilişki yaşayanlara hayret ediyorum
ama kocası zaten... ne kadar pislik bulaşacak ki? Bir daha görmeyeceği bir adam değilmiş sonuçta. Sadece bebek düşünmüyorlar o yüzden tedirgin.Yanılıp da üst üste ve sürekli kullanır hale gelmeyin kötü sonuçlar çıkabiliretrafta o kadar mikrop hastalık varken korunmasız ilişki yaşayanlara hayret ediyorum
Adını yazarsan bir iki tane değişik markayı ablam kullandı çocuk yasak diyeYalnız evliyim ben her önüne gelenle yapmıyorum
Ben profiline dikkat etmedimama kocası zaten... ne kadar pislik bulaşacak ki? Bir daha görmeyeceği bir adam değilmiş sonuçta. Sadece bebek düşünmüyorlar o yüzden tedirgin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?