Engeller yumurtayı bastırır yada engellermş öyle yazıyor. Sizce olmaz dimi hamilelikHap yumurtlamayı etkilemez ki yumurtaya giren spermi öldürücü etki yapar bir nevi döllenmeyi engeller diye biliyorum ben
Çarşamba yumurtlama günümdü. Nede olsa çoktan çatlamış yok olmuştur diye bi cesaret yaptım işteHadi bir kaza olmuş ertesi gün hapı kullanmak zorunda kalmışsınız. Sonrasında neden korunmasız ilişkiye giriyorsunuz ki? Adı üstünde "ertesi gün" hapı, "geçmiş ve gelecek hapı" değil.
Bir eczacı arkadaş varsa daha net bilgi verir ama o ayki yumurtanızı tamamen yok eden bir şey olduğunu sanmıyorum. Sonrasına etki mantıklı gelmedi.
Çarşamba yumurtlama günümdü. Nede olsa çoktan çatlamış yok olmuştur diye bi cesaret yaptım işte
Bu kadar korkuyorsanız nasıl korunmadan ilişki yaşıyorsunuz? Hemde iki defa.
İstemeyen insanlar çifter çifter önlem alırken sizde ki cesaret şaşırtıcı.
Çatlamış yok olmuştur ne yavÇarşamba yumurtlama günümdü. Nede olsa çoktan çatlamış yok olmuştur diye bi cesaret yaptım işte
Yok konu sahibinin içtiği 1 ay spermleri kapıdan sokmuyormuş2 ay önce kullandım ertesi gün hapını kullanmaz olaydım. Haftada adet oluyorum. Yani 1 hafta kanama duruyor 1 hafta kanamam oluyor.Hormonların içine etti. Keşke kullanmasaydınız. Ayrıca içinde de yazıyor her korunmasız ilişki için 1 tane. Yani sizinki tamamen şansa kaldı.
Aaaaaa bu şimdimi söylenir. 96 tlcik bayıldık bir hapa bilseydik 1 ay korunmasız sekis yapardık.Yok konu sahibinin içtiği 1 ay spermleri kapıdan sokmuyormuşyoksa 2.korunmasız olmazdı siz bilmezsiniz yok oluyor ne de olsa çatlayınca
Çatlayın sdfhk
EvetHobiniz korunmasız sevişmek mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?