İsmi “ertesi gün hapı” olsa da bu ilaç cinsel birleşmeden sonra 72 saat(3 gün) içerisinde alınabilir. Ancak hapı ne kadar erken alırsanız hamileliği önlemede o kadar etkilidir. En etkili olduğu zaman aralığı ise cinsel birleşmeden sonraki ilk 12 saattir.İlişkiden sonra geçen zamana bağlı olarak etkinlik azalır. (24 saatte % 95, 24-48 saatte % 85, 48-72 saatte % 58), 72 saatten sonraki etkinlik bilinmemektedir. Ertesi gün hapı gebelik oluştuktan sonra asla etkili değildir.Ertes 72HanDenizz
Teşekkür ederimİsmi “ertesi gün hapı” olsa da bu ilaç cinsel birleşmeden sonra 72 saat(3 gün) içerisinde alınabilir. Ancak hapı ne kadar erken alırsanız hamileliği önlemede o kadar etkilidir. En etkili olduğu zaman aralığı ise cinsel birleşmeden sonraki ilk 12 saattir.İlişkiden sonra geçen zamana bağlı olarak etkinlik azalır. (24 saatte % 95, 24-48 saatte % 85, 48-72 saatte % 58), 72 saatten sonraki etkinlik bilinmemektedir. Ertesi gün hapı gebelik oluştuktan sonra asla etkili değildir.
Nette böyle yazıyor canım
Yine de dikkatli olun ve sürekli almamaya dikkat edin çok kötü sonuçlar çıkabilir Allah'a emanetsinizTeşekkür ederim
tabii hpv gibi. Ama bunun önüne geçemeyiz. Sonuç olarak evliliğin temeli bu tarz ilişkiler. Sürekli diken üstünde Yaşanan ilişkiler bana evlilik dışıymış hissi veriyorBen profiline dikkat etmedimkonusunda da yazmıyor konu ile alakası yok ama eşlerden de mikrop geçiyor malesef
Ahh o HPVtabii hpv gibi. Ama bunun önüne geçemeyiz. Sonuç olarak evliliğin temeli bu tarz ilişkiler. Sürekli diken üstünde Yaşanan ilişkiler bana evlilik dışıymış hissi veriyor
Geçmeyen baş ağrısı yapıyor doğru bende çok kısa bir süre kullandım ve bu sebeple bıraktım.. ✌ yan etkileri nde de yazıyor zaten..Dogum kontrol hapı nasıl migren yaptı ilk defa duydum
bende hamileyken geçirdim. Şu an kontrollerim düzenli yapılıyor negatif çıkıyor tipleri. Allah yardımcısı olsun dilerim hemen atlatır gerek kalmaz başka yollara.Ahh o HPVAblam da cıktı 4 aydır uğraşıyoruz tekrar ameliyat olacak yine pozitif çıkarsa rahmi alınabilir
Aminn kuzumm Allah razı olsun inşallahbende hamileyken geçirdim. Şu an kontrollerim düzenli yapılıyor negatif çıkıyor tipleri. Allah yardımcısı olsun dilerim hemen atlatır gerek kalmaz başka yollara.
Rabbim yardımcısı olsun inşallahAminn kuzumm Allah razı olsun inşallahbizim ne yazıkki smear pozitifti HPVyüksek cıktı kolposkopi sonucu pozitif parça alındı sonuç cin3 cıktı Rabbimden herşey ama işte
Kızlar yalvarırım yardım. Benim salı günü korunmasız ilişki yaşadım. çarşamba günü 12 saat geçmeden hap aldım. Bu arada çarşamba yumurtlama günümdü. Bugün de yani haptan 4 gün sonra tekrar ilişki oldu. Sizce gebelik ihtimali olabilir mi. Hap yumurtlamayı kaç gün erteler
Tabi rabbimin takdiri de insan düşünmeden edemiyor teşekkürlerBenim akılsız bir arkadaşım iki gün arayla ertesi gün hapı kullanmasına rağmen hamile kaldı . Olmaz diye birşey yok ol derse olur. Takip et canım adetini
Tabi rabbimin takdiri de insan düşünmeden edemiyor teşekkürler
Saol kuzum Allah razı olsunRabbim yardımcısı olsun inşallah
Tabi rabbimin takdiri de insan düşünmeden edemiyor teşekkürler
Rabbim sizede nasip etsin İnşallahhh da benim zaten 2 küçük varCanım olursa olur neden üzülüyorsun ki biz olsun diye çok çaba harcıyoruz rizkiyla gelir üzülme Allah gönlüne göre versin
Yok cnm yanlış anladım ben çok saol. Yok ne kusuru. Rabbim ablana acil şifalar versin inşallahSaol kuzum Allah razı olsunben bu yüzden yazdım evli olduğunu da bilmiyodum kusurum varsa affola
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?