Ertelemek fayda değil :/ Mutfak !

Bende de utu oyle guzelim yarin derken derken dag gibi oldu puff

Kitabı okudum dolabımı açtım kıyafetleri yığdım yatağıma keyif vermeyenleri ayırdım poşete hala atılmayı bekliyor evin bir köşesinde yok anam biz yapamayız kültürümüzde yok
Ahah 'bişey yaparım ben bundan kesin' kafasındayız :) )

Ben bile iştaha geldim ,temizlik yapacukkkkk

eşiniz k.k daki yazdıklarımızı okumuyordur umarım sadece sizi değil toptan hepimizi deli ilan eder de.okutmayın sizzzz amanınnn

Temizlik bittikten sonra o guzel mis koku ve guzel goruntuyu düşün sonrada keyif kahvesi ictigini düşün cok guzel yaparsin.tabi bunu ben diyorum ama benim dolaplarda kaldi silincek:) bende hayal ediyim bakalim ne oluyo:) kucuk kizim var o biraksa neler yapcam da birakmiyo bende saldim ne yapayim buyusun az daha yaparim detayli guzelll

Pek çok güzel tavsiye verilmiş zaten temizlik konusunda size, ben gaza gelmeye yönelik tavsiye vereyim madem. :) Kulaklığınızı takın, açın müziğinizi ya da telefonunuzdan sevdiğiniz bir diziyi. Başlayın yapmaya, bir yerden başlayınca gerisi çorap söküğü gibi gelecektir. Ben genelde yemek yaparken Avrupa Yakası izlerim mesela. O deli gibi üşendiğim yemek bir bakmışım bölüm bitene kadar bitmiş bile.

bana desinlerki her gun bana pasta borek ac yap ama temizlik helede mutfak temizligi demesinler...ama el mahkum yapiyoruz yinede.

Sabahleyin erken kalkmana gerek yok ki. Kendini sartlandirma. Ben şu saatte yapacağım dediğim her temizlikte kendimi film izlerken bulurum:)

Sana en kolay gelen hangisi ise o kısımdan başla.

Edit Mutfagimin su anki durumunu buraya yuklesem hepiniz yardima gelirsiniz. O derece. Ben ne yapiyorum film izliyorum.

Son düzenleme:
Ben sürekli kullanmadığım tabaklarımı birkaç ayda bir makinaya atıyorum.
Kapalı da olsa kirleniyorlar bence.
Mutfak temizlemeye üşenirken kullanılmamış tabakları yıkamak çok lüks geldi bana

Eltime gidecüktüm bı an niyet ettim galiba mutfak temizliğine yorumları okurken herlde bir hızla sabahtan mutfağa dalasim geldi

Son 6 aydır
Bazı tepsilerim,borcamlarım,hediyelik cam eşyalarım,mantı merdanem,beğenip aldığım kahve kavanozlarım
Niye atıyorduk peki,akmaz kokmaz bayatlamaz,dolaptan düşmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…