- 2 Ekim 2018
- 318
- 193
- 18
- 30
- Konu Sahibi Amazing family
-
Bende de utu oyle guzelim yarin derken derken dag gibi oldu puffSelam kızlar
Bu da dert mi demeyin cidden bana dert oldu bu konu
Yarın ne zamandır ertelediğim mutfak temizliğimi yapmaya karar verdim(Tabi erken kalkabilirsem)
Daha önce de bir çok kez yaparım diye yatıp sabah geç kalkınca çocuklar evin rutin işleri derken hep ertelemiştim.
Gelin görün ki erteledikçe işler dağ gibi büyüdü. Bir dolabım karman çorman abur cubur,pasta malzemeleriyle doldu taştı! Bir dolapta çocuğumun maması toz halinde dökülmüş silinmeyi bekliyor! Buzdolabım çok kötü olmasa da bir elden geçse fena olmaz!
Küçük oğlum bu ara çok yordu bende onunla ilgilenip işleri yüzeysel yaptım ondan böyle diyerek içimi rahatlatsam da biraz elimde telefon tembellik de yapmadım değil hani :)
Eveeeet şimdi kadınlar kulübünün çalışkan temizlik sever hanımları tam şu an desteğinize ihtiyacım var.
Mutfak temizliği hakkında bilgilerinizi rica ediyorum.
Unutmayın ufacık bir bilgi hayat kurtarır
Sevgiyle kalın
Ahah 'bişey yaparım ben bundan kesin' kafasındayız :) )Kitabı okudum dolabımı açtım kıyafetleri yığdım yatağıma keyif vermeyenleri ayırdım poşete hala atılmayı bekliyor evin bir köşesinde yok anam biz yapamayız kültürümüzde yok
Ben bile iştaha geldim ,temizlik yapacukkkkkoncelikle perdeleri cikar makinaya at sonra pencereleri temizle(kremsiz sampuan ve mikrofiber bezler tertemiz oluyor).bi kovaya bulasik makinesi tableti ve sicak su ekle cok az bulasik deterjanida koy tableti erit ve dolaplari temizlemeye basla.dolaplari birden bosaltmak yerine hangi dolabi yapacaksan onlari cikar silip yerine koy ortalik cok dagilmaz.yikanacak bulasik varsa bulasik makinasina at.dolaplar bitince firinin icini ankastreyi falan highgenic diye bi firin temizleyicisi al mukemmel bisey onunla temizle.buzdolabini sirkeli suyla guzelce sil.en sonda mutfagi supurup sil.simdilik bu kadarini hatirliyorum.
a101 e doğruuu yarın mutfağım berbat ben de el atacağım yarın el mecbursadece a101 de satiliyor
eşiniz k.k daki yazdıklarımızı okumuyordur umarım sadece sizi değil toptan hepimizi deli ilan eder de.okutmayın sizzzz amanınnnBildiğiniz kahkaha attım.
Eşim döndü bana baktı "delirdi herhalde sanırım" diye.
Kahkaha atmaya devam ederken eşime okudum, "hakikaten delisiniz siz" dedi.
Velhasıl, şu kulu güldürdünüz ya, ne dilerseniz o olsun!
Konu sahibi size gelince: Başlayınca bitiyor, iş başlamakta... Sonra da elinizden bezi bırakmak istemiyorsunuz.
Fırının ici kokmuyor mu ?sadece a101 de satiliyor
Bunu ilaçlamacılar bana da söylemişti.Gazete böcek oluşumuna sebep oluyor , bilginiz olsun.
ben haftada bir yapiyorum bisey olmuyorFırının ici kokmuyor mu ?
Yemeklere sinmiyor mu ?
deneyim pisman olmayacaksiniza101 e doğruuu yarın mutfağım berbat ben de el atacağım yarın el mecbur
Ben sürekli kullanmadığım tabaklarımı birkaç ayda bir makinaya atıyorum.Dolaptan çıkardığınız tabakları felan yıkıyor musunuz peki ?
Mutfak temizlemeye üşenirken kullanılmamış tabakları yıkamak çok lüks geldi banaBen sürekli kullanmadığım tabaklarımı birkaç ayda bir makinaya atıyorum.
Kapalı da olsa kirleniyorlar bence.
Son 6 aydırÖnce dolapları boşaltıp son 6 ayda kullanmadığınız herşeyi atın :) eşyanız az olursa daha rahat düzen sağlarsınız.
Sonra sırayla dolapları silip yerleştirin.
En son yerleri süpürüp silersiniz.
Kolay gelsin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?