- 26 Ekim 2015
- 8.450
- 20.413
- 348
- Konu Sahibi Amazing family
-
Gazete böcek oluşumuna sebep oluyor , bilginiz olsun.
Ahhh...hic bilmiyordum. Hemen kontrol edim. Annem alüminyum folyo koyuyordu. Bende sonradan gazeteye gecdim, buharlaşan yağ emilsin diye. Ben ayda bir degistiriyom ama dikkat edim. Teşekkür ederim
Kitabı okudum dolabımı açtım kıyafetleri yığdım yatağıma keyif vermeyenleri ayırdım poşete hala atılmayı bekliyor evin bir köşesinde yok anam biz yapamayız kültürümüzde yokBen de atıcam yarınayy kıyamam ama ki kesin bir yerlere kaldırırım atamam ben
Ay kuzum ya sağ olasın düşünmen yeter gözlerim doldu valla hiç kimsem yok yardımıma gelecekBezi aldım geliyorum. Sabah 8 de sendeyim..
Sen buzdolabına dal ben mutfak dolaplarına.
Yaaa benimki koridorda bende ne bulduysam attim oglan bazen misafir varken acacak diye odum kopuyorBenim kilerim mutfakta gözüm korkuyor kapağını açamıyorum ne bulduysam attımİnşallah yaparız diyorum kızlardan ümitliyim bakalım
Bahsettiğiniz fırın temizleme ürünü nerden temin ediliyor markette falan varmıayy yok canim ya bende netten falan ogrenip deniyorum yoksa kendi buldugum seyler degil
Hadi bakalım gazan mübarek olsun kolay gelsin :))Ben gaza iyi gelirim de çabuk sıkılırım canım ya ama yok kararlıyım bu iş yarın bitecek :)
sadece a101 de satiliyorBahsettiğiniz fırın temizleme ürünü nerden temin ediliyor markette falan varmı
Elimden kurtulamaz diyorsun :)Şu an gecenin bu saatinde temizliyorum mutfak dolaplarını.
Moral falan gerek yok, bam bam bam :))
Bildiğiniz kahkaha attım.Niyet ettim allah rızası için mutfak temizliğine deyip dolap çekmece allah ne verdiyse girişiyorsunuz :))
Çıldırmama ramak kaldı diyelim amaaa bitiricemElimden kurtulamaz diyorsun :)
:))) ay ne güzel allah hepimizin gönlüne göre versin inşallahBildiğiniz kahkaha attım.
Eşim döndü bana baktı "delirdi herhalde sanırım" diye.
Kahkaha atmaya devam ederken eşime okudum, "hakikaten delisiniz siz" dedi.
Velhasıl, şu kulu güldürdünüz ya, ne dilerseniz o olsun!
Konu sahibi size gelince: Başlayınca bitiyor, iş başlamakta... Sonra da elinizden bezi bırakmak istemiyorsunuz.
Marie Kondo sen misin canım :)
Şaka bir tarafa bu ara onun kitabını okuyorum da atın deyince aklıma o geldi
TeşekkürlerBide firini temizlemeden önce bir tepsiye sicak su koy ve firini ac. İyice buhar olsun. Yağ vs. Erisin. Kuruyan yağlar çözülsün buharla.
Buzdolabinin cekmecelerini ve raflarini bulaşık makinesine at. 50de yıkarsan tertemiz cikarlar
Şimdiden teşekkür ederim :)deneyim bana cok dua edeceksiniz ve diyeceksiniz ki ne kadar kirliymis firinimin ici:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?