Ertelemek fayda değil :/ Mutfak !

Çocuklarla birden hepsi bitmiyor maalesef bir hızla temizlik yaparken ufaklık ağlıyor bütün hevesim kaçıyor oturunca da yorulduğumu anlıyorum geri başlamak zor oluyor of ooof
Hım o zaman otura otura 2 güne yay işi :) hiçte gaza gelmiyorsunki :)) vala okudukça temiz mutfağı temizleyeceğim yarın

Temizlikten önce toplamak gelir. İlk gereksiz eşyalari elden çıkart. Sonra eğer yoksa dolap düzenleyicisi satin al.
Temizlik yapması zaten zor değil. Ben ilk buzdolabından başlıyorum. Sonra firin ve sonra firinin üstünde olan dopladan başlayıp devam ediyorum... tek tek yapıyorum dolaplari.
Bizim işyerindeki temizlikci abla bana tüyo vermişti hemen iletim:
Eğer açıksa ilk dolaplarin üstü silinir. Sonra oraya gazete kağıdı yerleştir. Bidahaki sefere kolay temizlenir. Sonra dolap ici. Tüm dolaplar bitdikten sonra cam silinir ve dolap kapilari en sona temizlenir.
En son klasik olan yer temizliği. Çöp kutusu yıkanır ve bitdi

Marie Kondo sen misin canım :)
Şaka bir tarafa bu ara onun kitabını okuyorum da atın deyince aklıma o geldi

Başla gerisi gelir :))) başlamadıkça bitmiyor o işler aslında kolay sıra sıra indirip sil kaldır yerine bir saatte biter o iş.

Dolapları boşaltıp iç dış silin. Örtü kullanıyorsanız içinde onları değiştirin. Bitti gitti işte missss

Gazete böcek oluşumuna sebep oluyor , bilginiz olsun.

Bezi aldım geliyorum. Sabah 8 de sendeyim..
Sen buzdolabına dal ben mutfak dolaplarına.

Ayy yakınım da hiç yok maalesef. Arkadasın söylediği mübadili gibiyse sizin kullandığınızın bi ona bakıcam artık

Bide firini temizlemeden önce bir tepsiye sicak su koy ve firini ac. İyice buhar olsun. Yağ vs. Erisin. Kuruyan yağlar çözülsün buharla.
Buzdolabinin cekmecelerini ve raflarini bulaşık makinesine at. 50de yıkarsan tertemiz cikarlar

Wauw diyorum malzemeler detaylı temizlik yapan bilen birisi ev hanımların gururusun kendimden utandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…