- 2 Ağustos 2011
- 8.838
- 1.110
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nurlum banyo wc bana çok güzel kokulu geliyor
bazen 1/3 bazen 1/2 oranında sulandırıyorum, rahatsız olmuyorum
Çamaşır tozlarını yaklaşık 5 aydan beri kullanıyorum . Genel olarak memnunum. Havlularda sıkıntı yaşıyorum , onun dışında çamaşırlar daha yumuşak ve daha az kırışmış çıkıyor. Ayrıca beyazlara damla ekliyorum zaman zaman. Beyazlığından memnunum , sararma olmuyor.
İlk kullanımdan önce makinanızı ersağın diğer ürünleriyle boş çalıştırdınız mı ? Ben banyo wc,yağ çöz,damla hepsinden biraz ekleyip boş çalıştırdım. Birde 4-5 yıkamadan sonra çamaşırlardaki etkisi görülmeye başlar diye biliyorum.
hayret hangı urunlerını kullandınzda memnun kalmadınz ben herurununden memnumum elbette süper ötesı değil sonucta kul yapımı uzaydn gelemdıya ama dogru kullanılırsa cok guzel urunler
kızlar selamlar uzun zamandır yazmıyordum.bulantılarım arttığından beri temizlikte de vasat hale geldim.Ersağın konsantre,genel temizlik,banyo wc ne kullandıysam bir türlü fayanslar artık beyazlamamaya başlamıştı.hatta tuvaletin ön kısmındaki fayanslar sarardıkça sarardı.o sarartıları gördükçe tiksinip öğürmeye başladım tuvalete girdiğimde.dün en son eşime artık çamaşır suyu aldırdım.onunla bir güzel temizledim.maalesef kızlar artık tuvalet ve banyo için tekrar çamaşır suyuna dönüş yaptım
saçlarımda egzama var şampuanın geçirceği söylendi uzun zamandır kullnıorum daha kötü yaptı saçlarım çok daha fazla kaşınıyor pul pul oldu ve sert ne yapmam gerek bilgi verirmisiniz
boş aparata 1 ölçek bulaşık tozunu eritin, 1 kapak damla, 2 kapak banyo wc, 1 kapakta yağçöz koyup ılıık suyla seyreltip deneyin.Küvet kenarlarında zamanla oluşan siyahlığı bir türlü tamamen geçiremiyorum.
Banyo wc azaltıyor ama tamamen temizlemiyor. Derz aralarında oluşan siyahlığıda tamamen yok edemiyorum. Siz neler yapıyorsunuz ?
argan yağlı şampuanını deneyin yumuşak olacaktır. birde şampuan saç tipinize uygunmuydu? kuruysa kremliyi yağlıysa kremsizi kullanmanız gerekiyor. uzun zaman demişsiniz nekadar uzun?
Bu arada bende gecen ay uye oldum epey zamandir duyuyordum ama baska bi firmanin urunlerini yani amway in urunlerini kullaniyoedum ama Israil abd urnleri ve hemen hemen 400 tl alisveris istedigi icin onu kullanmaktan vazgcetim ve eesag a gecis yaptim
Simdiye kadar sivi sabun ki bence harika super otesi camasir tozlari vee damlayi denedim daha deneyecek cok urunum var ama evvdeki amway stoklarini bitirmeyi bekliyorum.
Bu firmadan 150 tl lik aljnca 5 urunde hediye ettiler ve kullandiklarim gayet guzel
boş aparata 1 ölçek bulaşık tozunu eritin, 1 kapak damla, 2 kapak banyo wc, 1 kapakta yağçöz koyup ılıık suyla seyreltip deneyin.
sonucu yazarsanız memnun olurum deneyenler memnun.