Benimde dikkatimi çekti ersağ ürünleri.. biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim...
tavsiye ederim ve çokda memnun kalacağınızdan eminim. 4 yıldır kullanıyorum tüm sorularınızıda yanıtlayabilirim. isterseniz yardımcı olurum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde dikkatimi çekti ersağ ürünleri.. biraz daha araştırdıktan sonra alabilirim...
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Dün gece ersağ sponsor no diye aratınca karşıma bir blog çıktı ve onun sponsor nosunu alarak üye oldum böylece fiyatları görebildim.
Sitesini beğenmedim ama alışveriş kısmı uğraştırıcı almak istediğini ara bul ayrı pencerede yaz falan. Tam alıyorum bir de baktım 100TL'lik alışveriş yapmam gerekiyormuş. Ben sadece bulaşık sıvısı ve banyo-wc almak istemiştim.
Okuduğum akdarıyla 5'e 5 gibi bir kampanyası varmış, hala devam ediyor mu? Onu bekleyebilirim o zaman...
Bu arada erkek arkadaşımın ayağında artık yara haline gelmiş mantar var. Başta sadece kabuk kabuktu ama şimdi onlar çatladı falan belki ona uygun bir şey de bulabilirim. Ayak kremi nasıl sizce?
Nasıra iyi gelen ürünü varmı ? Bilginiz var mı arkadaşlar ?
duş jelinin Nasır, çatlak, egzama ve mantar gibi cilt rahatsızlıkları olanlara iyi geldiğini yazıyor canım
Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler
Dün gece ersağ sponsor no diye aratınca karşıma bir blog çıktı ve onun sponsor nosunu alarak üye oldum böylece fiyatları görebildim.
Sitesini beğenmedim ama alışveriş kısmı uğraştırıcı almak istediğini ara bul ayrı pencerede yaz falan. Tam alıyorum bir de baktım 100TL'lik alışveriş yapmam gerekiyormuş. Ben sadece bulaşık sıvısı ve banyo-wc almak istemiştim.
Okuduğum akdarıyla 5'e 5 gibi bir kampanyası varmış, hala devam ediyor mu? Onu bekleyebilirim o zaman...
Bu arada erkek arkadaşımın ayağında artık yara haline gelmiş mantar var. Başta sadece kabuk kabuktu ama şimdi onlar çatladı falan belki ona uygun bir şey de bulabilirim. Ayak kremi nasıl sizce?
kızlar selamlar uzun zamandır yazmıyordum.bulantılarım arttığından beri temizlikte de vasat hale geldim.Ersağın konsantre,genel temizlik,banyo wc ne kullandıysam bir türlü fayanslar artık beyazlamamaya başlamıştı.hatta tuvaletin ön kısmındaki fayanslar sarardıkça sarardı.o sarartıları gördükçe tiksinip öğürmeye başladım tuvalete girdiğimde.dün en son eşime artık çamaşır suyu aldırdım.onunla bir güzel temizledim.maalesef kızlar artık tuvalet ve banyo için tekrar çamaşır suyuna dönüş yaptım
sanırım hamilesiniz. bırakın kimyasalları özellikle bu ara. soluduğunuz her kimyasal bebeğinize zarar verir. sararmalar bebeğinizden önemlimi.? birde niye sararsın yıllardır kullanıyorum hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım
valla bilemiyorum canım neden sararıyor.bir ara çok iyi gibiydi.ama sonra sararmaya başladı.aynı temizliği yaptığım halde.banyo ve tuvalet için ersağ kullanmaktan vazgeçtim.ama diğer ürünlerini kullanıyorum.
Miniğin hayırlı olsun , sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
teşekkür ederim canım.minnacık ama bayağı zorluyor.bulantılardan istifralardan yorgun düşüyorum.bu gece hiç uyuyamadım.dün sabahtan bu sabaha 9 kere çıkardım...güzel şeyler için bir bedel ödemek lazım demekki...
Çamaşır tozu kesinlikle iyi değil.2 kere kullandık sonuç HİÇBRİŞEY.Damla konsantre diye bir ürünü var, parke temizliğinde, toz almada, koltuk silmede, leke çıkarmada süper etkili, sulandırılarak kullanılıyor.
Benim cildim çok kuru , Ersağ'ın "Argan Yağlı Duş Jeli"ni kullanıyorum, şu ana kadar bana iyi gelen tek duş jeli bu.İlk defa krem kullanmadan durabildim.Tavsiye ederim :)
Banyo wc kullanan arkadaşlar ,
Ürünün o ağır kokusunu nasıl yok ediyosunuz , inanılmaz ağır ve kötü geliyor kokusu bana. Hemen de gitmiyor .
Kokusu azalsın diye çok sulandırıyorum o zaman da etkisi olmuyor. Sizler de durum nedir ?
ben şikayetci değilim ama sevmeyenlerde çıkabiliyor. içine biraz genel temizlik ilave edin eminim rahatsız olmayacaksınız