- 5 Mart 2013
- 39
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boş aparata 1 ölçek bulaşık tozunu eritin, 1 kapak damla, 2 kapak banyo wc, 1 kapakta yağçöz koyup ılıık suyla seyreltip deneyin.
sonucu yazarsanız memnun olurum deneyenler memnun.
Ben de üye oldum ürünlerin büyük bölümünden memnun kaldım.hatta üye olmak isteyen varsa yardımcı olabilirim
Benbu markayi dogal urunler ararken bulmustum ama hic alisveris yapmadim.Artik saydiginizher seyi degistirmek istiyorum ozwllikle sampuan deterjan vs.Ama her dogal denene de guvenemiyoruz™Sonucta kimyager degiliz ve icerikleri pek cozemiyoruz.Ògrenmek istedigim bu markanin ozellikleri nedir dogal ya da kimyasali az derseniz gercektrn guvenebilir miyiz?
Benbu markayi dogal urunler ararken bulmustum ama hic alisveris yapmadim.Artik saydiginizher seyi degistirmek istiyorum ozwllikle sampuan deterjan vs.Ama her dogal denene de guvenemiyoruzSonucta kimyager degiliz ve icerikleri pek cozemiyoruz.Ògrenmek istedigim bu markanin ozellikleri nedir dogal ya da kimyasali az derseniz gercektrn guvenebilir miyiz?
Benbu markayi dogal urunler ararken bulmustum ama hic alisveris yapmadim.Artik saydiginizher seyi degistirmek istiyorum ozwllikle sampuan deterjan vs.Ama her dogal denene de guvenemiyoruzSonucta kimyager degiliz ve icerikleri pek cozemiyoruz.Ògrenmek istedigim bu markanin ozellikleri nedir dogal ya da kimyasali az derseniz gercektrn guvenebilir miyiz?
Merhaba ekimnisan. Sizdeki soruları bende kendi kendime sormuştum. Firmamız bu konuda aklınıza gelebilecek her türlü sertifikaları ıspat etmek için almıştır. Sizin gibi şüpheye düştüğüm içinde kimyacılarla bile görüştüm. %100 doğal demek yanlış olur. Fakat insan sağlığı ve doğaya zarar vermediği kesindir. İçeriğinde yok denecek kadar kimyasal var. Bu konuda gönlünüz rahat olsun. İsterseniz size üyelik ve ürün bilgisi için yardımcı olurum. Sağlıcakla kalın.
caım esımın calıstıgı ısyerındekı baya oldukça bahsetmıs urunlerıızden doğal olduğundan benımde alerjik yapıda bı oğlum var dogaşl olması bızım ıcın oldukça onemlı esım ne var ne yok temızlık malsemese namına getırmıs kullandım urunler oldukça güzel toz tutmyıda gecıktırdıyor
sormak ıstedıgım su oda kokusuda getırmıs kendı fısfısıda var konsantre dıyor ama olcu yazmıyor nasıl kullanmam gerekıyor
merhaba. oda spreyi zaten konsantre olduğu için sulandırmanıza gerek yok. sadece odanın alanına göre 1-2 kez fıslatmanız yeterlidir yoksa ağır gelebilir. ayrıca ürünleri kendiniz üye olup alırsanız %35 indirimli alır vede hediyelerden yararlanabilirsiniz. bugun ve yarın geceye kadar 150 tl siparişe 105 tl değerinde hediye var. üye olmak isterseniz özelden yazın yardımcı olayım. sevgiler
cıddımısın bend dıyorum neden kalıcı degıl meğer sulandırmıcakmısız
esımm120 tl lık urun almış ccnm onlar bıt9ınce ulaşırım sıze sanırım artık devamı gelır sıparıslerımızın[/QBayağı zarar etmişsiniz ama neyse bidahakine kendiniz indirimli alır hediyelerindende yararlanırsınız. Benimle bağlantıya girerseniz yardımcı olurum sevgiler.
esımm120 tl lık urun almış ccnm onlar bıt9ınce ulaşırım sıze sanırım artık devamı gelır sıparıslerımızın[/QBayağı zarar etmişsiniz ama neyse bidahakine kendiniz indirimli alır hediyelerindende yararlanırsınız. Benimle bağlantıya girerseniz yardımcı olurum sevgiler.
AA CIDDIMISINIZ NEDEN ZARAR ETTIM KI
esımm120 tl lık urun almış ccnm onlar bıt9ınce ulaşırım sıze sanırım artık devamı gelır sıparıslerımızın
95 tl öderdiniz birde 37 tl değerinde hediyeden yararlanırdınız kendiniz şirketten alsaydınız. Neyse bidahakine haberleşelimde indirimli almanıza yardımcı olayım. Ürünlerde bilmediğiniz bir şey olursada bana sorun yardımcı olurum çünkü doğru kullanmazsanız sonuç alamazsınız. sevgiler
Oysakı satan bayan zararına verdıgını soylemıs
Canım kimse zararına ürün vermez niye versinki? Boşunamı uğraşıyor? Ayrıca ona alış fiyatındanda indirimli geliyor. İlkide %25, 2. siparişinde bir %10 daha indirimli geliyor. Mesela bugünkü kampanya gibiyse 150tl siparşe 105 tl lik hediye var. hediyesini satsa bile kardır. doğrumu?Yada hediyesi kendisine kalır. Asla zarar etmez.