Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben kkdan bulmuştum ama artık yasak kkdan vermek ersağı arayıp öyle olsan, öyle de oluyormuş galiba:44:teşekkür ederim cevabın için :)
ersağ iyimiş de bu network işi bozmuş bence, hiç sevmiyorum network sistemini.
insanların çıkar ilişkisi kurmasına sebep oluyor.
siz bu sorunu nasıl aştınız?kimi buldunuz yani?
illa birisine bişeyler kazandırmak zorunda mıyım ben yaptığım alışverişten yahu
sitede en çok satış yapanların isimleri falan var olmadı onlardan birini mi sponsor göstersem:44:
biter, her zaman alacağım şeyler değil deyip bazı ürünleri ikişer tane alıyorsun, doluyor 150 lira ve birkaç ay gidiyor150 tl'lik alışveriş çok değil mi ya
temizlik malzemesi neticede nasıl bu kadar alabiliyorsunuz ki?
daha hiç alışveriş yapmadım da, ondan mı çok geldi acaba bana
hiç beğenmedim bu ayın hediyelerini
1-DAMLA KONSANTRE 1000 ML (36,00)
2-GENEL TEMİZLİK (15,00)
3-APARATSIZ SIVI SABUN (17,00)
4-DUŞ JELİ LEYLAK (18,00)
5-HALI ŞAMPUANI (17,00)
damlam zaten vardı onu da diğer 5li kampanyadan almıştım, genel temizlik idare eder vardı ama fazlası zarar değil, sıvı sabun da iyi, duş jelini zaten bitirmeye çalışıyor eşim sevmedim ve o da hediyeydi, halı şampuanım da var ve çok tükenen bir şey değil zaten
gıcık oldum yaaaa
teşekkür ederim cevabın için :)
ersağ iyimiş de bu network işi bozmuş bence, hiç sevmiyorum network sistemini.
insanların çıkar ilişkisi kurmasına sebep oluyor.
siz bu sorunu nasıl aştınız?kimi buldunuz yani?
illa birisine bişeyler kazandırmak zorunda mıyım ben yaptığım alışverişten yahu
sitede en çok satış yapanların isimleri falan var olmadı onlardan birini mi sponsor göstersem:44:
150 tl'lik alışveriş çok değil mi ya
temizlik malzemesi neticede nasıl bu kadar alabiliyorsunuz ki?
daha hiç alışveriş yapmadım da, ondan mı çok geldi acaba bana
Her ay hediyeler değişiyor Hayatas03,
Bir ay icinde tek seferde 100 tl lik sipariş verince 1 hediye , 150 tl lik siparişe ise 3 hediye seçebiliyoruz .
Bunu dışında firma sitesinden her ay bir tarih yayınlıyor , o tarihte 150 tl lik sipariş verîlirse 5 hediyeyi de alabiliyoruz.
ben 2.5 yıldır üyeyim sadece kendim ve ailem için yani satiş için degil üyeligim ama hiç 5 hediye olmadı sadece kandil bayram vs özel günlerde 3+1 oluyordu şakada hiç dek gelmedim nezaman bu 5 hediye
daha önce bölgesel oluyormuş galiba 5li promosyon. son 3-4 aydır türkiye geneli ilan ediliyor. bu son 3-4 aylık uygulama da ayın ilk yarısında oldu. ilan edilen 2 gün boyunca belirlenen 5 ürün de promosyon olarak gönderiliyor.
siteyi sürekli takip gerekiyor ozaman bu ay belli mi böyle bişey?
merhaba bende aranıza katıldım :) yeni üye oldum bende ersağa çok olumlu şeyler duydum ersağ hakkında umarım öyledir ayrıca yüz temizleme toniği ve tüy giderici krem kullanan ve memnun kalanlar varmı aranızda arkadaşlar çevremdekiler soruyorlar ve nasıl önerebilirim acaba
Arkadaslar ikidir bio camasirmatigi kullaniyorum beyazlar cok kotu renklilerden bisey anlamadim acaba ben mi yanlis kullanıyorum
Merhaba ben çok memnunum, güzel kokulu çamaşırlar çıkıyor yıkama bitiminde. Üzerinde yazdığı gibi kullanıyorum çamaşır aktifle. Damla da ekliyorum. Yağ lekeleri için çamaşıra direk yağ çöz püskürtüp atıyorum, çıkıyor. Kan gibi zor lekeler için damlalı sıcak suda bekletiyorum, biraz da köpük sıkarak. Genel itibariyle memnunum.
hmm kokusu oluyor öyle mi? hani hafifte olsa kokusu olsun isterim :) sabun tozu kullanıyorum renkliler için.ve hiç kokmuyor yahu :)
merhaba arkadaşlar, bende yeni üye oldum, sipariş verdim bugün geldi siperişlerim.. bi sorum olacak size bulaşık makinası için sıvı matik aldım, bulaşık makinamdaki tuz ve parlatıcıda dün gece bitti güzel bi tesadüf oldu :) şimdi tuz yerine yine piyasadaki makina tuzlarından mı alayım yoksa normal turşu tuzu mu alayım? kullananlar varsa hangisinden memnun kalmışlar yazabilirlerse sevinirim, yengemde kullanıyor ersağ, o normal makina tuzuyla kullanıyormuş hiç sorun olmadı dedi bana, makinalarımızında markaları aynı o yüzden karar veremedim bende