kızlar bugün beyaz çamaşırlarımı yıkadım
eskiden hem çamaşır suyu hem leke çıkarıcı kullanıyordum
bugün ersağla yıkadım ve çamaşır makinasının içinden hala çamaşır suyu kokusu geliyordu
napmışım çocuklarıma eşime aman allahım
neyse zararın neresinden dönersem kardır
sonuçokadar kimyasal kullandığım zamana göre daha güzel temizlemiş
teşekkürler kızlarrrrrrrrrrr
günaydın arkadaşlar
evet taydin paylaştığını hatırladım ama google'a yazdığımda çıkmayınca tekrar sormak istedimsen ewgde araştırmıştın değil mi el losyonunu, sakıncası azdı?
sey_ren ya dikkat ettim de köpüğü acaip aktif kullanıyorsun. ben de banyomdaki köpüğü mutfağa mı taşıcam acabaşimdilik sadece el yıkamak için kullanıyoruz
bende buayki siparişimde ütü spreyi alsammı acaba diyordum nefret ediyorum ütüden ama almiim en iyisi boşuna
Yahu ben de ütü yapmayı sevenleri anlamazdım; acaba bende mi tuhaflık var derdim. Yaşasın! Benim gibi iki kişi daha var :) kızlar tam bir işkence. Hele ki bir de küçük çocuğun varsa, o ütü bitmez. Ütü de ekipmanlar da ne kadar iyi olursa olsun yok kızlar yokhediye olduğu zaman denersin... memnun kalırsan alırsın canım.. ütü işte öyle de böyle de can sıkıcı...
Yahu ben de ütü yapmayı sevenleri anlamazdım; acaba bende mi tuhaflık var derdim. Yaşasın! Benim gibi iki kişi daha var :) kızlar tam bir işkence. Hele ki bir de küçük çocuğun varsa, o ütü bitmez. Ütü de ekipmanlar da ne kadar iyi olursa olsun yok kızlar yok
ütü yapmayı seviyorum diyenler de belki ayda bir kere ütü yapanlardır. Tabi, istisnalar hariç diyelim
Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım. Benim gibi sonradan katılanlar için söyleyin şimdi bu Ersağ ürünleri kullanılmalı mı ?
Arkadaşlar tüm sayfaları okuyamadım. Benim gibi sonradan katılanlar için söyleyin şimdi bu Ersağ ürünleri kullanılmalı mı ?
merhabalar, ben de tek tek okumadım sayfaları, toplamda 30 sayfa kadar okumuşumdur baştan ve sondan karışık. ben almaya karar verdim. ki ben, domestos olmadan yapılan temizliği temizlik saymam. tuvalet, mutfak muhakkak domestosla temizlenmeli ki hijyen olsun diye düşünürüm. ancak hem buradaki arkadaşlar sağ olsun, hem de netten yaptığım araştırmalar sayesinde güvenimi kazandı. elimdeki malzemeler bitsin alıcam hemen.
kızlar mutfakta mikrofiber bezler kullanmaktayım ve mutfak bezleri malum sürekli elimizin altında olduğundan çabuk kirlenip üstüne üstlük lekeleniyorlar.önceden domestos kullanırdım ve Ersağ'a geçmeye karar verdiğimde acaba mutfak bezlerimi neyle temizleyeceğim diye en çok bunu kara kara düşünüyordumErsağ'ı alınca banyo wc li suyla ıslatmış bir gece beklemiştim ama başarılı olamamıştım.bulaşık sıvısı ile yıkamıştım yok yine olmamıştı.dün yaklaşık 2 lt kadar sıcak suya 1/3 oranında bulaşık matik ve bir tatlı kaşığı kadar banyo wc karıştırıp bezleri bastım.2 saat sonra bile farkedilir bir temizlenme hissettim ama sabaha kadar bekledim.sabah baktım çok güzel temizlenmişler.çok şükür sonunda buldum yolunu
ve mutfak evyesi için vardığım kanı bulaşık sıvısı evet başarılı temizliyor ama bulaşıkmatikle ovduğumda çok daha iyi parlıyor ve tertemiz oluyor.
yeni Ersağcıklarım kargoya verilmiş.sabırsızlıkla bekliyorum
evet ütü spreyinin ne işe yaradığını keşfetmeye çalışmam, spreyi üzdü galiba. şöyleki sabah ütü yaptığım odanın zemini de fısfıslardan nasibini almış, fıs diye kayıp gümbedenekten yere düştüm:))))) demek ki neymiş, ütünün tabanın kayganlaşmasına ve daha kolay ütü yapmaya zemin hazırlıyormuş, kıssadan hisseDDDD
merhabalar, ben de tek tek okumadım sayfaları, toplamda 30 sayfa kadar okumuşumdur baştan ve sondan karışık. ben almaya karar verdim. ki ben, domestos olmadan yapılan temizliği temizlik saymam. tuvalet, mutfak muhakkak domestosla temizlenmeli ki hijyen olsun diye düşünürüm. ancak hem buradaki arkadaşlar sağ olsun, hem de netten yaptığım araştırmalar sayesinde güvenimi kazandı. elimdeki malzemeler bitsin alıcam hemen.
kızlar mutfakta mikrofiber bezler kullanmaktayım ve mutfak bezleri malum sürekli elimizin altında olduğundan çabuk kirlenip üstüne üstlük lekeleniyorlar.önceden domestos kullanırdım ve Ersağ'a geçmeye karar verdiğimde acaba mutfak bezlerimi neyle temizleyeceğim diye en çok bunu kara kara düşünüyordumErsağ'ı alınca banyo wc li suyla ıslatmış bir gece beklemiştim ama başarılı olamamıştım.bulaşık sıvısı ile yıkamıştım yok yine olmamıştı.dün yaklaşık 2 lt kadar sıcak suya 1/3 oranında bulaşık matik ve bir tatlı kaşığı kadar banyo wc karıştırıp bezleri bastım.2 saat sonra bile farkedilir bir temizlenme hissettim ama sabaha kadar bekledim.sabah baktım çok güzel temizlenmişler.çok şükür sonunda buldum yolunu
ve mutfak evyesi için vardığım kanı bulaşık sıvısı evet başarılı temizliyor ama bulaşıkmatikle ovduğumda çok daha iyi parlıyor ve tertemiz oluyor.
yeni Ersağcıklarım kargoya verilmiş.sabırsızlıkla bekliyorum
günaydın arkadaşlar
ben de normal yıkamada gitmeyen kirler için dün sıcak suya damla ekleyip çamaşırları beklettim. birazcık da köpük sıktım -seyren bahsede bahsede ben de başladım el yıkama dışında kullanmaya-. tabi başlarda biraz çitiledim. iki saat bekledikten sonra 60 dereceye attım, lekeler gitmişti
arkadaşlar jölenin içeriğini de öğrenebilir miyim, dün el losyonunu sormuştumbir de yorumlarınızı...
evet ütü spreyinin ne işe yaradığını keşfetmeye çalışmam, spreyi üzdü galiba. şöyleki sabah ütü yaptığım odanın zemini de fısfıslardan nasibini almış, fıs diye kayıp gümbedenekten yere düştüm:))))) demek ki neymiş, ütünün tabanın kayganlaşmasına ve daha kolay ütü yapmaya zemin hazırlıyormuş, kıssadan hisseDDDD
bir de arkadaşlar net bilmiyorum ama sorbitol ve decly glocoside (yanlış yazım olabilir) mısırla yapılan maddeler. biri zaten mısır glikozu sanırım. ve ersağ ın diş macununda da var. bu maddelerin yapıldığı mısırın organik ve gdosuz olması gerekiyor. bu mısırların nasıl elde edildiğini nasıl öğrenebilirim fikri olan var mı? ama organik olsa ekleyeceklerini düşünüyorum bu bilgiyi...
ben bu gidişle tüm diş macunlarını bırakacağım, misvak falan almayı planlıyorum. çünkü bu iki madde tüm diş macunlarında var. diş macunları da vücudumuza çok çabuk sızan ürünler. lütfen bilgi verin.
bayanlar 5te 5 ne zman olur? herkes bekliyorum demişte aceba günü belli mi ?
arkadaşlar ersağın oda spreyleri sulandırılarak mı kullanılıyor? katalogra ek bilgi yok ama aparatı var :44:
bir de ben bu mısır sorusunu nereye soracağım yaaa. bulamadım bir şey :44: vazgeçtim yine de, bir daha hiçbir marka diş macunu almıyorum ve bitince misvağa başlıyorum
canım benim, sen neden 5 te 5 i beklemiyorsun? (eğer bilmiyorsan uyarmak istedim.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?