Kızlar, malum yarın siparişlerim geliyor ve hamileliğim ağırlaşana kadar dip kıyı temizlik yapacağım her ay. Çünkü hamileliğimin son aylarında eğil-kalk hareketleri yapamayacağım için o kadar derin temizlik yapamayacağım. En kötü son iki ay temizlik için yardımcı tutarım da, sizlere sorum: Mesela mutfağı temizlemek için Damla ile yağ çözücüyü karıştırsam nasıl olur ya da yağ çözücüyle banyo tuvalet temizleyiciyi... Ayrıca banyo tuvalet temizleyicisini ve yağ çözücüyü farklı nerelerde kullandınız?
Taydin canım,mesajına karşılık sunu yazmak istedim konu başlığına sadık kalmaya çalışarak şunu belirtmek istiyorum.Tamam satıcılık su bu bahsetmesekte alan her insanın neti yok buraya gelip paylaşamıyor en azından bizler verdiğimiz ürünün memnuniyetsizliğini yada memnunluğunu onlar aracılığı ile paylaşsak çok mu sıkıntı oluyor.
Hayırlı geceler
Yesyeni tencereleri yaktın mı,vah vah :)) benim de dibi tutan sahan,tencerem oluyor,bulaşık sıvısını Çelik tele döküp ovuyorum.gayet güzel sonuç alıyorum :) tabi seninkinin yanma derecesi nasıl? Hafif sarartıdan ibaretse dediğim yöntem yeterli.Ama daha çok yanık varsa birşey diyemeyeceğim.
arkadaşlar kazen özel msj kutusunada karışıyo zannımca
face linkimi yazdım silinmiş
neler oluyor anlamadım
tlf versem onuda mı silecek
dünkü sıkıntıdan sonra günayderin ceza almış olmasına da üzüldüğümü belirtmek isterim. topiği açtığım ilk günden bu yana deneyimlerini buradan esirgememiştir..
ilk zamanlardaki heyecanlı paylaşımları reklam olarak algılanarak şikayet edilmiş ve reklam amaçlı üyelik cezası almış, sonrasında 2. üyeliğin iptal edileceğini bilmediğinden yader11 rumuzuyla aramıza tekrar katılmıştır. yader11 rumuzu 2. üyelik nedeniyle iptal olduğunda bebicii rumuzu ile gelmiş, ancak kendisini ikazım sonucunda mükerrer üyelik konusunda bilgi sahibi olarak, hatasını anlamış ve günayder rumuzunu kullanmaya dönmüştür..
aynı kişinin bu şekilde davranmış olması cezasına uygun davranmadığı şeklinde görünüş vermiş olsa da en başından beri olan biteni bildiğimden bu arkadaşımızın forum kurallarına aykırı davranmak kastı ile hareket etmediğini düşündüğümü belirtmeden geçemeyeceğim..
günayder'in cezasının bitip bir an önce aramıza yeniden katılmasını diliyorum..
Arkadaşlar, bu topikteki paylaşımlarınızı lütfen ilk mesajımı baz alarak yapınız... olumlu ya da olumsuz her deneyim paylaşılacaktır tabii ki.. yalnızca kendi deneyimlerimizi paylaştığımız bunca zaman hiçbir problem çıkmadı.. ne zamanki satışla ilgili üye numarası verme, sattım satın alan memnun kalmadı vs vs paylaşımlar başladı topikte huzursuzluklar da başladı.. satıyorsanız ve sattığınız kişiler de memnun kalmadı iseler, gelip kendileri anlatsınlar olumsuz deneyimlerini... bu topikte ben dahil hiçbir arkadaşımızı satışınız, kazancınız, satıp satmadığınız mevzuları ilgilendirmiyor.. bizi ilgilendiren siz kullanırken nasıl kullandınız, memnun kaldınız mı, üzerinde yazan amacı dışında nerelerde kullandınız vs vs...
bu topiğin maksadı; satmak, üye toplamak, reklam yapmak ya da karalama yapmak değildir. ürünleri tanımak, nasıl ve nerelerde kullanılabildiğini, olumlu ya da olumsuz deneyimlerimizi paylaşmak, ürün içeriklerini tartışmak, daha iyisi daha güzeli beklentilerimize ulaşmaya çabalamaktır..
paylaşımları şahsileştirmeden, birbirimizi hedef almadan paylaşımda bulunulmasını rica ediyorum.. iki kişilik bir sohbetiniz var ise lütfen özelden paylaşın...
seviyeli ve objektif paylaşımlarla devam edebilmek dileğiyle...
bence demlik için bir de banyo wc deneyin, benim de yanmış tencere diplerimi henüz gideren bir şey bulamadım bu arada. ayrıca yumuşatıcı yerine sirke deneyiniz. bebişiniz onlara temas etmesin bence
Ya da kimyasallar kullandığım zamanlarda çamaşır deterjanını dibi tutmuş tencereye bir kaşık kadar koyup Ocak'ta suyla gittiğinden emin olana kadar kaynatıyordum hiçbir şey kalmıyordu :) belki bu yöntemi bulaşık makinesi tozuyla ya da çamaşır tozuyla yada damla ile wc karışık suyla kaynatarak deneyebilirsin :)
Merhaba Sayın Taydın,
yader isimli arkadaşınızın neden yasaklandığını biliyor musunuz ? Bence hayır zira bu açıklamanız hiç bir şey bilmediğinizin açık göstergesi. Burada çok paylaşım yapıyor herkese yol gösteriyor diye başkaları burada referans numarası veremez iken arkadaşınızın vermesi doğru değildir. Böyle bir kıyak geçmemizi istiyorsanız buraya yazın burada bizleri bilgilendirenlere her şey serbest olsun diye belirtin ki biz kime çifte standart uygulayacağımızı bilelim.
kaç gündür giriyorum da cevap yazamadım bi türlü.. burada güzel güzel sohbet ediyorduk bir anda ortalık alev aldı.. eski paylaşımlarımıza kavuşuruz umarım. herkeste az çok hata var bence. yeni gelenlerin kuralları bilmemesi eskiden beri burada olanların çok fevri davranması.. hemen her şeyi koşa koşa şikayet etmemiz.. neyse.. banlanan arkadaşların aramızda olması iyi olurdu tabi güzel paylaşımlarımız oluyordu ama şunu da iyi biliyorum ki yönetim çok iyi çalışıyor kimse gereksiz yere ceza almıyor.
bugün ilkdefa banyo wc yi kullandım. eski sprey şişeme koyduğum halde çok etkiliydi. duşakabinim ve içindeki fayanslar kireç içindeydi ne döksem napsam erimedi o kireçler sinir oluyodum. bugün sıktım banyo wc yarım saat falan bekledim süngerle sildim pırıl pırıl oldulargözlerime inanamadım valla. duşakabinin yerlerine sıkmamışım orası çok berbat yarın denicem bakalım etkili olcakmı? çok eski üzerinin cilası falan kalmamış çok sinir bozucu lekeler var çıkar inşallah..
sonra grip oldum söylemişmiydim bilmem. dün akşam kulağıma vurdu. tıkandı kulağım nasıl ağrıyor gözümden yaşlar geldi o derece. napsam diye düşünürken eşim masaj kremi sürsek etrafına dediboğazıma kadar ağrıyodu kulağımın arkasına boğazımın ağrıyan kısmına bi de şakağıma doğru sürdüm veee ağrı kesildi. gece 3 e kadar uyuyamamıştım ağrıdan masaj kremini sürünce uyuyabildim
harika deneyimler.okuyunca ben de mutlu oldum :)) benim Ersağcıklarda gelsin de denediklerimi yazayım diye sabırsızlanıyorum :)
bu arada bazı mesajları IpHone ile yazıyorum.saçma sapan düzeltmeler yapıyor.kusura bakmayın.kontrol ettiğim halde gözümden kaçanlar için özür :)
Ah mikelaze senin sayende iphone üçlemesi yapmış oldukharika deneyimler.okuyunca ben de mutlu oldum :)) benim Ersağcıklarda gelsin de denediklerimi yazayım diye sabırsızlanıyorum :)
bu arada bazı mesajları IpHone ile yazıyorum.saçma sapan düzeltmeler yapıyor.kusura bakmayın.kontrol ettiğim halde gözümden kaçanlar için özür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?