- 2 Mart 2009
- 1.928
- 0
Kızlar benim hamarat kızlarım geldi oğlum da şansıma bugün erken uyudu,hemen temizliğe başladım ama oğlum uyumadan önce banyo wc'yi hemen lavabomda ve klozetimde deneme fırsatım oldu. Harika temizledi, bu kadarını beklemiyordum klozetimde pas lekeleri olurdu ve ben o görüntüye gıcık olduğum için 3-4 günde bir piyasadaki gerçekten de güçlü tuvalet temizleyicisiyle fırçalayarak temizlerdim. İşte, banyo- wc temizleyiciyi denemek için mükemmel bir fırsattı benim için, iki-üç gündür de piyasadaki o malum temizleyiciyi özellikle kullanmadım ve banyo -wc'den çok az miktar fısfıs yaptım; yani sadece fısfıs diğeri gibi dökmedim,10 dk sonra bir baktım pas lekesi yok. Tepkim şuydu: Hadi canım!
Oğlum uyuduktan sonra bir karışım yaptım: İki litre ılık suya 5 damla damla ve sadece 1 damla duş jeli (çünkü kokusu beni cezbetti). Bu karışımla koltuklarımı sildim. Sonuç mükemmeldi Hem miiisss gibi koktu hem de harika temizledi. Yağ çözücüyü yüzeysel olarak şöyle bir mutfak dolaplarımı sildim, parlattı
Damlayla bulaşık sıvısını zaten 1 ay önce almıştım. Çok memnunum. Bu seferki siparişimde damlayla bulaşık sıvısından yine vardı çünkü anneme aldım
Kızlar, daha önce de yazmıştım: Damla'yla halılarımı, koltuklarımı sildiğim zaman diğer piyasa temizleyicileri gibi elimde ne deterjan artığından oluşan yapış yapış o kimyasallar kalıyor ne de elimi kızartıp kurutuyor. Süperrrr.
Tabiki bu topiği açan taydin sayesinde süperrrr
benimde ayakta duracak halim yok ama yarın koltukları mı silsem diye düşünüyodum :) hangi duş jelini aldın? leylaklısı var bede ama diğerlerini de merak etmiyor değilim