Merhaba! Evet canım, öyle yazmıştım. Peg koruyucular parabene göre daha masum ve firmalar artık alternatif olarak bunu kullanıyor. Daha sağlıklı koruyucular varmış ama onlar da çok pahalıymış. Bunu kullandıkları zaman doğal olarak fiyatı katlamak zorunda kalacaklar. Benim bildiğim doğal koruyucu kullananlar var ama sadece kremlerde ve onu da buzdolabında muhafaza etmek gerekiyormuşPEG ler için koruyucu demişti sanırım boreas09. kozmetiklerde kullanılmak zorunda, kullanmadan nasıl yapıyorlar acaba dediğini anımsıyorum..
Hic sorma yaa!
Baktım yeni uye yazık yardım ediyim dedim malum yardım istemiş.
Sen kalk ozel yerine genele yaz
Dedim Yader millete laf et sonra da gel ulu orta yaz herseyi
Nasil utandım nasil
Neyse galiba kimsecikler görmemiş hatami:18:
ben gördümmmmbir anlam veremedimmm iyi düşündüm ve gerçekten öyle çıktı
Merhaba! Evet canım, öyle yazmıştım. Peg koruyucular parabene göre daha masum ve firmalar artık alternatif olarak bunu kullanıyor. Daha sağlıklı koruyucular varmış ama onlar da çok pahalıymış. Bunu kullandıkları zaman doğal olarak fiyatı katlamak zorunda kalacaklar. Benim bildiğim doğal koruyucu kullananlar var ama sadece kremlerde ve onu da buzdolabında muhafaza etmek gerekiyormuş
detaylandırdığın için teşekkürler canım.
2 gündür denk gelemedik merak etmeye başlamıştım. iyisin di mi?
kandil promosyonunda ben de sipariş verdim. gündüz ve gece kremi, vücut losyonu ve deterjanlardan bana ve anneme yakın zamanda lazım olacakları sipariş ettim. kremleri de böylece denemiş olacağım..
URunlerin bileşenlerini INCI kriterlerine gore yazan neredeyse yok denecek kadar az firma var.
Şirkete cok uzun bir mail atmayı düşünüyorum .bu konuyu da dile getireceğim.
Hatta baska neleri yazabilirim buradan da fikir alabilirim.
bende gece ve gündüz kremi alacaktım ama pek bi yorum göremedim nette kullanan bi arkadaşım memnunum dedi yüzü de bebek gibi ama onun hep öyleydi zaten. bende bekleyeyim dedim kullanınca haberdar et bizi merakla bekliyorumdetaylandırdığın için teşekkürler canım.
2 gündür denk gelemedik merak etmeye başlamıştım. iyisin di mi?
kandil promosyonunda ben de sipariş verdim. gündüz ve gece kremi, vücut losyonu ve deterjanlardan bana ve anneme yakın zamanda lazım olacakları sipariş ettim. kremleri de böylece denemiş olacağım..
neler yazıcaksın canım? merak ettim maili buraya da kopyala
bende gece ve gündüz kremi alacaktım ama pek bi yorum göremedim nette kullanan bi arkadaşım memnunum dedi yüzü de bebek gibi ama onun hep öyleydi zaten. bende bekleyeyim dedim kullanınca haberdar et bizi merakla bekliyorum
dün yazmayı unutmuşum
büyük kızım doğduğundan 1.5 yaşına kadar falan park yatak kullandık. kenarları hep kumaştan ve sökülmediği için yıkama şansımız olmadı hep siliyordum bi ton şeyle silmişimdir ama lekeler çıkmıyordu zaten kumaşında su bile leke yapıyor. kirli bi görüntüsü vardı. şimdi doğum yaklaştı diye çıkardık kurduk neyle silsek derken aklıma damla geldi hemen damlalı su hazıladım beyaz bi bez aldım bir sürdüm ki yatağım kumaşına amanııın bezin rengi değişti. ki öyle bastırıp ovalayıp silmedim hafif sürdüğüm halde hemen çıkarmaya başladı. uçtum mutluluktan
bende istiyorum salında koltukları silmek de şuan anca yatabiliyorumama bebiş doğsun kendimi toparlayayım bütün evi elden geçiricem ersağla
Halı sampuaniyla beraber birazcık damla ve birazcikta yag çözücü kullanmak halı ve koltuklarda super sonuclar veriyor arkadaslar.
aman sen kıpırdama şimdi.. nene gerek koltuklar falan, yat yat dinlen.. bebişi de yorma..
ben de ne zamandır yardımcı alıp sildireyim dedim, ne birini getirip sildirmeye ne de silmeye uygun zaman bulamadım.. 1 yıllık koltuklarım, leke falan yok ama bi elden geçmesi lazım artık
Halı sampuaniyla beraber birazcık damla ve birazcikta yag çözücü kullanmak halı ve koltuklarda super sonuclar veriyor arkadaslar.
karışım güzeli... teşekkür ettik...
her şeyin içine biraz damla ve yağ çözücü koyuyosun heralde? bulaşık makinesi temizleyiciyle beraber de kullanıyodun dimi?