Ersağ ürünlerini duyanlar, kullananlar, bilenler....

PEG ler için koruyucu demişti sanırım boreas09. kozmetiklerde kullanılmak zorunda, kullanmadan nasıl yapıyorlar acaba dediğini anımsıyorum..
Merhaba! Evet canım, öyle yazmıştım. Peg koruyucular parabene göre daha masum ve firmalar artık alternatif olarak bunu kullanıyor. Daha sağlıklı koruyucular varmış ama onlar da çok pahalıymış. Bunu kullandıkları zaman doğal olarak fiyatı katlamak zorunda kalacaklar. Benim bildiğim doğal koruyucu kullananlar var ama sadece kremlerde ve onu da buzdolabında muhafaza etmek gerekiyormuş

ersağın elimdeki bütün ürünlerinin etiketini çekip koysam buraya, başım belaya girer mi dersiniz :44: girmemesi lazım mantıken de... yani içerik problemine çözüm getirmek açısından

URunlerin bileşenlerini INCI kriterlerine gore yazan neredeyse yok denecek kadar az firma var.

Şirkete cok uzun bir mail atmayı düşünüyorum .bu konuyu da dile getireceğim.
Hatta baska neleri yazabilirim buradan da fikir alabilirim.

hey mşh canlar dedektifler süper en iyisini bulana kadar durmak yok şuan bşy almıyorum sadece araştırmadayım elimdeki ürünleri kullanıyorum ve sizi takip ediyorum yeterli :)

ben gördümmmm bir anlam veremedimmm iyi düşündüm ve gerçekten öyle çıktı

detaylandırdığın için teşekkürler canım.

2 gündür denk gelemedik merak etmeye başlamıştım. iyisin di mi?

kandil promosyonunda ben de sipariş verdim. gündüz ve gece kremi, vücut losyonu ve deterjanlardan bana ve anneme yakın zamanda lazım olacakları sipariş ettim. kremleri de böylece denemiş olacağım..

İyiyim canım çok sağol. Bu aralar pek giremiyorum kk'ya. Ama girdiğim zaman da son iki sayfayı okuyup kaçırdığım şeyler var mı bakıyorum ve konuya ucundan kıyısından dahil olmaya çalışıyorum. Umarım sen de iyisindir ve herşey istediğin gibi gidiyordur

neler yazıcaksın canım? merak ettim maili buraya da kopyala
bende gece ve gündüz kremi alacaktım ama pek bi yorum göremedim nette kullanan bi arkadaşım memnunum dedi yüzü de bebek gibi ama onun hep öyleydi zaten. bende bekleyeyim dedim kullanınca haberdar et bizi merakla bekliyorum

dün yazmayı unutmuşum
büyük kızım doğduğundan 1.5 yaşına kadar falan park yatak kullandık. kenarları hep kumaştan ve sökülmediği için yıkama şansımız olmadı hep siliyordum bi ton şeyle silmişimdir ama lekeler çıkmıyordu zaten kumaşında su bile leke yapıyor. kirli bi görüntüsü vardı. şimdi doğum yaklaştı diye çıkardık kurduk neyle silsek derken aklıma damla geldi hemen damlalı su hazıladım beyaz bi bez aldım bir sürdüm ki yatağım kumaşına amanııın bezin rengi değişti. ki öyle bastırıp ovalayıp silmedim hafif sürdüğüm halde hemen çıkarmaya başladı. uçtum mutluluktan

ben de gördüğüm kullanıcıların memnuniyetinden yola çıkarak denemek istedim. aslında bitki sandığından da almak istedim ama deterjan ihtiyacım da olunca tembellik edip attım sepete gelsinler kullanmaya başlayayım, onları da yazarım..

ne güzel.. ben de bu deterjanların en çok güç kullanmadan temizleyebilme özelliğini seviyorum... bi fırsat bulsam da koltuklarımı silsem.. kimbilir nasıl bir bez ve su çıkacak

bende istiyorum salında koltukları silmek de şuan anca yatabiliyorum ama bebiş doğsun kendimi toparlayayım bütün evi elden geçiricem ersağla

bende istiyorum salında koltukları silmek de şuan anca yatabiliyorum ama bebiş doğsun kendimi toparlayayım bütün evi elden geçiricem ersağla

aman sen kıpırdama şimdi.. nene gerek koltuklar falan, yat yat dinlen.. bebişi de yorma..

ben de ne zamandır yardımcı alıp sildireyim dedim, ne birini getirip sildirmeye ne de silmeye uygun zaman bulamadım.. 1 yıllık koltuklarım, leke falan yok ama bi elden geçmesi lazım artık

Halı sampuaniyla beraber birazcık damla ve birazcikta yag çözücü kullanmak halı ve koltuklarda super sonuclar veriyor arkadaslar.

bu arada yeni haber vereyim kimse değinmedi..

damlanın 250 ml lik aparatı çıkmış kızlar..

bir de 1 ltlik pompa başlık çıkmış. hangi ürünler için bilmiyorum ama sipariş ettim.. şampuanlara olabilir diye düşündüm..

gelsinler ikisinden de detay veririm.

güya dinlenmek için izin aldım da evde de duramıyom ama yok yapmıcam bişi

Halı sampuaniyla beraber birazcık damla ve birazcikta yag çözücü kullanmak halı ve koltuklarda super sonuclar veriyor arkadaslar.

her şeyin içine biraz damla ve yağ çözücü koyuyosun heralde? bulaşık makinesi temizleyiciyle beraber de kullanıyodun dimi?

bebek yağını karnıma sürüyorum oohhh nis gibi kokuyo valla otururken burnuma geliyor kokusu

karışım güzeli... teşekkür ettik...

her şeyin içine biraz damla ve yağ çözücü koyuyosun heralde? bulaşık makinesi temizleyiciyle beraber de kullanıyodun dimi?

İstersn sadece damla ile de her yeri temizleyebilirsin ama ben deneye deneye ulaştım sonuclara.
Koltuklara basımızı falan yasladigimiz icin ister istemez ter falan yağlı yüzey oluşuyor.
Bu arada unuttuğum birsey var halı sampuanini ve yag çözücüyü sıcak suyla kullanmamız gerekiyor en iyi sonucu almak icin.

Evet ben damla ve yag cozucusuz yasayamam galiba

Gerektikce bulasik makinesine ve camasir makinesine ilave ediyorum yag çözücü.
Damlayida hemen her yerde kullanıyorum hatta cok ilginc bir yerde de kullandım ama burada soylemiycem cok tepki alabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…